میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر یونس پناهی امروز چهارشنبه، ۲۱ اردیبهشت ماه، در آغاز گردهمایی معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاههای علوم پزشکی کشور در تبریز، اظهار داشت: ضروری است روسای دانشگاهها ضمن هماهنگی با معاونین تحقیقات و فناوری در جهت توسعه این حوزه اقدامات لازم را انجام دهند.
وی ادامه داد: جهت رفع چالشها راهکارهایی را در نظر گرفتهایم و شورای عالی تحقیقات را ایجاد کردیم که ریاست آن را وزیر بهداشت برعهده دارند و تمام مصوبات آن لازم الاجرا است، همچنین شورای عالی فناوری نیز به ریاست وزیر بهداشت برگزار میشود که تمامی معاونین وزارتخانه در این شورا حضور دارند.
پناهی گفت: برخی از محققان پس از ارائه مقاله به دلیل جلوگیری از بروز مشکلات از ادامه کار باز میمانند که ما این مسیر را هموار خواهیم کرد.
وی خاطرنشان کرد: اساسنامه موسسه نیماد را هم اصلاح کردهایم که به زودی تصویب خواهد شد تا تمامی زیرساختها به سمت تحقیقات مسئله محور سوق داده شود.
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه تحقیقات از نظر اقتصادی نیز باید مقرون به صرفه باشند، یادآور شد: مالکیت فکری، تجاری سازی، توانمندی سازی و غیره باید به نحوی سازماندهی شود که تحقیقات را به محصول و محصول را به بازار برساند و درصدی از تحقیقات باید به محصول منجر شوند که در دنیا میزان این آمار پنج درصد است اما در ایران این رقم پایینتر است.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، با بیان اینکه سازوکارهای شعار سال را یکی پس از دیگری باید طی کرد، اضافه کرد: اهداف کمی توسعه فناوری سلامت در افق ۱۴۰۴ باید پیشبینی شود و تولید و خدمات دانش بنیان از طریق زیست بوم نوآوری فناوری دانشگاههای علوم پزشکی کشور محقق شود.
وی با تاکید بر اینکه خدمات دانش بنیان باید افزایش یابند، اظهار داشت: سه برابر شدن خدمات دانش بنیان در عرصه جامعه و صنعت، ۱۰ برابر شدن تولید در فروش صادرات محصولات دانش بنیان، افزایش ۱۰ درصدی نسبت اختراعات تجاری به ثبت شده و تجاری سازی دو درصد از محصولات تولید از مسیر انتقال تکنولوژی از جمله اهداف ما در این عرصه است.
پناهی افزود: چاپ مقاله در تولید دانش بنیان نباید هدف غایی ما باشد، باید مقالات تجاری سازی شده و سپس وارد بازار شوند؛ باید به صورت ویژه بر انجام تحقیق بر معضلات اساسی سلامت با محوریت دانشگاههای علوم پزشکی بزرگ کشور پرداخته شود.
وی گفت: معضلات سلامت در کشور و حتی در دنیا مشخص است اما اغلب روشهای درمانی موجود پاسخگوی آنها نیست؛ بنابراین باید از علوم جدید مانند پزشکی بازساختی، ژن درمانی، سلول درمانی و ... بهرهمند شویم.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تاکید کرد: ما زیرساختهای تولید محصولات و خدمات با دستورالعملهای لازم را باید مهیا کنیم که نکته اصلی عدم وجود کانال ارتباطی موثر است که نیاز به کارگزار تخصصی دارد.
گردهمایی معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کشور، طی آیینی امروز چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه با حضور دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر بهمن نقی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور افتتاح شد.
گردهمایی معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کشور روزهای چهارشنبه و پنج شنبه۲۱ و ۲۲ اردیبهشت ماه و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار می شود.
منبع : خبرگزاری مهر
بررسی چالش های حوزه دارو؛ از کسری بودجه دارویار تا عهدشکنی تامین اجتماعی
مصرف ماست احتمال ابتلا به سرطانهای کُشنده را کاهش میدهد
ماست احتمال ابتلا به سرطانهای کُشنده را کاهش دهد؟
سامانه جدید وزارت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
بیشترین درخواست «پیشینه پژوهش» از سوی کاربران دانشگاه آزاد
معرفی برگزیدگان ریسرچپیچ و اینوتکسپیچ تهران
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها با مشارکت بخش خصوصی
منابع مالی برای رسیدن به رتبه علمی ۱۴ پرداخت نشد
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها
کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور
ادغام صدا و تصویر در یک دستگاه و پایان عصر اسپیکرها
بازدید وزیر علوم از خوابگاهها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف
سامانه جدید وزرت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»
وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده میگیرد
راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیبهای اعتیاد
راهکار کنترل حالت تهوع در بارداری
چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود
معرفی تجهیزات پزشکی ایرانساخت در نمایشگاه چین
آنچه مردان باید از پروستات بدانند
رشد چشمگیر روشهای نوین درمان سرطان در ایران
جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴
تعامل حوزههای علمیه قم و نجف تقویت میشود
پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه
نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار میشود
بستههای حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی
پارچه درخشانی که نور و صدا تولید میکند!
رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد
تشکیل جلسه فوقالعاده کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران
کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسیارشد سال ۱۴۰۴ منتشر شد