میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر سیاوش ملکیفر در نشست این صندوق با شتابدهندههای دانش بنیان بیان کرد: با توجه به اینکه افراد ناشناخته بسیاری در کشور وجود دارند که از ایده، پتانسیل و تواناییهای بالایی برخوردارند و برای شتابدهندهها هزینهبر است که بخواهند توانایی این افراد را احصا و ارتقاء بخشند، صندوق نوآوری با حمایتهای خود کمک میکند تا این افراد که از ایدهها و طرحهای نو برخوردارند، به شتابدهندها متصل شوند.
وی با بیان اینکه رویداد «پیوند» که به همین منظور برگزار میشود، در سال جاری متفاوتتر از سال گذشته برگزار خواهد شد، افزود: هدف گرفتن دانشگاههای کشور و بهرهمندی از ظرفیتهای آنها را در برگزاری رویداد «پیوند» پیشنهاد کردهایم که در این صورت شتابدهندهها میتوانند به دانشگاهها ورود پیدا کنند.
جذب ۵۲ میلیارد تومان سرمایه در تیمهای استارتآپی در سال ۱۴۰۰
در ادامه این نشست دکتر مصطفی بغدادی، مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: در قانون دانش بنیان به منظور کمک به تجاریسازی نوآوریها و اختراعات و شکوفاسازی و کاربردی کردن دانش فنی از طریق ارائه کمک و تسهیلات، صندوقی تحت عنوان «صندوق نوآوری و شکوفایی» تاسیس شد که ماموریت این صندوق، تامین مالی اکوسیستم فناوری و نوآوری است.
وی به حمایت صندوق نوآوری از شرکتهای غیردانش بنیان اشاره کرد و افزود: این حمایت شامل دانشبنیان شدن شرکت، ارتقای سطح فناوری، مرحله تولید، تحقیق و توسعه، خدمات صندوقهای پژوهش و فناوری(تسهیلات، ضمانتنامه و سرمایهگذاری)، استقرار در شتابدهندههای دانش بنیان، همسرمایهگذاری با صندوق نوآوری و شکوفایی و حضور در رویدادها (دوشنبههای استارتآپی، پیوند و تبادل فناوری) است.
مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: صندوق نوآوری به منظور کمک به شتابدهندههای دانش بنیان برای تامین سرمایه بذری موردنیاز آن دسته از هستههای فناور که به «توسعه فناوری» میپردازند، تا سقف ۹۰ درصد سرمایه بذری موردنیاز هر هسته برای ۵ بار در سال و هر بار تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان را به طور بلاعوض تامین میکند.
وی خدمات صندوق نوآوری به شتابدهندههای دانش بنیان را نیز شامل تسهیلات، سرمایهگذاری و توانمندسازی اعلام کرد و افزود: تسهیلات شامل ودیعه رهن جهت تامین فضای استقرار، تسهیلات قرضالحسنه ۴ درصدی، تجهیزات پیشرفته ۱۱ درصدی ۷ ساله، سرمایه در گردش و اشتغالزایی است. خدمات توانمندسازی نیز شامل خدمات آموزشی و مشاوره است که صندوق نوآوری ۷۰ تا ۹۰ درصد هزینه آن را تقبل میکند.
مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی خدمات حفاظت از مالکیت فکری (ثبت نشان تجاری، ثبت اختراع و حضور در نمایشگاههای داخلی و خارجی) را از دیگر خدمات توانمندسازی به شتابدهندههای دانشبنیان اعلام کرد که صندوق نوآوری تا سقف ۸۰ تا ۹۰ درصد هزینه آن را پرداخت میکند.
بغدادی به برگزاری رویدادهای «پیوند» و «دوشنبههای استارتآپی» در سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۱۳ رویداد «پیوند» به منظور کمک به شتابدهندهها برای داشتن ورودیهای مناسب در صندوق نوآوری برگزار شد. همچنین ۳۸ رویداد «دوشنبههای استارت آپی» را با حضور ۳۲۷۰ استارتآپ به همراه ۴۵۰۰ جلسه B۲B برای ۱۱۰ تیم برگزار کردیم و مبلغ ۵۲ میلیارد تومان جذب سرمایه نیز برای تیمهای استارتآپی صورت گرفت.
وی در ادامه با اشاره به ۷۰ صندوق پژوهش و فناوری که در همه استانهای کشور فعالیت میکنند، یادآور شد: از طریق این صندوقها به عنوان یکی از عاملان صندوق نوآوری، به شرکتهای غیر دانش بنیان کمک میشود.
مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی در مورد همسرمایهگذاری این صندوق با شتابدهندهها نیز اظهار کرد: ضریب همسرمایهگذاری به صورت ثابت از ۲ به ۴ افزایش مییابد و معادل مبلغ سرمایهگذاری هر شتابدهنده در طرحهای مستقر در حوزه جغرافیایی خدمت نیز تا سقف ۵۰ درصد قرارداد اولیه سقف مازاد تعلق خواهد گرفت.
بغدادی ادامه داد: در صورت عقد قرارداد یک شتابدهنده با صنایع، شرکتها و ارگانهای حوزه جغرافیایی خدمت برای شتابدهی تا مبلغ ۲۰ میلیارد ریال (مشروط به رعایت سقف مشارکت ۸۰ میلیارد ریالی با هر شتابدهنده) به سقف افزوده شده و سایر شرایط این بسته نیز مشمول آن خواهد شد.
وی سهم آورده نقدی شتابدهنده در هر مرحله را شامل سه قسط مساوی و طی مدت ۶ ماه اعلام کرد و افزود: در صورت واگذاری تمام یا بخشی از فرایند شتابدهی به پارکهای علم و فناوری مستقر در حوزه جغرافیایی خدمت و پذیرش آن به عنوان هسته یا واحد فناور در پارک مذکور، کل مبلغ پرداختی به پارک جزو خدمات نقدی شتابدهنده محسوب خواهد شد.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، در پایان این نشست نیز مسئولان صندوق نوآوری و شکوفایی به سؤالات شتابدهندههای دانش بنیان حاضر در جلسه پاسخ دادند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
سامانه جدید وزارت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
بیشترین درخواست «پیشینه پژوهش» از سوی کاربران دانشگاه آزاد
معرفی برگزیدگان ریسرچپیچ و اینوتکسپیچ تهران
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها با مشارکت بخش خصوصی
منابع مالی برای رسیدن به رتبه علمی ۱۴ پرداخت نشد
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها
کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور
ادغام صدا و تصویر در یک دستگاه و پایان عصر اسپیکرها
بازدید وزیر علوم از خوابگاهها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف
سامانه جدید وزرت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»
وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده میگیرد
راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیبهای اعتیاد
راهکار کنترل حالت تهوع در بارداری
چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود
معرفی تجهیزات پزشکی ایرانساخت در نمایشگاه چین
آنچه مردان باید از پروستات بدانند
رشد چشمگیر روشهای نوین درمان سرطان در ایران
جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴
تعامل حوزههای علمیه قم و نجف تقویت میشود
پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه
نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار میشود
بستههای حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی
پارچه درخشانی که نور و صدا تولید میکند!
رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد
تشکیل جلسه فوقالعاده کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران
کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسیارشد سال ۱۴۰۴ منتشر شد
در حادثه دانشگاه تهران برخی موضوع اجتماعی را به مسائل سیاسی ربط دادند
تاکید وزیر علوم بر حفظ رویکرد غیرسیاسی شورای صنفی دانشجویان در پیگیری مطالبات
کشورهایی که در معرض برخورد سیارکی قرار دارند