میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر محمدعلی زلفی امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری با اشاره به انتصاب دکتر جواد محمدی به عنوان رییس جدید پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، گفت: ایشان شخصیت ملی است و میتواند مایه رشد پژوهشگاه باشد؛ از این رو حضور وی در این پژوهشگاه یک فرصت برای اساتید، پژوهشگران و دانشمندان است.
وی با بیان اینکه وزارت علوم تمام قد از این پژوهشگاه و سایر پژوهشگاهها حمایت میکند، اظهار کرد: البته باید تفاوت بین پژوهشگاهها و دانشگاهها مشخص باشد؛ اگر قرار باشد پژوهشگاهها اقدامات دانشگاهها را انجام دهند، نقض غرض است. پژوهشگاهها باید طرحهایی را اجرایی کنند که دانشگاهها نمیتوانند.
زلفی گل تاکید کرد: انتظار میرود پژوهشگاهها نقش هدایتگری پژوهش در رسته و رشته خود را داشته باشند، به گونهای که اگر پژوهشگاه زیست فناوری کمتر از ۱۰۰ عضو هیئت علمی دارد، به این معنا باشد که این اعضا نقش هدایتگری فناوری را داشته باشند؛ از این طریق که پروژههای کلان را تعریف کنند با تبدیل این مگاپروژهها به پروژههای کوچکتر و هر کدام از این اساتید تعداد دیگری از اساتید دانشگاهی را برای اجرای پروژه مشارکت دهند.
وزیر علوم با تاکید بر اینکه انتظار داریم هر کدام از اساتید پژوهشگاهها حداقل ۱۰ نفر از اساتید دانشگاهی را در اجرای پروژهها مشارکت دهند، یادآور شد: این به معنای عدم جذب دانشجویان پسا دکتری در پژوهشگاهها نیست، بلکه اگر قرار است در پژوهشگاهها دانشجوی دکترا و پسادکترا جذب شود، باید متفاوت و فارغالتحصیلان آن نیز جزو بهترینها باشند.
وی با تاکید بر اینکه ما نیازمند عالمان عامل هستیم، ادامه داد: از این رو پژوهشگاهها نقش هدایتگری را در کل کشور در صنف خود دارند و ما با این رویکرد به پژوهشگاهها نگاه میکنیم.
وزیر علوم با تاکید بر تعریف افقهای جدید نوآوری و فناوری در کشور گفت: یکی از اقدامات پژوهشگاهها که باید در راس ماموریتشان باشد، این است که علاوه بر نیازسنجی و برآورده کردن نیازهای امروز نیازآفرینی برای آینده داشته باشند و پیشبینی کنند در حوزه ژنتیک چه نیازهای جدیدی در آینده ایجاد خواهد شد
زلفی گل با اشاره به تحولات دنیای علم و رویکرد ژن درمانی، اظهار کرد: برای رسیدن به این درجه از سطح علمی نیاز به برنامهریزی است و وزارت علوم با تأسیس معاونت فناوری در این زمینه برنامهریزی کرده است.
وی افزود: ما برای رسیدن به افقهای جدید در علم و فناوری به سه زیرساخت نرمافزاری، سخت افزاری و مغز افزاری نیاز داریم که هر سه اینها در کشور مهیاست.
وزیر علوم با اشاره به نامگذاری سال جاری به نام سال "تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرینی"، خاطر نشان کرد: باید از این موقعیت استثنایی که در اختیار جامعه قرار گرفته، در راستای دانش پذیری استفاده کرد، چون جامعه پی برده که اگر بخواهیم مشکل اشتغال را حل کنیم، باید به دانش و فناوری متوسل شویم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند
بازنگری ۲۰۰ برنامه درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ۱۲ استان
تدوین سند ذخایر راهبردی داروهای اساسی و واکسن
راکت لب ۵ ماهواره اینترنت اشیا به مدار زمین برد
انعقاد توافقنامه میان دانشگاه خواجه نصیر و یک شرکت فولادی
برنامه تحول دانشکده اقتصاد دانشگاه علامهطباطبائی رونمایی شد
ارزشیابی اساتید دانشگاه پیامنور تا ۱۹ آذرماه ادامه دارد
هند تهیه گزارش آنتی تراست درباره اپل را متوقف نمی کند
معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان منصوب شد
لایحه حمایت قضایی از کادر درمان تدوین میشود
سازمان ملی هوش مصنوعی با نظام صنفی رایانهای تفاهمنامه امضا کرد
لزوم ایجاد «آزمایشگاههای ملی مدرن» در راستای جهش و مرجعیت علمی کشور