میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، جمشید سلام زاده، هدف اصلی معاونت غذا و دارو را اطمینان از فراهم بودن و دسترسی مقرون به صرفه به کالاهای سلامت محور سالم، ایمن و مؤثر از جمله دارو، مواد غذایی، فراوردههای آرایشی بهداشتی، فراوردههای طبیعی و مکمل و ملزومات مصرفی پزشکی برشمرد و تاکید کرد تمام برنامههای این معاونت در راستای تحقق این هدف طراحی میشود.
وی، ضمن تبیین چشم انداز معاونت غذا و داروی دانشگاه در سال ۱۴۰۱ گفت: یکی از برنامههای کلان و بسیار مهم این حوزه، تهیه و به کارگیری نقشه جامع سیستم اطلاعات مکانی GIS واحدهای تحت پوشش این معاونت است.
سلام زاده خاطرنشان کرد: نقشه جامع سیستم اطلاعات مکانی GISبا هدف مدیریت و نظارت هوشمند بر واحدهای تولید، توزیع و عرضه کالاهای سلامت محور تهیه میشود و به شفاف سازی جریان اطلاعات، ارتقای نظارتها و تصمیم گیریهای سازمانی و مدیریتی بسیار کمک میکند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به پیگیری توسعه سامانه هوشمند HIM در سال آینده یادآور شد: توسعه سامانه مذکور همراه با افزودن شاخصهای کیفی نظیر خطاهای دارویی و تجویز و مصرف منطقی داروها انجام میپذیرد.
وی، طراحی این برنامه را در راستای ارتقای کیفی خدمات دارویی در مراکز بیمارستانی عنوان کرد که علاوه بر بروز رسانی دقیق و صحیح دادهها و استفاده از داشبورد مدیریتی سامانه هوشمند HIM انجام میگیرد.
سلام زاده از انجام مقدمات راه اندازی و ارتقای بخش مراقبت دارویی در مراکز بیمارستانی خبر داد و افزود: با هماهنگی معاونت توسعه دانشگاه مدیریت هوشمند هزینهها در حوزه دارو و تجهیزات و ملزومات مصرفی همراه با افزایش بهره وری منابع در دسترس را به صورت جدی پیگیری میکنیم.
وی همچنین بر ضرورت هماهنگیهای بیشتر با معاونتهای درمان و بهداشت به منظور افزایش هماهنگی و اثربخشی نظارتها، اجتناب از موازی کاری، بهرهوری بهینه از منابع انسانی، مالی و سایر امکانات در سال آینده تاکید کرد.
سلام زاده، راهاندازی آزمایشگاه بافت شناسی فرآوردههای گوشتی و مواد غذایی حلال را از برنامههای این معاونت برشمرد و گفت: در حوزه آزمایشگاه علاوه بر کنترل، پیگیر ارتقای تجهیزات و فناوریهای جدید برای اندازه گیری و پایش آلایندهها در مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی-بهداشتی نیز خواهیم بود.
وی حمایت از تولید و پیاده سازی استانداردهای مدیریت ایمنی مواد غذایی را از برنامههای این معاونت در حوزه مدیریت مواد غذایی در سال آینده برشمرد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اعلام حمایت از تولید فرآوردههای غذایی مفید، گفت: در سال جدید حمایت از تولید فرآوردههای غذایی مفید و ارتقا دهنده سلامت و همچنین پیادهسازی استانداردهای مدیریت ایمنی مواد غذایی نظیر ISO ۲۲۰۰۰ و HACCP در کارخانجات و واحدهای تولیدی تحت پوشش با سرعت بیشتری ادامه مییابد.
سلام زاده در ادامه وجود مرکز تحقیقات سلامت غذا و دانشکدههای داروسازی، طب سنتی، تغذیه و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور در این دانشگاه را یک فرصت استثنایی برای همکاری و همافزایی این مجموعهها برشمرد.
به گفته وی، همکاریهای مشترک این مجموعهها در قالب تفاهم نامه و پروژههای مشترک پیگیری میشود تا با بهره گیری از اساتید برجسته دانشگاه شاهد ارتقای خدمات، نظارتها و کیفیت برنامههای این معاونت باشیم.
سلام زاده با اشاره به برنامه ریزی جدی برای مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور یادآور شد: مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور نیز با همکاری و تعامل بین بخشی و برون بخشی به طور جدی برنامه ریزی و پیگیری میشود که در این راستا بخشهایی نظیر سازمان تعزیرات حکومتی، دادسرای جرایم پزشکی، گمرک، نیروی انتظامی، استانداری تهران و کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان همکاری خواهند داشت.
حمایت از تولید، عرضه و مصرف مبتنی بر شواهد علمی فروآردههای طبیعی، گیاهی و مکملها و همچنین نظارت قوی و برخورد جدی با عرصههای غیرقانونی عرضه این کالاها از دیگر برنامههای ذکر شده توسط معاون غذا و داروی دانشگاه برای سال ۱۴۰۱ بود.
وی از دیگر برنامههای مهم این حوزه به پیگیری ساختار تشکیلاتی جدید معاونت، اجرای برنامههای تعالی سازمانی، شفافسازی دستورالمعلها، ضوابط و فرآیندها و برقراری نظامهای مبتنی بر احترام متقابل اشاره کرد.
سلام زاده، اجرای برنامههای آموزشی، بازتعریف فرآیندها، تسهیل دسترسی به اطلاعات، ایجاد انگیزش در پرسنل، شایسته سالاری، عدالت محوری و ترویج نظام پاسخگویی و مسئولیت پذیری را نیز از برنامههای آتی این معاونت برشمرد.
وی همچنین از تکمیل پروژه انبار داروهای مخدر و انتقال واحد مخدر معاونت به ساختمان جدید در اوایل سال جدید خبر داد.
منبع : خبرگزاری مهر
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است
کره جنوبی روبات دوست ترین کشور دنیاست
ادعای جدید ماسک برای دسترسی ساده موبایل به اینترنت استارلینک
تغییر دو عضو شورای عالی حوزههای علمیه
امروز آخرین مهلت ثبتنام ارشد بدون آزمون دانشگاه علم و صنعت
فرصت انتخاب رشته در آزمون دکتری تخصصی رشتههای علوم پزشکی آغاز شد
بوی کپسول روسی در فضا پیچید
افشین: پارکهای انیمیشن توسط بخش خصوصی راه اندازی میشود
۲میلیارد تراکنش در «مرکز ملی تبادل اطلاعات» از ابتدای دولت چهاردهم
نانوحبابها داروی ضدسرطان را به ریه میرسانند
شاخص بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان منصوب شد
شاخصهای بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
متا سال آینده برای خرید اینستاگرام و واتس اپ به دادگاه می رود
زمان برگزاری هفدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
دو بیماری که سلامت زنان را تهدید میکند
خطر ایجاد کارخانه تولید مقاله با هوش مصنوعی!
مدارک دکتری و پزشکی دانشگاههای آذربایجان فاقد اعتبار است