میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر غلامرضا غفاری با اعلام این خبر اظهار کرد: از آنجا که شیوع بیماری کرونا در شرایط کنونی موجب بروز یکی از بزرگترین چالشها و مخاطرات اجتماعی در بیش از 40 کشور دنیا و از جمله کشور ما شده است، غلبه بر این بیماری علاوه بر بهرهگیری از ظرفیتهای درمانی، نیازمند تقویت زیر ساختهای اجتماعی است.
وی تقویت امید، اعتماد و همبستگی را از مهمترین ملزومات اجتماعی برای فائق آمدن بر این چالش عنوان و خاطرنشان کرد: دانشگاه به عنوان موتور محرک اجتماع نقش بهسزایی در تقویت بنیانهای اجتماعی داشته و میتواند در کاهش این قبیل تلاطمها ایفای نقش کند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم ایجاد آرامش، پرهیز از بروز استرس و فشارهای روحی و جلوگیری از انتشار شایعات ضمن اطلاعرسانی دقیق و بههنگام را در مقابله با این بیماری ضروری دانست و تأکید کرد: این عوامل به همراه تلاشهای درمانی میتواند جامعه ما را از این چالش خطیر عبور دهد.
غفاری ضمن تشکر از خدمات ارزشمند و ماندگار کادر پزشکی، پرستاری و دستاندرکاران حوزه سلامت کشور گفت: دانشگاهها و کنشگران دانشگاهی نیز در راستای ایفای مسؤلیت اجتماعی خود در قبال جامعه میبایست وارد عمل شده و به یاری این عزیزان بشتابند.
وی ادامه داد: در این راستا پویش دانشجویی «زندگی، دست یاریگر توست...» با همراهی تمامی کنشگران فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها راه اندازی می شود. هدف از ایجاد این پویش بزرگ، مشارکت و یاری رساندن دانشگاهیان در کاهش عوارض اجتماعی این بیماری است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم افزود: رشد عقلانیت جمعی از طریق افزایش آگاهیهای عمومی، تقویت همبستگی اجتماعی و پرهیز از اقدامات متعارض و موازی با سیاستگذاران و دستاندرکاران این موضوع، ارتقای امید و نشاط اجتماعی در شرایط پر استرس کنونی از طریق ایجاد آرامش در جامعه، ترویج فرهنگ کمکرسانی از طریق پیگیری اقدامات پیشگیرانه و آموزشهای خود مراقبتی و نیز در صورت لزوم مشارکت در خدماترسانی بهداشتی و درمانی به شهروندان از کار ویژههای این پویش دانشجویی به شمار میروند.
غفاری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تجربه موفق این قبیل پویشها در موضوعات اخیر به ویژه در سیل ابتدای سال جاری، ابراز امیدواری کرد همه با یاری یکدیگر و در کنار تلاشهای خستگیناپذیر کادر درمانی بتوانیم هر چه زودتر و در آستانه عید نوروز بار دیگر بر یک مشکل غلبه پیدا کنیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، وی در پایان از کلیه کنشگران فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها اعم از مجموعههای دانشجویی، کانونهای فرهنگی، انجمنهای علمی، تشکلهای اسلامی، نشریات دانشجویی، معاونان و مدیران فرهنگی دانشجویی، استادان مشاور فرهنگی و کارشناسان فرهنگی که همواره همراه حرکت فرهنگی دانشگاهها هستند، دعوت کرد تا با پیوستن به این پویش بزرگ در ریشهکنی این بیماری مؤثر باشند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را براساس عدل افزایش دادیم
یک ویروس ناشناخته در شهر چرخ میزند!
استارشیپ سال آینده میلادی ۲۵ بار به فضا پرتاب می شود
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را ما براساس عدل افزایش دادیم
انگلیس سلطه اپل و گوگل بر اکوسیستم موبایل را هدف گرفت
چکهای برگشتی داروخانهها ۲ برابر شد
ثبت بیش از ۲۴ هزار مأموریت اورژانسی در هفته گذشته
تغذیه دوران شیردهی؛ مادران این توصیهها را جدی بگیرند
دانشگاه پیام نور در ارشد و دکتری پذیرش «فراگیر» ندارد
مقاومت میکروبی درمان سرطان را دچار چالش می کند
درمان خارش در بیماریهای کبدی
آخرین وضعیت سلامت آب روستاها و شهرهای کشور اعلام شد
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد