میرنیوز

تدابیر رگولاتوری برای برقراری ارتباطات باکیفیت در نوروز/ آماده باش اپراتورها برای تأمین ظرفیت مازاد

تدابیر رگولاتوری برای برقراری ارتباطات باکیفیت در نوروز/ آماده باش اپراتورها برای تأمین ظرفیت مازاد 2022-03-19T09:02:50+03:30

به گزارش خبرنگار مهر، هر ساله همزمان با روزهای پایانی سال و آغاز تعطیلات سال نو، استفاده کاربران از سرویس‌های ارتباطی از جمله اینترنت و موبایل افزایش می‌یابد و خواسته معقول کاربران، این است که با توجه به افزایش حجم ترافیک شبکه، زیرساخت‌های مناسبی فراهم شود تا بتوانند در همه اماکن و در هر ساعت از شبانه روز، ارتباطی بدون قطعی و با سرعت بالا برقرار کنند.

انتظار این است که پایداری ارتباطات در همه استان‌ها به ویژه استان‌های شمالی و جنوبی کشور، اصفهان، یزد و خراسان رضوی که در ایام نوروز مقاصد اصلی گردشگری هستند به صورت شبانه روزی تضمین شود.

در سال‌های گذشته در اغلب مواقع به دلیل نبود ظرفیت‌های مازاد روی شبکه و عدم پیش بینی از میزان افزایش ترافیک شبکه، شاهد بروز اختلالات مقطعی به ویژه در ساعات پایانی سال و تحویل سال جدید، به دلیل ازدحام استفاده کاربران از اینترنت و موبایل بودیم.

از این رو رگولاتوری امسال با تاکید بر اهمیت سرویس دهی مطلوب به کاربران و برقراری ارتباطات باکیفیت در تعطیلات نوروز ۱۴۰۱، ارائه کنندگان خدمات ارتباطی را ملزم به آماده باش تیم‌های فنی به صورت شبانه روزی و تأمین ظرفیت مازاد به ویژه در استان‌های پرتردد و مسافرپذیر و اماکن مذهبی کرده تا با برنامه ریزی مناسب، رضایت خاطر کاربران جلب شود.

پیش بینی ظرفیت مازاد برای مناطق پرترافیک و مسافر پذیر

صادق عباسی شاهکوه معاون وزیر ارتباطات در گفتگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به این سوال که چه تمهیداتی اندیشیده شده تا در ایام نوروز ۱۴۰۱ مشکل کمبود ظرفیت در پی افزایش ترافیک، روی شبکه احساس نشود و رگولاتوری چگونه بر عملکرد اپراتورها نظارت خواهد داشت، گفت: نظارت بر عملکرد خدمات رسانی اپراتورها روال همیشگی رگولاتوری است و در مورد خدماتی که این اپراتورها در تعطیلات نوروز ارائه می‌دهند نیز نظارتمان بیشتر هم خواهد بود.

وی با اشاره به برگزاری جلسه‌ای در هفته گذشته با اپراتورها برای آنکه برنامه‌های نوروز خود را مشخص کنند، افزود: با توجه به اینکه در ایام نوروز شرایط ویژه ای از نظر میزان استفاده کاربران از خدمات ارتباطی وجود دارد، اپراتورها ملزم به شیفت شبانه روزی هستند و باید در مناطق پرترافیک و مسافرپذیر ظرفیت ویژه ای پیش بینی کنند.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه اپراتورها باید در مناطق گردشگری و اماکن زیارتی تدابیری بیاندیشند، گفت: برای این مناطق تیم‌های فنی آماده باش و هماهنگی و مراقبت ویژه در نظر گرفته شده است و معاونت نظارت رگولاتوری نیز بر عملکرد آنها نظارت خواهد داشت.

وی ادامه داد: برای پیشگیری از بروز اختلال در زمان‌های پیک ترافیک، از اپراتورها خواسته‌ایم که ظرفیت مازادی برای شبکه تأمین کنند. برای مثال پیش بینی ما این است که در استان‌های شمالی شاهد ترافیک بیشتر شبکه باشیم. از این رو علاوه بر پیش بینی افزایش ظرفیت، تیم‌های مشترک از اپراتورها نیز به صورت ساختار یافته در این مناطق فعال هستند.

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه افزایش ظرفیت شبکه اپراتورها متناسب با آمار و ارقام ترافیک شبکه در سال قبل و مقایسه با وضعیت امسال تنظیم می‌شود، افزود: حتی ممکن است ظرفیت مناطق دیگر به مناطق پرتردد اختصاص یابد.

عباسی شاهکوه اضافه کرد: تأمین ظرفیت مورد نیاز جز مسئولیت‌های اپراتورها است و رگولاتوری نیز بر این موضوع نظارت کامل دارد. اگر جایی اشکالی وجود داشت تذکر و یا اخطار می‌دهیم و معتقدیم که حقوق مردم باید در این زمینه رعایت شود.

وی با بیان اینکه کاربران در صورت بروز مشکل باید در وهله اول مشکل را به مرکز تماس اپراتورها اعلام کنند، گفت: اپراتور موظف است که به شکایت کاربران رسیدگی کند؛ در غیر این صورت اگر رسیدگی صورت نگرفت، کاربران می‌توانند موضوع را به سامانه رسیدگی به شکایات ۱۹۵ اعلام کنند تا رگولاتوری موضوع را در فرآیند رسیدگی قرار دهد.

وی در مورد تدابیر مدنظر برای تأمین زیرساخت‌های ارتباطی نیز خاطرنشان کرد: شرکت ارتباطات زیرساخت به طور مداوم متناسب با نیاز، ظرفیت پهنای باند را بالا می‌برد و معمولاً هم درصد مازادی از پهنای باند را به عنوان پشتیبان، اختصاص می‌دهد. مگر در زمانی که قطعی ناخواسته ای در پهنای باند بین الملل پیش بیاید که شبکه دچار اشکال شود که این موارد هم به صورت نادر اتفاق می‌افتد و در اغلب مواقع ظرفیت زیرساخت ارتباطی کشور کافی است.

وضعیت نرمال شبکه در آخرین روزهای سال ۱۴۰۰

در همین حال سید محمد امامی مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری در گفتگو با خبرنگار مهر، وضعیت شبکه اپراتورها را در روزهای پایانی سال ۱۴۰۰ نرمال عنوان کرد و گفت: روز سه شنبه هفته گذشته به دلیل قطعی فیبر شرکت مخابرات ایران حدود ۱۸۰ سایت BTS از ۳ اپراتور کشور در شهرهای پرند، رباط کریم و اسلامشهر دچار اختلال شد که این موضوع مشکلاتی را در برقراری ارتباط کاربران به وجود آورد.

وی با تاکید بر اینکه این اختلال در کمتر از یک روز رفع شد و پس از آن وضعیت شبکه در حالت نرمال قرار گرفت، ادامه داد: بروز قطعی در شبکه اپراتورها به دلیل مواردی از جمله قطع لینک، قطع برق، مشکلات حفاری در مسیر و اختلالات رادیویی، اتفاقی معمول و طبیعی است که گاهی مواقع در سرویس اپراتورها خود را نشان می‌دهد و در همه جای دنیا و در همه سیستم‌های مخابراتی قابل تصور است و در اغلب مواقع نیز به سرعت با جایگزینی در نظر گرفته شده، مشکل رفع می‌شود.

امامی با تاکید بر اینکه با این حال اپراتورها الزام دارند که به صورت ۷ در ۲۴ خدمات به مشترکان ارائه کنند و رگولاتوری نیز بر این موضوع نظارت دارد، خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که درآمد اصلی اپراتورها از محل سایت‌های BTS تأمین می‌شود و با خاموشی سایت‌ها، عمده درآمد اپراتورها از دست می‌رود. از این رو انگیزه فراوانی از سمت اپراتور وجود دارد که مشکل و اختلال را به سرعت رفع کنند.

مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری گفت: با این حال اگر هر جایی احساس کنیم که اپراتور به هر دلیلی مطابق شرایط پروانه فعالیت خود عمل نکرده، تذکرات لازم را می‌دهیم و تاکید داریم که مشکل باید اطلاع رسانی و سریع‌تر رفع شود.

وی با اشاره به افزایش ترافیک در شبکه در آخرین روزهای سال و پایشی که از سوی رگولاتوری در این خصوص صورت می‌گیرد گفت: پایش به صورت اتوماتیک و روزانه انجام می‌پذیرد و اگر اختلال و مورد غیرنرمال و غیرعادی شناسایی شود به اپراتور منعکس و پیگیری می‌شود. ما دائماً به صورت بازدید حضوری و هم به صورت اتوماتیک این پایش را انجام می‌دهیم.

امامی گفت: طبیعی است که در روزهای پایان سال ترافیک مصرفی کاربران به ویژه در بخش اینترنت، رشد بیشتری داشته و تقاضا افزایش می‌یابد؛ به همین دلیل هماهنگی‌هایی با اپراتورها برای ایام نوروز و روزهای آخر سال صورت گرفته و جای نگرانی وجود ندارد. اپراتورها ظرفیت‌ها را افزایش داده و نیروی انسانی خود را بسیج کرده‌اند و از آنها خواسته شده که پاسخگویی بهتری داشته باشند. به هرحال مردم باید بتوانند خدمات بهتری بگیرند. امیدواریم با توجه به این تمهیدات، خدمات مطلوبی به مشترکان ارائه شود.

کیفیت اینترنت ثابت بهبود یافت

این مقام مسئول در رگولاتوری گفت: گراف‌های پایش شبکه نشان می‌دهد که ترند مصرف دیتا در شبکه‌های ارتباطی در حال افزایش است و مدام نیز زیاد می‌شود و شیب آن صعودی است. این ترند در ایام پایان سال هم همین رویه را ادامه داده است.

وی گفت: استفاده از شبکه‌های ارتباطی به ویژه اینترنت پس از شیوع کرونا افزایش یافته و دائماً نیز مصرف و تقاضا در حال افزایش است. با توجه منابع محدود شبکه‌ها در برخی مواقع، اختلالات مقطعی برای کاربران محسوس است که اپراتورها تلاش می‌کنند ظرفیت را افزایش دهند.

امامی با بیان اینکه کارگروه نظارت بر ارائه خدمات اپراتورها در ایام نوروز ۱۴۰۱ از حدود ۴ ماه پیش با حضور رگولاتوری، زیرساخت، اپراتورها و مخابرات فعال و آخرین جلسه آن نیز هفته گذشته برگزار شد، گفت: جلسات این کارگروه هر دو هفته یکبار تشکیل شد و هماهنگی‌هایی برای نیازمندی‌ها، مشکلات، موانع و تعاملاتی که لازم است صورت گرفت.

مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: به گواه سیستم‌های پایشی رگولاتوری، وضعیت کیفیت در اینترنت ثابت از لحاظ شاخص توان عملیاتی و حجم داده‌ای که در اختیار مشترک قرار می‌گیرد، بهتر شده است. بهبود کیفیت در حوزه اینترنت ثابت به ویژه سرویس مخابرات ایران در یک ماه اخیر قابل توجه بوده است.

وی تاکید کرد: اگر در ایام نوروز ۱۴۰۱ مشکلی برای مشترکان در ارائه خدمات پیش آمد، می‌توانند از سامانه‌های رگولاتوری از جمله ۱۹۵ موضوع را با رگولاتوری در میان بگذارند و ما پیگیر موارد شکایت هستیم. کمااینکه اپراتورهای ارتباطی نیز در ایام تعطیل با اولویت بیشتری ملزم به دریافت و پیگیری درخواست‌های مشترکان هستند.

امامی اظهار داشت: در پایان تعطیلات گزارشی از عملکرد اپراتورها و وضعیت ارائه خدمات آنها اعلام خواهیم کرد.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور

کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور
2025-02-16T16:03:03+03:30
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، از کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور خبر داد.

ادغام صدا و تصویر در یک دستگاه و پایان عصر اسپیکرها

ادغام صدا و تصویر در یک دستگاه و پایان عصر اسپیکرها
2025-02-16T16:03:03+03:30
شرکت نوپای دراگون المنتس با فناوری انقلابی لاتیدو، صدا و تصویر را در یک دستگاه ادغام کرده و مدیرعامل آن اعلام کرده است که به زودی عصر اسپیکرها و صفحه‌نمایش‌ه...

بازدید وزیر علوم از خوابگاه‌ها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف

بازدید وزیر علوم از خوابگاه‌ها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف
2025-02-16T15:36:16+03:30
وزیر علوم تحقیقات و فناوری همراه با رئیس دانشگاه صنعتی شریف ضمن بازدید از مسیر خوابگاه‌های این دانشگاه از نزدیک امنیت منطقه طرشت را مورد بررسی قرار داد.

سامانه جدید وزرت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راه‌اندازی شد

سامانه جدید وزرت علوم برای  پاسخگویی به شکایات طراحی و راه‌اندازی شد
2025-02-16T15:22:58+03:30
مدیرکل دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت علوم از طراحی و راه‌اندازی سامانه جدیدی برای پاسخگویی به شکایات خبر داد که بسیاری از فرآیندها را به صورت خودکار...

اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»

اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»
2025-02-16T14:56:18+03:30
رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی از برگزاری دومین دوره جایزه ملی نکست و معرفی برگزیدگان این دوره، در اول و دوم اسفندماه امسال به میزبانی شهرک علمی و تحقیقا...

وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده می‌گیرد

وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده می‌گیرد
2025-02-16T14:56:18+03:30
وزیر علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرد: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت  اولیای دم را بر عهده خواهد گرفت.  

راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیب‌های اعتیاد

راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیب‌های اعتیاد
2025-02-16T14:42:56+03:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: بحث مدیریت اعتیاد باید در سطح دانش، نگرش و مداخلات مؤثر پیگیری شود.

راهکار کنترل حالت تهوع در بارداری

راهکار  کنترل حالت تهوع در بارداری
2025-02-16T14:29:38+03:30
مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر اهمیت تغذیه سالم در بارداری تأکید کرد و گفت: مادران با مصرف مکمل‌های آهن و اسیدفولیک، رژیم متعادل و پرهیز از کافئین، ...

چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود

چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود
2025-02-16T14:16:16+03:30
ایلان ماسک میلیاردر آمریکایی اعلام کرد ساعت ۴ روز سه شنبه به وقت گرینویچ از چت بات هوش مصنوعی استارت آپ xAI رونمایی می کند.

معرفی تجهیزات پزشکی ایران‌ساخت در نمایشگاه چین

معرفی تجهیزات پزشکی ایران‌ساخت در نمایشگاه چین
2025-02-16T14:02:57+03:30
محصولات دانش‌بنیان ایران‌ساخت با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی در نمایشگاه تجهیزات پزشکی چین معرفی می‌شود.

آنچه مردان باید از پروستات بدانند

آنچه مردان باید از پروستات بدانند
2025-02-16T13:49:38+03:30
یک فوق‌تخصص مجاری ادراری، با اشاره به اینکه بزرگی پروستات بیماری مردانه‌ای است که در سنین سالمندی بروز می‌کند، گفت: بزرگی خوش‌خیم پروستات اگر به‌موقع تشخیص د...

رشد چشمگیر روش‌های نوین درمان سرطان در ایران

رشد چشمگیر روش‌های نوین درمان سرطان در ایران
2025-02-16T13:49:37+03:30
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به رشد چشمگیر روش‌های نوین درمان سرطان در ایران، از گسترش تحقیقات در حوزه ایمونوتراپی و واکسن‌های ضدسرطان خب...

جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴

جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴
2025-02-16T13:49:37+03:30
ثبت نام سومین مرحله از فرایند جذب نیروهای امریه در سال جاری، برای اعزام تیرماه ۱۴۰۴ از اول اسفند ماه آغاز و تا ساعت ۱۶ روز جمعه ۱۰ اسفند ماه سال جاری ادامه د...

تعامل حوزه‌های علمیه قم و نجف تقویت می‌شود

تعامل حوزه‌های علمیه قم و نجف تقویت می‌شود
2025-02-16T13:49:36+03:30
مدیر حوزه‌های علمیه در نشست شورای سیاست‌گذاری کنگره «امنا الرسل» بر تقویت و توسعه تعامل میان حوزه‌های علمیه قم و نجف تأکید کرد.

پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه

پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه
2025-02-16T13:49:36+03:30
دانشگاه تربیت مدرس در خصوص جلوگیری از تکرار حوادثی مانند آنچه در دانشگاه تهران رخ داد اطلاعیه ای داد.

نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار می‌شود

نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار می‌شود
2025-02-16T13:09:37+03:30
نشست تجارت فناوری ۹ اسفند با هدف کمک به تسهیل تجارت و انتقال دانش و تجاری‌سازی فناوری در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

بسته‌های حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی

بسته‌های حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی
2025-02-16T13:09:36+03:30
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، در قالب یک فراخوان از مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه محصولات و سکوی ملی هوش مصنوعی حمایت می‌کند.

پارچه درخشانی که نور و صدا تولید می‌کند!

پارچه درخشانی که نور و صدا تولید می‌کند!
2025-02-16T12:42:59+03:30
محققان پارچه ای ابداع کرده اند که نور و صدا تولید می کند و حتی درخشندگی آن به ۳۱۹ شمع به ازای هر متر مربع می رسد.

رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد

رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد
2025-02-16T12:16:15+03:30
استارت آپ هوش مصنوعی Perplexity یک ابزار جدید به نام «دیپ ریسرچ» را عرضه کرده که می تواند در پاسخ به سوالات کاربران، از تحقیق و تحلیل عمیق گرفته تا گزارش های...

تشکیل جلسه فوق‌العاده کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران

تشکیل جلسه فوق‌العاده کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران
2025-02-16T12:03:00+03:30
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس از تشکیل جلسه فوق‌العاده این کمیسیون درخصوص قتل دانشجوی دانشگاه تهران به دست سارقان خبر داد.

کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۴ منتشر شد

کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۴ منتشر شد
2025-02-16T12:03:00+03:30
آزمون‌ ورودی مقطع کارشناسی‌ارشد ناپیوسته‌ سال‌ ۱۴۰۴ در صبح و بعدازظهر پنجشنبه ۲ اسفند و صبح جمعه ۳ اسفند ماه سال ۱۴۰۳ برگزار می شود. کارت ورود به جلسه آزمون ...

در حادثه دانشگاه تهران برخی موضوع اجتماعی را به مسائل سیاسی ربط دادند

در حادثه دانشگاه تهران برخی موضوع اجتماعی را به مسائل سیاسی ربط دادند
2025-02-16T11:49:39+03:30
رئیس نهاد رهبری در دانشگاهها گفت: همه از اتفاقی که برای دانشجوی دانشگاه تهران افتاد متاثر هستیم اما نباید موضوع اجتماعی را به مساله سیاسی ربط داد.

تاکید وزیر علوم بر حفظ رویکرد غیرسیاسی شورای صنفی دانشجویان در پیگیری مطالبات

تاکید وزیر علوم بر حفظ رویکرد غیرسیاسی شورای صنفی دانشجویان در پیگیری مطالبات
2025-02-16T11:36:15+03:30
وزیر علوم تحقیقات و فناوری در جلسه با شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران از بلوغ سیاسی این تشکل و حفظ رویکرد صنفی با موضوع قتل دانشجوی دانشگاه قدردانی کرد.

کشورهایی که در معرض برخورد سیارکی قرار دارند

کشورهایی که در معرض برخورد سیارکی قرار دارند
2025-02-16T11:22:57+03:30
کشف سیارکی که احتمال برخورد اندکی با زمین دارد هیاهوی زیادی ایجاد کرده و اکنون سازمان های مختلف در تلاشند با کمک تلسکوپ ها به اطلاعات بیشتری درباره آن دست یا...

نشان علامه طباطبایی به اساتید برجسته اعطا می‌شود

نشان علامه طباطبایی به اساتید برجسته اعطا می‌شود
2025-02-16T11:22:57+03:30
در دومین نشست شورای نخبگان بنیاد ملی نخبگان با حضور حسین افشین، آیین نامه اعطای نشان علامه طباطبایی(ه) به تایید شورای نخبگان و تصویب رئیس بنیاد ملی نخبگان رسید.

رقابت ۸۳۰ نخبه حوزوی در رویداد علمی حوزه‌های علمیه

رقابت ۸۳۰ نخبه حوزوی در رویداد علمی حوزه‌های علمیه
2025-02-16T11:22:56+03:30
مسئول برگزاری رقابت‌های علمی نخبگانی حوزه‌های علمیه گفت: ۸۳۰ نخبه حوزوی به مرحله دوم آزمون علمی پنجمین دوره رقابت‌های علمی نخبگانی حوزه‌های علمیه راه یافتند.

کارت ورود به جلسه آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ منتشر شد

کارت ورود به جلسه آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ منتشر شد
2025-02-16T11:22:56+03:30
کارت شرکت در آزمون دکتری (نیمه‌متمرکز) «Ph.D.» سال ۱۴۰۴ به همراه برگه راهنمای آزمون در سایت سازمان سنجش منتشر شد.

بسیج دانشجویی: حادثه اخیر حاصل بی کفایتی مسئولین و روسای دانشگاه تهران است

بسیج دانشجویی: حادثه اخیر حاصل بی کفایتی مسئولین و روسای دانشگاه تهران است
2025-02-16T11:09:36+03:30
بسیج دانشجویی در اطلاعیه ای اعلام کرد: حادثه تلخ و ناگوار قتل دانشجوی گرامی امیرمحمد خالقی به دست سارقین و زورگیران، حاصل بی‌کفایتی مسئولین و روءسای دانشگاه ...

بیش از ۱۴ هزار نفر در پنجاه و دومین دوره آزمون دستیاری پزشکی رقابت می کنند

بیش از ۱۴ هزار نفر در پنجاه و دومین دوره آزمون دستیاری پزشکی رقابت می کنند
2025-02-16T11:09:36+03:30
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی آمار ثبت نام در پنجاه و دومین دوره آزمون دستیاری پزشکی را اعلام کرد.

توسعه فناوری ۵G با مزایده فرکانسی ۳۶۰۰ مگاهرتز شتاب می‌گیرد

توسعه فناوری ۵G با مزایده فرکانسی ۳۶۰۰ مگاهرتز شتاب می‌گیرد
2025-02-16T10:42:57+03:30
وزیر ارتباطات از شتاب گرفتن توسعه نسل پنجم شبکه ارتباطی با مزایده فرکانسی ۳۶۰۰ مگاهرتز خبر داد و گفت: نگاه ما دگردیسی در حوزه تنظیم‌گری و توجه ویژه به ظرفیت‌...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)