میرنیوز
به گزارش ایسنا، محمدمهدی فریدوند امروز در نشست هم اندیشی اعضای کارگروه با مدیران صندوقهای پژوهش و فناوری که به صورت آنلاین در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، انجمن صنفی کارفرمایی صندوقها و نهادهای سرمایه گذاری خطر پذیر را یک سازمان غیر انتفاعی دانست که از سال ۹۱ به ثبت رسید و افزود: توسعه و ترویج ادبیات تامین مالی نوآوری و سرمایه گذاری خطرپذیر، استانداردسازی رویهها و فعالیت سرمایهگذاری خطرپذیر و ارتقای تعاملات بین اعضا و همچنین فعالان صنعت و اشتراک تجربیات و توانمندسازی از اهداف این انجمن صنفی به شمار میرود.
وی تعداد اعضای فعلی این انجمن را ۱۱۰ عضو اعلام کرد و ادامه داد: تاکنون ۶۰ مجوز برای صندوقهای پژوهش و فناوری صادر شده که تاکنون ۴۳ صندوق به عضویت این انجمن درآمدند و مابقی در حال تاسیس و ثبت و شروع به فعالیت هستند.
فریدوند با اشاره به وضعیت سهامداری صندوقهای پژوهش و فناوری و با تاکید بر این که ۶۵ درصد از سرمایه این صندوقها از سوی بخشخصوصی تامین شده است، اظهار کرد: سرمایه این صندوقها از سوی نهادهایی چون وزارت بهداشت، وزارت نفت، وزارت ICT، وزارت علوم و نهادهای تابعه آن و همچنین با مشارکت نهادهای وابسته به ریاست جمهوری تامین شده است.
به گفته وی، وزارت علوم سهم ۵ درصدی، پژوهشکدهها سهم ۵ درصدی، مؤسسات آموزش عالی سهم ۳ درصدی، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان سهم یک درصدی و پارک های علم و فناوری سهم ۴۵ درصدی در تاسیس صندوقهای پژوهش و فناوری داشتند.
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی صندوقها و نهادهای سرمایهگذاری با اشاره به عملکرد اعضای انجمن در سال ۹۹، خاطر نشان کرد: حجم کل خدمات ارائه شده در سال ۹۹ از سوی اعضای این انجمن رشد بیش از ۱۲۰ درصدی نسبت به سال ۹۸ داشته است، به گونهای که حجم خدمات مالی اعضای این انجمن در سال ۹۹، ۴۸۷۳ میلیارد تومان بوده است.
فریدوند ادامه داد: در سال ۹۹ بیشترین تسهیلات پرداخت شده در حوزه ماشین آلات با ۲۸.۳۱ درصد بوده و بعد از آن نرم افزار و فناوری اطلاعات با ۲۷.۹۷ درصد، دارو و فرآوردههای بیولوژیک با ۱۷.۲۸ درصد، برق و الکترونیک با ۸.۹۴ درصد و تجهیزات پزشکی با ۵.۰۸ درصد قرار دارند.
وی رشد سرمایه گذاری خطرپذیر اعضای انجمن درطی سالهای ۹۱ تا ۹۹ را از دیگر عملکردهای این انجمن نام برد و یادآور شد: علاوه بر آن ضمانتنامههای صادر شده از سوی صندوقهای پژوهش و فناوری در سالهای اخیر جایگاه خود را پیدا کرده، به گونهای که کارفرماها آن را قبول میکنند.
به گفته وی تاکنون تعداد ۲۳۸۰ ضمانتنامه از سوی صندوقهای پژوهش و فناوری با حجم ۴۵۰۰ میلیارد تومان صادر شده است.
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی صندوقها و نهادهای سرمایهگذاری ادامه داد: با توجه به این اقدامات پیشنهاداتی برای تقویت صندوقهای پژوهش و فناوری ارئه می کنیم که یکی از آنها تقویت منابع صندوقهای پژوهش و فناوری است. منابع محدود غیر متنوع و وابستگی شدید به برخی نهادهای حمایتی مانند معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی و گاها وابستگی منجر به محدودیت در شتاب بخشی به خدمات صندوقها میشود از این رو تنوعبخشی به خدمات، فعال شدن ظرفیتهای قانونی کشور برای اعطای منابع، سرمایه و کمک به صندوقها موجب افزایش سرمایه و گردش نقدینگی خواهد شد.
وی همچنین پیشنهاد کرد که نسبت به تقویت جایگاه قانونی صندوقهای پژوهش و فناوری، ایجاد و تقویت دسترسیها و تسهیل تعاملات اقدام شود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
زنان باردار لاک ناخن، آرایش و رنگ مو را کنار بگذارند
ماجرای افشای اطلاعات محرمانه بیماران HIV در آزمایشگاههای خصوصی
همه چیز درباره تب دنگی؛ ۷۱۹ مبتلا شناسایی شدند
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید