میرنیوز
به گزارش ایسنا،حمیدرضا رئیسی در نشست دو روزه مجمع دبیران شوراهای صنفی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور با تاکید بر اینکه اتفاقات خوبی در حوزه دانشجویی طی دو سال گذشته رقم خورده است، گفت: افزایش حدود ۸۰۰ درصدی اعتبارات صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت را داشتهایم که ۹۷ درصد این اعتبارات مربوط به حوزه تسهیلات است.
وی به برنامه صندوق رفاه دانشجویان در سال آینده اشاره کرد و گفت: ما تلاش داریم تا برنامههای خود را در سال آینده به سمت تسهیلات و روشهای جدید ببریم تا با برنامههای مشترک خود که در دانشگاهها و با شوراهای صنفی خواهیم داشت، به پیش نویس آییننامهها برسیم و در مراجع قانونی این پیش نویسها را به تصویب برسانیم تا اتفاقات خوبی در حوزه تسهیلات رخ دهد.
این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از اقدامات خوب استفاده از ظرفیتهای قانونی بند «الف» و تبصره ۹ بوده است که در این خصوص ۳۲ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاههای علوم پزشکی در دو سال قبل شناسایی شد. بر این اساس ۱۳۲ خوابگاه معادل ۳۲ هزار تخت خوابگاهی شناسایی شدند و این در حالی است که در حال حاضر ۸۴ هزار تخت در دانشگاههای علوم پزشکی ظرفیت پذیرش دانشجو را دارد.
معاون صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت از تکمیل و بهرهبرداری از شش هزار تخت خوابگاهی طی این مدت خبر داد و بیان داشت: در این میان برخی دانشکدهها مانند خوی، خمین و دانشگاههای ساوه٬ گیلان و ...توانستند از طریق استفاده از این بند خوابگاههای خوبی را خریداری کنند. در این میان دانشگاههایی مانند همدان، کرمان و بم نیز در حال ساخت خوابگاه برای دانشجویان خود هستند و این در حالی است که تا قبل از این معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در این حوزه امکان ورود نداشت.
رییسی با بیان اینکه وزارت بهداشت به دانشگاه هایی که به دنبال تکمیل زیرساختهای دانشجویی خود هستند، نگاه ویژهای دارد، یادآور شد: امروز دانشگاههای علوم پزشکی به این جا رسیدند که زیرساختهای حوزه دانشجویی خود را تقویت کنند. از طرفی ما به سمت بنیادهایی مانند ۱۵ خرداد و برکت رفتهایم. بر این اساس با بنیاد ۱۵ خرداد تفاهم کردیم که حدود دو هزار تخت خوابگاهی را در اختیار ما قرار دهند که این پروژهها اختصاص به نیشابور٬ تربت حیدریه٬ قاین و بوشهر دارد که دو پروژه از جمله در نیشابور تکمیل شده است.
وی اضافه کرد: برای رفع مشکلات خوابگاهی سمت و سوی خود را به سازمان برنامه و بودجه بردیم و سال گذشته برای اولین بار موفق شدیم ۳ هزار تخت خوابگاهی خود را ببریم در قانون بودجه و در ۱۳ دانشگاه خود بتوانیم ماده ۲۳ را بگیریم که تا کنون این اتفاق رخ نداده است که به واسطه تکلیفی که بر دوش داشتیم این موارد را دنبال کردیم و نتیجه آن را سال آینده خواهیم دید.
این مقام مسوول به تکمیل، تجهیز و بازسازی خوابگاههای دانشجویی اشاره کرد و ابراز داشت: ارزیابیها در این خصوص انجام شد و اکنون اولویتهای ما دانشگاههایی هستند که یا قدمت خیلی بالایی دارند و دارای خوابگاهها و تجهیزات بسیار فرسوده هستند و یا دانشگاههایی که اصلا زیر ساخت ندارند را مورد حمایت قرار خواهیم داد.
رییسی سال ۱۴۰۱ را در حوزه دانشجویی و رفاهی سال خوبی ارزیابی کرد و گفت: فکر میکنیم که سال آینده سال بسیار خوبی در حوزه دانشجویی خواهد بود، زیرا دیده ویژهای به دانشجویان وزارت بهداشت پیدا شده است و ارتقای زیرساختها مورد توجه قرار گرفته است به همین جهت در تکمیل زیرساختهای حوزه دانشجویی به ویژه خوابگاههای متاهلی منتظر اتفاقات خوب خواهیم بود.
وی افزود: یکی از اتفاقات خوب دیگر ردیف مستنکفینی بود که سه سال است وزارت بهداشت تلاش دارد این اعتبار به وزارت بهداشت برسد و در اختیار دانشگاههای قرار بگیرد.
معاون صندوق رفاه دانشجویی وزارت بهداشت به حوزه غذا اشاره کرد و ابراز داشت: در بحث غذا کارهای زیادی صورت گرفته و در حال انجام است و تلاش داریم بحث غذا را با توجه به افزایش هزینهها همراه با کیفیت داشته باشیم. کیفیت غذا٬ ارتقای زیرساختها در آشپزخانهها و صنعتیسازی آشپزخانهها را مد نظر قرار دادهایم.
رییسی به ایجاد آشپزخانههای سبز اشاره کرد و گفت: تلاش داریم به سمت آشپزخانههای سبز برویم و به صورت نمونه در چند دانشگاه، کارکرد این آشپزخانهها در حال آزمون است تا با ایجاد این آشپزخانهها نه تنها کیفیت غذا را بالا ببریم بلکه قیمت غذا را نیز کاهش دهیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد