میرنیوز
به گزارش ایسنا، پارک فناوری پردیس نهمین دوره نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۰) را از ۱۸ تا ۲۱ خرداد ماه سال آینده با شعار "اکوسیستم نوآوری و فناوری زیر یک سقف" با حضور شرکتهای فناور، استارتاپها، شتابدهندهها و مراکز رشد، مشاوران، مخترعان، پارکهای فناوری، دانشگاهها، صندوقهای جسورانه و سرمایهگذارن، ارائهکنندگان فضای کار اشتراکی، ارائه دهندگان خدمات تجاریسازی، برگزارکنندگان رویدادهای کارآفرینی و کارگزاران تبادل (بروکرهای) فناوری در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار خواهد کرد.
متقاضیان شرکت در این دوره از نمایشگاه اینوتکس میتوانند از ۱۰ اسفندماه جاری تا ۲۵ فروردین ماه سال ۹۹ برای ثبتنام به آدرس www.inotex.com مراجعه کنند.
توسعه همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیستبوم نوآوری و فناوری، جذب سرمایه برای استارتاپها و شرکتها و نیز معرفی فرصتهای نوین سرمایهگذاری و شبکهسازی بینالمللی و تولید محتوای ناب آموزشی از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
تمرکز نهمین دوره نمایشگاه اینوتکس بر سه حوزه "هوشمندسازی"، "دیجیتال و "توسعه پایدار" و متشکل از سه بخش "نمایشگاهی"، "رویدادهای تجاری و ترویجی" و "رویدادهای جانبی" است و برگزاری بیش از ۶۰۰ جلسه B2B و بیش از ۲۰ پیشرویداد برای این رویداد در نظر گرفته شده است. ضمن آنکه "اینوتکس استیج"، "اینوتکس پیچ"، "اینوتکس تلنت"، "اینوتکس بتل" و "ریورس پیچ اینوتکس" رویدادهای بخش تجاری و ترویجی نمایشگاه اینوتکس را تشکیل میدهند.
در "اینوتکس استیج" طی ۳۰ ساعت، برنامههایی مانند "سخنرانیهای الهامبخش توسط افراد شناختهشده و تاثیرگذار داخلی و بینالمللی"، "پنلهای داغ و کاربردی" و "بررسی فرصتها و چالشهای حوزه نوآوری و فناوری" برگزار میشود.
رویداد "اینوتکس پیچ" نیز کار خود را در ۶ استان از دی ماه سال ۹۸ آغاز کرده است و در این رویداد استارتاپهای استانهای سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، اصفهان، خوزستان، گیلان و تهران در حضور سرمایهگذران به رقابت پرداختند. تیمهای برتر هر شهر، علاوه بر دریافت کمک هزینه رفت و برگشت به رقابت نهایی در تهران همزمان با نمایشگاه اینوتکس و اقامت در طول مدت برگزاری نمایشگاه میتوانند به صورت رایگان در نمایشگاه اینوتکس غرفه دریافت کنند. در نهایت سه تیم اول از جوایز نقدی اینوتکس بهرهمند خواهند شد.
تیم های برتر اینوتکس پیچ در نهایت بر روی استیج این نمایشگاه به رقابت خواهند پرداخت. این رقابت در اینوتکس ۲۰۲۰ متفاوت از سالهای گذشته خواهد بود و تیمهای منتخب با به چالش کشیدن کسب و کار یکدیگر، در قالب رویداد «اینوتکس بتل» به رقابت میپردازند.
"اینوتکس تلنت" هم یک رویداد شتابدهی شغلی است که شرکتها و جوانان بهویژه دانشجویان و تازه فارغالتحصیلان را در کنار یکدیگر جمع میکند و در نهایت به ایجاد فرصتهای شغل مناسب منجر خواهد شد.
رویداد دیگر این نمایشگاه "ریورس پیچ اینوتکس" است و در طی آن سازمانها و صنایع بزرگ به معرفی نیازهای فناورانه خود میپردازند. استارتاپها و شرکتهای فناور با حضور در این رویدادها میتوانند مشتری بزرگی را برای محصولات خود بیابند. حضور کارگزاران تبادل فناوری در نمایشگاه، تسهیلگر این ارتباط خواهد بود.
"کافه سرمایه"، "پاویون مشاوران"، "تجربه فناوری"، "اینو جوان" و "هاب رسانهای" رویدادهای جانبی اینوتکس ۲۰۲۰ هستند. کافه سرمایه فرصتی ویژه برای صاحبان شرکتهای نوپا و استارتاپها جهت مذاکره با سرمایهگذاران است.
در این دوره، نمایشگاه اینوتکس به جز شرکتها و استارتاپها میزبان بخشهای مختلفی اعم از «ایرانیان مقیم خارج از کشور»، «پاویون فنبازار (Reverse Expo)»، «بخش بازیسازها»، «ستادهای توسعه فناوری»، «طرحهای کلان ملی فناوری» و «بخش ویژه نمایش فناوری» خواهد بود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند