میرنیوز
به گزارش ایسنا و به نقل از زاویا، سوفیا، اولین ربات انسان نمای جهان قرار است ماه مارس با شرکت در کنفرانسی در دبی در مورد نقش هوش مصنوعی در حسابرسی داخلی صحبت کند.
دبی هفت تا ۹ ماه مارس سال ۲۰۲۲ میزبان بزرگترین نشست متخصصان حسابرسی این منطقه خواهد بود. در این نشست سه روزه در مورد آینده هوش مصنوعی، دیجیتالی شدن و امنیت سایبری صحبت خواهد شد. قرار است ۱۵۰۰ متخصص حسابرسی در این نشست شرکت کنند.
دبی قرار است برای اولین بار میزبان اولین شهروند-ربات انسان نمای جهان به نام سوفیا طی بیستمین کنفرانس سالانه حسابرسی منطقهای(ARAC) که هفتم، هشتم و ۹ مارس ۲۰۲۲ برگزار خواهد شد، باشد.
سوفیا در دومین روز از این کنفرانس که به میزبانی انجمن حسابرسی داخلی امارات متحده عربی(UAE IAA) در مرکز تجارت جهانی دبی(DWTC) انجام خواهد شد، در یک جلسه تعاملی به نام "هوش مصنوعی در حرفه حسابرسی داخلی" درباره آینده هوش مصنوعی صحبت کرد. موضوع اصلی این کنفرانس انقلاب و تحول در حسابرسی داخلی است.
در اکتبر ۲۰۱۷ عربستان سعودی نخستین کشوری نام گرفت که به ربات سوفیا حق شهروندی داد. برگزارکنندگان حضور سوفیا در این کنفرانس هوشمند را به عنوان نمادی از آینده هوش مصنوعی توصیف کردند.
"عبدالقادر عبید علی"(Abdulqader Obaid Ali) رئیس هیئت مدیره انجمن حسابرسی داخلی امارات متحده عربی گفت: ما مفتخریم و خوشحالیم که سوفیا را برای اولین بار در دبی دعوت میکنیم تا درباره نیاز به حضور فناوری در همه حرفهها صحبت کنیم. این کنفرانس در راستای دستاورد امارات متحده عربی به عنوان اولین دولت در جهان که دارای وزارت هوش مصنوعی است، انجام خواهد شد. ما موضوع کنفرانس یعنی "انقلاب و تحول در حسابرسی داخلی " را برای مجذوب کردن ذهن و توجه حسابرسان داخلی در سراسر جهان به این موضوع انتخاب کردیم. امروزه چالش پیش روی حسابرسان داخلی، اختلال در فناوری است و افرادی که نتوانند با این جریان همگام شوند، از مسیر دور خواهند شد. آنها باید برای آینده آماده باشند و با هوش مصنوعی، فناوری بلاک چین و رباتیک آشنا باشند. این کنفرانس آنها را قادر خواهد ساخت تا سفری آموزشی را آغاز کنند که به آنها کمک میکند تا دریابند حرفه حسابرسی داخلی طی ۲۰ تا ۳۰ سال آینده چگونه خواهد بود.
شرکت کنندگان این فرصت را خواهند داشت تا طی این کنفرانس از تجربیات بیش از ۴۰ سخنران بین المللی و نویسنده مشهور در این زمینه بهرهمند شوند. اهداف کنفرانس، یادگیری استراتژی، ابزارها، روشها و شیوههای جدید برای دیدن نتایج مثبت در مسیر شغلی حسابرسان داخلی است.
نکاتی درباره ربات سوفیا
۱۴ فوریه سال ۲۰۱۶ شرکت هنگکنگی "هانسون رباتیک" ربات سوفیا را فعال کرد و این ربات پیشرفته به قدری شهرت پیدا کرده است که هانسون رباتیک برای او به طور جداگانه حسابهای کاربری در شبکههای اجتماعی ساخته که این موضوع شهرت سوفیا را دو چندان کرده است.
شرکت هانسون رباتیک پیشتر گفته بود چهره سوفیا را با الهام از چهره شخصیتهایی مانند ملکه نفرتیتی، آدری هپبورن و آماندا هانسون(همسر طراح این ربات) طراحی کرده است.
ربات سوفیا دارای هوش مصنوعی، قدرت پردازش دادههای تصویری و سیستم تشخیص چهره است. او همچنین قادر به تقلید و حالات چهره حرکات انسان، پاسخ دادن به برخی پرسشها و مکالمات ساده درباره موضوعات از پیش تعیین شده است. سوفیا، یک ربات است که دارای شباهت ظاهری بینظیر به انسان است. این ربات دارای تواناییهای پیچیده بسیاری است و حتی قادر به ابراز احساسات پیچیده انسانی نیز میباشد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است