میرنیوز
به گزارش ایسنا در هجدهمین جلسه کمیته تجاریسازی انجمن شرکتهای دانش بنیان حوزه سلامت تهران که به صورت مجازی برگزار شد، به منظور جذب سرمایه، دو طرح شرکتهای فناور این حوزه معرفی شدند که به این شرح است:
ارائه روشی برای نگهداری طولانی مواد غذایی با حفظ خواص آن
محمد حسن عبیری، مدیر عامل یک شرکت فناور، ارائه فرایندی برای افزایش و ارتقاء خواص عملکردی محصولات کشاورزی، غذایی و خوراکهای ترکیبی را از دستاوردهای فناورانه این شرکت ذکر کرد و گفت: در این فرآیند ما محصولات خام کشاورزی شامل محصولات گیاهی و حیوانی را در پوششها و لفافهای پلیمری قابل اتوکلاو (Retortable)، بسته بندی، وکیوم و استریل میکنیم.
وی خاطر نشان کرد: این روش ضمن حفظ خصوصیات ظاهری، تغذیهای و ارگانولپتیکی اولیه، خواص عملکردی آنها مواد غذایی را افزایش میدهد.
عبیری آماده سازی برای مصرف، افزایش ماندگاری، قابلیت نگهداری مواد پوشش داده شده در دمای محیط و جلوگیری از آلودگی ثانویه را از مزایای این روش تهیه مواد نیمه آماده و آماده عنوان کرد و یادآور شد: این روش همچنین موجب افزایش خواص عملکردی سایر محصولات غذایی و خوراکهای ترکیبی، نیمه آماده و آماده خواهد شد.
مدیر عامل این شرکت خاطر نشان کرد: برنامه کسب و کار ما بر مبنای برون سپاری و ایجاد زنجیره ارزش در چارچوب مقررات تولید بدون کارخانه طراحی شده است، از این رو درصدد هستیم با صنایع غذایی در قالب مشارکت به صورت آورده پولی و یا به صورت آوردههایی مانند امکانات صنعتی همکاری کنیم.
عبیری تصریح کرد: در صورتی که خط تولید کارخانه سفارش گیرنده کامل باشد، مبلغ ۳۰ میلیارد ریال برای سرمایه در گردش و در صورتی که نیاز به تکمیل خط تولید باشد، مبلغ ۷۰ میلیارد ریال مورد نیاز است.
وی رقبای داخلی این محصول را بخشی از محصولات کنسروی، فست فودها، فرانچ فرایزها، منجمدها و حتی محصولات خام زراعی دانست که فاقد مزیتهای محصولات این شرکت هستند.
تولید دستگاه اکسیژن ساز قابل حمل
دکتر بهشتی، مدیر یکی از شرکتهای فناور مستقر در مرکز نوآوری دانشگاه علم و صنعت گفت: اکسیژن موجود در هوا ۲۰ درصد است و دستگاههای اکسیژن ساز قادرند اکسیژن با خلوص بالا را تا ۹۰ درصد در هوا افزایش دهند.
وی با اشاره به مکانیزم دستگاههای اکسیژن ساز، توضیح داد: این دستگاهها با متراکم کردن هوا و عبور آن از فیلترهای زئولیتی، اکسیژن را تولید میکنند.
بهشتی با بیان اینکه دستگاههای اکسیژنساز معمولی وزن زیادی دارند و برای کسانی که نیاز به مصرف مداوم اکسیژن دارند، مشکل ساز خواهد شد، یادآور شد: برای رفع چالش این دسته از بیماران ما دستگاه قابل حمل اکسیژن ساز را با وزن کم در حدود ۲.۵ کیلوگرم تولید کردیم که قادر است اکسیژن را با دبی بالاتر از ۹۰ درصد برای بیماران تولید کند.
مجری طرح اضافه کرد: معمولا مواد اشتعال زا در مجاورت دستگاههای اکسیژن ساز دچار اشتعال میشوند، ولی این دستگاه به گونهای طراحی شده است که ایمنی بالایی دارد.
وی ادامه داد: اغلب دستگاههای اکسیژنساز خانگی دارای صدای زیادی هستند، ولی نمونه ساخته شده در این شرکت صدای کمی تولید میکند. علاوه بر آن به منظور استفاده مناسب از باتریها، این دستگاه تولید مداوم اکسیژن ندارد، بلکه با نصب سنسوری در لوله تنفسی، هر زمانی که بیمار نیاز به اکسیژن دارد، اقدام به تولید آن خواهد کرد.
بهشتی، قابلیت شارژ در خودرو و سهولت در تعویض باتریها را از دیگر ویژگیهای این دستگاه نام برد و گفت: تاکنون دو نمونه اولیه از این دستگاه ساخته شده است.
به گزارش ایسنا، در این جلسه همچنین حسین وطن پور، رئیس هیأت مدیره انجمن شرکتهای دانشبنیان حوزه سلامت استان تهران با بیان اینکه در مدت دو سال است که جلسات کمیته تجاری سازی شرکتهای فعال در حوزه سلامت برگزار میشود، گفت: طی این مدت با معرفی طرحهای شرکتهای فناور، سرمایه گذارانی با فناوران ارتباط برقرار کردند و این امر نشان میدهد که این جلسات توانسته است تعامل میان فناوران و سرمایه گذاران را ایجاد کند.
شاهرخ مهدوی، رئیس هیأت مدیره انجمن شرکتهای دانشبنیان حوزه سلامت استان تهران نیز با بیان اینکه امروز هجدهمین جلسه از کمیته تجاری سازی شرکتهای حوزه سلامت برگزار شده است، گفت: یکی از ویژگی های این جلسات آن است که تعامل طرحهای این حوزه از سراسر کشور پذیرش می شوند.
وی اضافه کرد: انعقاد قراردادها بر اساس قراردادهایی است که از سوی فن بازار ملی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در اختیار ما گذاشته شده است و انعقاد قراردادها میان سرمایه گذاران و سرمایه پذیران با نظارت این انجمن خواهد بود. از این طریق در صورت بروز مشکل و یا اقامه دعوی، این انجمن شرکتهای فناور را یاری خواهد کرد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد
حمایت مجلس و دولت از طرحهای حوزه آب در سازمان جهاد دانشگاهی شریف
۶۰ دانشجوی دارای حکم انضباطی به دانشگاه برگشتند
توسعه زیرساختهای رهگیری تجهیزات پزشکی در مراکز دیالیز و ناباروری
دستاورد اقتصادی پذیرهنویسی سلولهای بنیادی خونساز در محک
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
قل هوش مصنوعی افراد ساخته شد
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
نشست معاونان دانشجویی مناطق دهگانه در دانشگاه تهران
شیوهنامه انضباطی دانشجویان مجددا بازنگری میشود
رفع مشکل تحریمی دانش بنیانهای دفاعی/ ایجاد تحرک در تامین مالی
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد/آغاز انتخاب رشته از ۶ آذر
جلوگیری از حمله صرع با کمک عینک نوین
۷ عامل خطر «زوال عقل» را بشناسید
بازدید طلاب مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ از موزه دین و دنیا
واکنش وزارت بهداشت به قطع برق در بیمارستانها
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک می شوند
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران میرود
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک شدند
همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم با حوزه هنری
مرگ و میر الکلیهای آمریکایی در ۲۰ سال دو برابر شد
چین موتور مخصوص تسلیحات مافوق صوت را آزمایش کرد
«اقتصاد دانشبنیان» محور همکاریهای مشترک ایران و ونزوئلا
قابلیت بیرون کشیدن متن از عکس مایکروسافت حذف شد
رونق تولید تبلتهای بریل با ۴ سال حضور در نمایشگاه ایران ساخت
ثبتنام قطعی نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۴ از ۱۷ آذر آغاز میشود
تلاش برای افزایش بودجههای پژوهشی با همکاری مجلس
صادرات فریزرهای آزمایشگاهی و تجهیزات برودتی ایرانی به ۶ کشور
ابررایانه ارتش چین در آزمون محاسبات هوش مصنوعی اول شد
حوزویان برای ترویج فرهنگ بسیج از هیچ اقدامی کوتاهی نکنند