میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، ۲ تیم جداگانه از زبانشناسان پزشکی قانونی پژوهش هایی جداگانه انجام دادند و با استفاده از روش های مختلف به این نتیجه رسیدند که رهبر گروه راست افراط گرای QAnonاحتمالا دو نفر است. یکی از آنها پل فاربر یک خبرنگار ۵۵ ساله حوزه فناوری اهل آفریقای جنوبی و دیگری ران واتکینز ۳۴ ساله یک کارآفرین است.
به نوشته نیویورک تایمز، تحلیل های این زبانشناسان پزشکی قانونی , تحلیل محتوای این گروه افراطی نشان می دهد فاربر یکی از نخستین نویسندگانی بود که توجهات به پیام های این گروه را جلب کرد و در حقیقت در نوشتن محتوا نقش اصلی را داشت.
از سوی دیگر کارآگاهانی که در جستجوی نویسنده محتوای این گروه بودند به فاربر توجهی نداشتند و روی گزینه دیگری به عنوان رهبر گروه تمرکز کرده بودند که ران واتکینز نام دارد. واتکینز وب سایتی را فعال کرد که پیام های QAnon در سال ۲۰۱۸ در آن نمایان شدند. او هم اکنون قصد دارد به عنوان نماینده آریزونا در انتخابات کنگره آمریکا شرکت کند.
محققان معتقدند شواهد و مدارکی یافته اند که نشان می دهد واتکینز از اوایل ۲۰۱۸ میلادی محتوای این گروه افراطی را بعد از فاربر مدیریت می کند. هرچند هر دو این افراد نوشتن محتوای QAnonرا تکذیب کرده اند.
۲ تحقیق مذکور نخستین شواهد تجربی از پدیدآورنده نظریه های توطئه QAnon را فراهم کردند. پژوهشگران امیدوارند با فاش کردن هویت بنیانگذاران گروه، قدرت این گروه بر پیروانش را کاهش دهند. برخی نظرسنجی ها نشان می دهد میلیون ها نفر هنوز معتقدند نویسنده محتوای این گروه یک نفوذی نظامی است که پیام هایش نشان داد دونالد ترامپ جهان را نجات داده است.
این گروه افراطی با رویدادهای خشونت آمیز مرتبط شده و بسیاری از حمله کنندگان به کنگره آمریکا در ۶ ژانویه ۲۰۲۱ نیز از اعضای این گروه بودند.
به نوشته انگجت، یکی از تحلیل ها توسط کلود آلن روتن لیونل پوساز در استارت آپ سوییسیOrphAnalytics و دیگری توسط فلوریان کافیرو و ژان بپتیست کمپز زبانشناسان رایانشی فرانسوی انجام شده است. این دو تیم از روش های مختلفی استفاده کردند و به یک نتیجه دست یافتند.
محققان سوییسی با استفاده از یک نرم افزار پیام نوشتاری گروه را به الگوهایی از توالی ۳ کاراکتر تبدیل کردند. در مرحله بعد آنها شیوه تکرار این توالی را بررسی کردند.
از سوی دیگر محققان فرانسوی به یک سیستم هوش مصنوعی آموزش دادند تا الگوهای خاصی را در نوشتار محتوای این گروه جستجو کنند.
هر دو تکنیک به طور گسترده زیر مجموعه ای از روش سبک سنجی( بررسی کمی سبک نوشتاری) هستند. در این روش نوشتار به شیوه قابل اندازه گیری، هماهنگ و قابل تکثیر تحلیل می شود. دو گروه برای اجتناب از سردرگمی در برنامه هایشان تحلیل های خود را به پست های موجود در شبکه های اجتماعی محدود کردند.
آنها نویسندگان مختلفی را با این روش آزمایش کردند و ادعا می کنند شیوه نوشتار فاربر و واتکینز بیش از بقیه به نوشتار محتوای گروه QAnon شبیه است.
آنها به تشخیص خود اطمینان دارند. گروه فرانسوی ادعا می کند نرم افزار مورد استفاده آنها در آزمایش ها با دقت ۹۸ درصد فاربر و با دقت ۹۹ درصد واتکینز را به عنوان نویسنده محتوای این گروه افراطی تشخیص داده است. به گفته این گروه در مراحل اولیه بیشتر متون توسط فاربر نوشته شده است. سپس در ماه های اولیه نشانه های نوشتار واتکینز در متون QAnon بیشتر و نشانه های سبک نوشتار فاربر کمتر شد و بعد به طور کامل از بین رفت.
منبع : خبرگزاری مهر
ویتامین B۳ درمان موثری برای بیماری ریوی
مبنای رتبهبندی و سطح بندی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اعلام شد
تولید تصویر ماهوارهای با رزولوشن ۳۵ تا ۴۵ سانتیمتر برای اولین بار در کشور
بیانیه بسیج دانشجویی در پی نحوه عزل رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد
شیوع پوسیدگی دندان از کجا نشات میگیرد؟
۱۴ کشته در اثر رانش زمین در شرق اوگاندا؛ ۴۰ خانه مدفون شد
رئیسی: مردم از نظام سلامت کشور رضایت ندارند
وزارت بهداشت خبر شیوع ویروس گوارشی را تکذیب کرد
آغاز تحقیق از مایکروسافت برای زورگویی به مشتریان
دگرگونی ماهیت ۴۰ درصدی مشاغل جهانی با گسترش استفاده از هوش مصنوعی
برخورد با رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد خلاف کرامت انسانی بوده است
۱۶ آذرماه یکی از نمادهای دموکراتیک و مردمسالارانه جمهوری اسلامی است
بومی سازی «کیتهای تشخیص بر بالین» برای تسهیل انجام آزمایش در مناطق محروم
تمام آنچه دانشآموختگان ۲۴ رشته علوم پزشکی باید درباره خدمات قانونی و طرح بدانند
چگونه با طب سنتی لاغر شویم+ روشهای پاکسازی بدن
چگونه با طب سنتی لاغر شویم +روشهای پاکسازی بدن
ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران
هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند
معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد
متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه مییابد
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود
ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخوردهترین کشور منطقه میشویم
طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد
فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان
جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالشهای نخبگی و راهکارها
گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسانها برای کمک به محور مقاومت
علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت میدهند
مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است
خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش میدهد