میرنیوز
به گزارش ایسنا و به نقل از رویترز، "ایلان ماسک" ثروتمندترین فرد جهان در نوامبر ۲۰۲۱، بیش از پنج میلیارد دلار از سهام "تسلا" را به یک موسسه خیریه ناشناس در مدت ۱۰ روز اهدا کرده است و اکنون این حرکت بشردوستانه از پروندههای ثبت شده در کمیسیون بورس و اوراق بهادار تسلا (SEC) فاش شده است.
"تسلا" و "ایلان ماسک" سال ۲۰۲۱ را با اتفاقات فراوانی پشت سر گذاشتند، زیرا ارزش این شرکت از مرز یک تریلیون دلار گذشت و داراییهای شخصی "ماسک" به شکل چشمگیری افزایش یافت و در نتیجه او به ثروتمندترین فرد جهان تبدیل شد. این ثروت جدید و هنگفت همچنین خشم قانونگذاران را در ایالات متحده برانگیخت، چرا که در تلاش هستند تا از رشد ثروت شخصی میلیاردرها مالیات بگیرند و در انجام آن تا حدود زیادی ناموفق بودهاند.
"ماسک" کاملاً مخالف رفتار متفاوتی است که فکر میکند کارآفرینان در معرض آن قرار میگیرند و تصمیم گرفت ۱۰ درصد از سهام "تسلا" را بفروشد که طبق قوانین فعلی او را موظف به پرداخت مالیات میکند. در پایان سال، "ماسک" اعلام کرد که بیش از ۱۱ میلیارد دلار مالیات پرداخت خواهد کرد.
با این حال، پروندههای اخیر در "SEC" در ماه نوامبر نشان میدهد که "ماسک" در مجموع پنج میلیون و ۴۴ هزار سهم تسلا را به یک موسسه خیریه نامعلوم در مدت ۱۰ روز اهدا کرده است. رویترز گزارش داد که بر اساس قیمت پایانی سهام تسلا، ارزش این کمک ۵.۷۴ میلیارد دلار است.
کارشناسان مالیات به رویترز گفتند که اهدای این تعداد سهام میتواند تا ۵۰ درصد پرداخت مالیات کمتری برای "ماسک" به همراه داشته باشد، زیرا ماسک میتواند بر اساس آن از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه اجتناب کند، چرا که سهام وی دیگر در بازار فروخته نمیشود.
رویترز در گزارش خود اعلام کرد که مخفی کاری پیرامون سازمان و خیریهای که این سهام را دریافت کرده است، آن را جذابتر میکند، زیرا "ماسک" اکنون پس از "بیل" و "ملیندا گیتس" دومین خیّر بزرگ در ایالات متحده است.
ماسک همچنین یک بنیاد خیریه به نام خودش اداره میکند که برادرش “کیمبال” مدیر آن است. طبق وبسایت آن، این بنیاد از اهدافی مانند تحقیقات در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر، اکتشاف فضایی انسان، توسعه هوش مصنوعی ایمن که همگی حوزههای تجاری شرکتهای "ایلان ماسک" هستند و همچنین آموزش علوم و مهندسی و تحقیقات کودکان حمایت میکند.
بلومبرگ گزارش داد که "بنیاد ماسک" در سالهای اخیر با اهدای دهها میلیون دلار کمک به مدرسهای در تگزاس که "اسپیسایکس" اغلب فعالیتهای خود را به آنجا منتقل کرده، ۱۰۰ میلیون دلار جایزه برای مسابقه حذف کربن و ۱۰ میلیون دلار دیگر برای کمک به دو دانشمند برای تحقیقات در زمینه کووید-۱۹ فعالتر شده است.
بلومبرگ میگوید، همچنین مشخص نیست که آیا این سهام به طور کامل به خیریه اهدا شده است یا به عنوان وجوه کمک کننده(DAFs)تحت مکانیزمی که اجازه میدهد وجوه برای همیشه در این سازمان سپرده شوند، اعطا شده است.
برای اطلاع از جزئیات بیشتر با "تسلا" تماس گرفته شده است و همگان منتظر پاسخ این شرکت و شاید "ایلان ماسک" هستند.
جالب اینجاست که این کمک مالی فقط یک میلیارد دلار کمتر از مبلغی است که برنامه جهانی غذای سازمان ملل(WFP) در سال گذشته به دنبال تامین آن بود. "دیوید بیزلی" رئیس برنامه جهانی غذا حتی تقسیمبندی دقیقی را در مورد نحوه خرج کردن این پول به درخواست "ماسک" به وی ارائه کرده بود، اما "ماسک" به این برنامه نپیوست.
اکنون ما فقط میتوانیم امیدوار باشیم که "ماسک" دلیل بزرگتر و بهتری را در این خیریه ناشناس پیدا کرده باشد که موجب شده تا به برنامه جهانی غذا کمک نکند و این تصمیم را بگیرد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
قابلیت بیرون کشیدن متن از عکس مایکروسافت حذف شد
رونق تولید تبلتهای بریل با ۴ سال حضور در نمایشگاه ایران ساخت
ثبتنام قطعی نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۴ از ۱۷ آذر آغاز میشود
تلاش برای افزایش بودجههای پژوهشی با همکاری مجلس
صادرات فریزرهای آزمایشگاهی و تجهیزات برودتی ایرانی به ۶ کشور
ابررایانه ارتش چین در آزمون محاسبات هوش مصنوعی اول شد
حوزویان برای ترویج فرهنگ بسیج از هیچ اقدامی کوتاهی نکنند
تمجید آیتالله حسینیبوشهری از رویکرد تحولی جامعهالزهرا (س)
فرصت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری تخصصی دندانپزشکی تمدید شد
جزئیات برنامههای هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد
مواد اولیه دارویی چه مقدار ارز دریافت کرده است
خیز دانشبنیانها برای تصاحب ۲ درصد از مالیات تحقیق و توسعه
معاون تحقیقات: تلاش برای افزایش بودجههای پژوهشی با همکاری مجلس
برگزاری ماراتون برنامهنویسی تلفن همراه در دانشگاه شریف
خیز دانشبنیانها برای تصاحب دو درصد از مالیات تحقیق و توسعه
مدیر ارشد تیک تاک با ایلان ماسک دوست شد!
پیشنهاد تأسیس پردیس خودگردان دانشگاه تربیت مدرس در اقلیم کردستان
بیمه سلامت کدام خدمات ناباروری را پوشش میدهد
کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا دست از سر ماسک بر نمیدارد
همیار دانشجویی راهی برای توسعه فردی و حرفهای دانشجویان
در این مراکز مشاوره با تعرفه کمتر خدمت بگیرید
دنیا با «مقاومت میکروبی» دچار چالش خواهد شد
ملی شدن سازمان سنجش لغو شد/ انتخاب رئیس سازمان در انتظار استعلام
زنان باردار لاک ناخن، آرایش و رنگ مو را کنار بگذارند
ماجرای افشای اطلاعات محرمانه بیماران HIV در آزمایشگاههای خصوصی
همه چیز درباره تب دنگی؛ ۷۱۹ مبتلا شناسایی شدند
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد