میرنیوز
به گزارش ایسنا، سورنا ستاری در بازدید از بخشهای مختلف مرکز تلویزیونهای تعاملی صداوسیما و پلتفرم تلوبیون در مجموعه تکتا با حضور پرویز کرمی دبیر ستاد فناوریهای نرم توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری و با همراهی غلامرضا نوری معاون فضای مجازی صداوسیما و سعید مقیسه قائممقام معاون فضای مجازی صداوسیما، ستاری، حضور در این مرکز را در شب میلاد حضرت امیرالمومنین حضرت علی (ع) و روز پدر به فال نیک گرفت و اظهار کرد: خوشحالم که تلویزیون تعاملی تلوبیون، سایت سوم کشور از لحاظ ترافیک شده است و امیدوارم رشد این شرکت خلاق در ابعاد بینالمللی ادامه پیدا کند.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری با بیان اینکه آینده خیلی خوبی در انتظار شرکتهای خلاق فعال در حوزه تلویزیونهای تعاملی و تولید محتوا است، افزود: حمایت های تعریف شده معاونت علمی و ستاد فناوری های نرم و توسعه صنایع خلاق در اختیار این مجموعه قرار خواهد گرفت. مناسب است که بهخصوص، ظرفیت زیستبوم نوآوری و شرکتهای متعدد خلاق که در این چرخه فعالیت میکنند، به شبکهای که در این مرکز وجود دارد، متصل شود.
ستاری ادامه داد: در توسعه شرکتهای خلاق و شرکتهای دانشبنیان که در حوزه محتوا و فناوری مرتبط با این حوزه فعالیت میکنند، از زیرساختهای فیزیکی مجموعه تکتا در قالب یک خانه خلاق ونوآوری استفاده خواهد شد.
ایجاد خانه خلاق و نوآوری تلوبیون
پرویزکرمی، دبیر ستاد فناوری های نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم در گزارشی اعلام کرد: در تعامل با مسئولین معاونت فضای مجازی سیما و تلوبیون، مقرر شد آنها در خصوص ایجاد خانههای خلاق و نوآوری، تولید محتوا را با استفاده از امکانات و مزایای تلوبیون و صدا وسیما آغاز کنند و مقدمات اجرایی شدن این مهم با این دیدار آغاز شده است.
ایجاد خانه خلاق و نوآوری تولید محتوا ضروری است
غلامرضا نوری، معاون فضای مجازی صداوسیما با استقبال از پیشنهاد ایجاد خانه خلاق و نوآوری تولید محتوا، گفت: با توجه به ارتقای کمی و کیفی تولید در تلوبیون، نیاز به ایجاد خانه خلاق و نوآوری و ایجاد شرکتهای خلاق در حوزه تولید محتوا، بیش از پیش برای ما لازم است که درصدد هستیم تا با کمک ستاد توسعه فناوریهای نرم معاونت علمی، اقدام به ایجاد این خانه خلاق و نوآوری تولید محتوا کنیم وهمین جا از دکتر ستاری و مجموعه معاونت تقاضای همکاری و کمک ومساعدت داریم و درپی ایجاد شرکت های خلاق ذیل این خانه هستیم.
بزرگترین آرشیو حرفهای کشور هستیم
احمد خورشیدی، مدیرعامل تلوبیون با اعلام اینکه ۷۰ شبکه، پخش زنده در تلوبیون انجام میشود که بنا به مناسبتهای مختلف مانند المپیک، بر تعداد این شبکه افزوده میشود، گفت: آرشیو ساعتی فراوان، آرشیو محتوایی فراوان و ... سبب شده تا بزرگترین آرشیو حرفهای کشور باشیم؛ چرا که ۵۰۰ هزار قطعه محتوای حرفهای داخل تلوبیون است. از این بین، ۷۰ هزار محتوای کودک است، ۱۲۰ هزار قسمت سریال است، حدود ۲۰ هزار قسمت فیلم سینمایی، برنامههای ورزشی، تولیدی و ... است.
خورشیدی با بیان اینکه تلوبیون در سال ۹۰ راهاندازی شد و شروع صنعت ویاودی با این رسانه بود، گفت: ما در تلوبیون، دسترسی نامحدود به تمام سرویسهای داخلی داریم که تعداد آن ۵۰۰ هزار اپیزود است و ماهانه حدود ۲۰ هزار قسمت جدید آرشیو میشود.
وی افزود: بیش از ۱۹ میلیون نصب اپلیکیشن تلوبیون است که ۱۷ میلیون، نصب جدید است و ۲ونیم میلیون نصب نیز قدیمی است.
مدیرعامل تلوبیون با اعلام اینکه این رسانه، ۱۶ میلیون کاربر منحصربه فرد ماهانه دارد، گفت: از این تعداد، حدود ۲ میلیون آنها ایرانیان خارج از کشور هستند. بر اساس آمارهای مستند، تلوبیون پس از گوگل و دیجی کالا، سومین سایت پرطرفدار و پرمخاطب ایران است.
آغار اکران آنلاین «منصور» در تلویبیون پلاس
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، در پایان این بازدید، همزمان با حضور فرزند شهید "منصور ستاری"، اکران آنلاین و رایگان فیلم سینمایی "منصور" در تلوبیون پلاس که سرویس تخصصی فیلم و سریال تلویزیون تعاملی تلوبیون است، برای عموم کاربران آغاز شد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را براساس عدل افزایش دادیم
یک ویروس ناشناخته در شهر چرخ میزند!
استارشیپ سال آینده میلادی ۲۵ بار به فضا پرتاب می شود
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را ما براساس عدل افزایش دادیم
انگلیس سلطه اپل و گوگل بر اکوسیستم موبایل را هدف گرفت
چکهای برگشتی داروخانهها ۲ برابر شد