میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محسن شریفی در جلسه ارتباط با مراکز پژوهشی غیر دولتی و بخش خصوصی دارای مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر لزوم تقویت پژوهش، تولید و توسعه دانش، نوآوری و فناوری بخش خصوصی در جامعه تاکید کرد و گفت: باید این مهم در همه بخشها مورد توجه قرار گیرد.
وی بر لزوم بازنگری در زمان بندی اجرای طرحهای پژوهشی و کوتاهتر شدن مدت آنها تاکید کرد و ابراز داشت: طرحهای پژوهشی مراکز پژوهشی بخش خصوصی باید با ماهیت تحقیقات نوآورنه و کاربردی و فناورانه باشد تا بتواند رافع نیاز و مسائل کشور باشد.
مدیر کل پژوهش وزارت عتف گفت: سرانجام پژوهشهای بخش خصوصی بیشتر کاربرد محور و حلال مشکلات صنایع مختلف در کشور بوده و متناسب با نیازهای کشور تهیه و ماندگار خواهد بود که البته در کتابخانه ها نخواهد بود، بلکه برای روند حرکت اقتصادی و تکنولوژی محور و مورد استفاده قرار جامعه قرار میگیرند.
شریفی بر لزوم هدایت فعالیت های پژوهشی بخش خصوصی هر چند درصد کوچکی از پژوهش های کشور به حساب می آید اما به سمت حمایت پژوهش های از پایان نامههای دانشجویی اشاره کرد و گفت: با این کار بخش قابل توجهی از موضوعات پژوهشی کاربردی در تعداد بالا از طریق روند مناسبی در مراگز پژوهشی بخش خصوصی پوشش داده میشود.
وی بر لزوم ضرورت جذب منابع از بخش خصوصی برای اجرای پژوهشهای متناسب با نیازهای صنایع مختلف کشور اشاره کرد و ابراز داشت: در این حوزه اعتبارات ناچیز دولتی کافی نخواهد بود و گفت سرمایه گذاران می توانند به حمایت و پشتیبانی وزارت عتف برای اجرایی پژوهش های بخش خصوصی اعتماد کنند.
شریفی گفت: ضرورت دارد سرمایه گذاران با مراکز پژوهشی و بخش خصوصی دارای مجوز از شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی همکاری بیشتر داشته باشند. وزرات عتف تشویق می کند که پیوند این دو بخش سریع تر در نظر گرفته شود. همچنین نیاز است که طرحهای منتخب پژوهشی در مدت زمان کمتری اجرا شوند تا سریع تر به فناوری تبدیل و درخدمت رشد اقتصادی کشور قرار گیرند.
مدیر کل پژوهشی وزارت علوم افزود: امروزه، که ایران واجد شرایط و ظرفیت استفاده از مزایای سیستم نوین فرادنیا Metaverse و بکارگیری آن در سیستم شبکه مجازی سه بعدی روی خط در نظام پژوهش، نوآوری و فناوری درجهت رشد اقتصادی فرهنگی و گسترش کسب و کار دانش بنیان را دارد و می تواند بطور حتم بهتر، آگاهانه تر و شفاف تر در صحنه رقابت جهانی قرار گیرد و فرصت های بیشتری دراختیار جوانان و اعضای هیات علمی کشور قرار دهد و نیز این حرکت را در یک سیستم فعال، موثر و کارا کانالیزه نمایند تا بتواند در آینده های متفاوت (ممکن، محتمل و مطلوب تحقق پذیر) نزدیک از این تجربه بدست آمده درخدمت توسعه یافتگی ایران بهره گیرد،
وی در پایان گفت: بنابراین، برای ارتقای پژوهش درخدمت توسعه صنعتی کشور و گسترش کسب و کار دانش بنیان، نیازمند سرمایه گذاری بخش خصوصی در جهت ارتقای پژوهش های علمی، تحقیقات کاربردی، نوآور و فناوری های نوآورانه که بیشتر از خصوصیات رشته های نوین کاربردی که نقش میان رشته ای را در صنایع مختلف ایفا می نمایند، می باشند.
منبع : خبرگزاری مهر
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند