میرنیوز
به گزارش ایسنا و به نقل از آیای، به نظر میرسد پروفسور "آوی لوب"(Avi Loeb) تا زمانی که جامعه علمی، تحقیقات در مورد اشیای پرنده ناشناس(یوفوها) را جدی نگیرد، آرام نخواهد گرفت.
این استاد جنجالی دانشگاه "هاروارد" در مصاحبهای جدید با "گاردین" گفت که ممکن است تنها چند ماه تا دیدن اولین تصویر به اندازه کافی با جزئیات و واضح از فرازمینیها فاصله داشته باشیم تا شواهد غیرقابل انکاری ارائه کنیم که مشاهداتی که گاه به گاه گزارش شده است، همان یوفوها و فضاپیماهای بیگانه هستند.
وی میگوید، قصد دارد طی دو سال آینده با کمک یک گروه بزرگ از دانشمندان و شبکه گستردهای از دوربینها و تلسکوپها، یک "تصویر با وضوح بالا" از اشیای پرنده ناشناس ثبت کند.
"لوب" در ماهها و سالهای اخیر به دلیل ادعاهای مطمئن خود در مورد وجود تمدنهای بیگانه با فناوری پیشرفته، توجه عمومی زیادی را به خود جلب کرده است. سال گذشته او "پروژه گالیله" را تأسیس کرد که هدف آن ارائه شواهدی برای اثبات فناوری بیگانگان با ساخت شبکهای جهانی از تلسکوپها، دوربینها و رایانهها است که به او و تیمش اجازه میدهد یوفوها را بررسی کند.
اعلان "پروژه گالیله" اندکی پس از آن صورت گرفت که پنتاگون تصاویری از فیلمهای منتسب به یوفوها را در سال گذشته از طبقهبندی محرمانه خارج کرد و برای عموم مردم منتشر کرد. در آن زمان "لوب" گفت: آنچه در آسمان خود میبینیم، چیزی نیست که سیاستمداران یا پرسنل نظامی باید آن را تفسیر کنند، زیرا آنها به عنوان دانشمند آموزش ندیدهاند و این به عهده جامعه علمی است که آن را بفهمند.
اگر چه وزارت دفاع آمریکا(پنتاگون) اقدام به تاسیس یک دفتر مخصوص برای بررسی این پدیدههای هوایی ناشناس کرده است، اما به نظر میرسد "آوی لوب" به عنوان عضوی از جامعه علمی، این کار را مسئولیت دانشمندان میداند و نگاه خوش بینانهای به انجام این کار توسط دولت ندارد.
"لوب" همچنین به خاطر نظرات عجیب خود در مورد "اوموآموآ"(Oumumua) اولین جرم میانستارهای که توسط تلسکوپها رصد شده و شبیه به یک سیگار برگ است، توجهات را به خود جلب کرد. وی در مصاحبهای در سال ۲۰۲۱ ادعا کرد که تعدادی از دانشمندان به شکل خصوصی با او تماس گرفتهاند و گفتهاند با ادعاهای او مبنی بر اینکه "اوموآموآ" ممکن است یک کاوشگر ساخته شده توسط فرازمینیها باشد، موافق هستند، اما با این حال، از ترس اینکه این موافقت به شغل و جایگاهشان لطمه میزند، آن را علنی نمیگویند.
اکنون این فیزیکدان دانشگاه "هاروارد" میگوید که میخواهد با ارائه شواهد جدید برای اثبات فناوری بیگانگان از طریق "پروژه گالیله"، یک تغییر تکان دهنده در درک عمومی از بیگانگان ایجاد کند.
"لوب" در مصاحبه جدید خود با گاردین گفت: من واقعاً میخواهم نسل بعدی آزاد باشد تا درباره این موضوع بحث کند و به بخشی از جریان اصلی تبدیل شود. امید من این است که با گرفتن تصویری با وضوح بالا از چیزی غیرعادی یا یافتن شواهدی برای آن که در یکی دو سال آینده کاملاً ممکن است، این روند را تغییر دهیم.
"پروژه گالیله" که توسط "لوب" راهاندازی شده، از تیمی متشکل از ۱۰۰ دانشمند تشکیل شده است. به گفته وی، اولین تلسکوپ این پروژه، تابستان امسال از پشت بام رصدخانه کالج هاروارد شروع به کار خواهد کرد. این تلسکوپ شامل دوربینهای فروسرخ، یک حسگر رادیویی، یک حسگر صوتی و یک مغناطیسسنج است که به صورت ۲۴ ساعته به فعالیت خواهد پرداخت.
"شیء ناشناس پرنده" که به صورت مخفف "UFO" نامیده می شود و در زبان فارسی به آن "بشقاب پرنده" هم گفته میشود، اصطلاح رایج برای هر پدیده هوایی است که علت آن نمیتواند به آسانی یا بلافاصله توسط ناظر شناخته شود. نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا که در سال ۱۹۵۲ این اصطلاح را ابداع کرده است، در ابتدا اصطلاح "یوفو" را به اشیایی که پس از بررسی دقیق توسط محققان متخصص ناشناخته باقی میمانَد، اطلاق کرد. هر چند امروزه اصطلاح یوفو اغلب برای توصیف هرگونه منظره ناشناخته که توسط ناظر گزارش میشود، استفاده میشود.
فرهنگ عامه غالباً اصطلاح یوفو را بهعنوان یک مترادف برای فضاپیمای بیگانگان استفاده میکند. برخی از محققان در حال حاضر ترجیح میدهند برای جلوگیری از سردرگمی و باورهای نادرستی که به دنبال اصطلاح یوفو میآید، از اصطلاح عامتر "پدیده ناشناس هوایی"(UAP) استفاده کنند. براساس مطالعات، اکثر یوفوهای مشاهده شده اجسام متداولی مانند هواپیما، بالن یا اجسام نجومی ازقبیل سنگ آسمانی یا سیارات درخشان هستند. همچنین درصد کمی از گزارشهای مشاهده یوفوها جعلی است. تنها درصد کمی بین ۵ تا ۲۰ درصد از گزارشهای مبنی بر رؤیت یوفوها را میتوان به طور مشخص در طبقه "اشیای ناشناس پرنده" به مفهوم دقیق آن قرار داد.
"لوب" به گاردین گفت: ما راهی را میرویم که تاکنون طی نشده است، بنابراین ممکن است نتیجه غیرمنتظرهای منتظر ما باشد که هیچ کس دیگری آن را نیافته است، زیرا آن راه را نرفته است.
بسیاری از کسانی که به وجود یوفوها باور ندارند، استدلال میکنند که در دنیایی که پر از کاربران دارای گوشیهای هوشمند است که در کسری از ثانیه آمادهاند تا وقایع مختلف و عجیب و غریب را با دوربین خود ثبت کنند، ما تاکنون باید فیلمهای دقیقتری از یوفوها میدیدیم.
حالا "لوب" در واقع قصد دارد با نگاه کردن به آسمان از نقاط مختلف کره زمین به صورت ۲۴ ساعته به این بحث پایان دهد. اگر او و گروهش موفق به ارائه دادههای قانعکننده شوند، جهان ناگهان باید تحقیقات در مورد یوفوها را بسیار جدیتر بگیرد و شروع کند و آن ماموریت طراحی شده برای رسیدن به "اموآموآ" با استفاده از فناوری بادبان خورشیدی نیز ممکن است به ناگهان به سرعت تکمیل شود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
مکملی برای درمان موثر بیماریهای ریوی
«سیگار» نقش اول نمایشهای خانگی!
راهکارهای طلایی طب ایرانی برای درمان حساسیت فصلی
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها