میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر ابوالفضل باقریفرد در نشست خبری با اصحاب رسانه که امروز به صورت مجازی و به مناسبت ایام دهه فجر برگزار شد، به آخرین تصمیم وزارت بهداشت در خصوص نحوه آموزش دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی در ترم پیشرو اشاره کرد و گفت: دانشگاههای علوم پزشکی از همان مهرماه سال جاری آموزش خود را به صورت حضوری برگزار کردند و فقط اعلام کردیم دانشجویان ورودی جدید یعنی ۱۴۰۰ میتوانند به صورت مجازی آموزش ببینند.
وی تصریح کرد: البته آموزش دانشجویان ورودی ۱۴۰۰ در ترم مهرماه نیز به صورت کاملا مجازی نبود و آنها موظف بودند حداقل یک ماه برای رفع اشکال در آزمایشگاهها و غیره در کلاس درس به صورت حضوری حاضر باشند.
معاون آموزشی وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا مبنای تصمیمگیری ما در خصوص نحوه آموزش در ترم جاری است، گفت: در حال حاضر برنامهریزی ما به این صورت است که شهرها و استانهایی که از نظر شیوع ویروس کرونا در وضعیت قرمزی هستند، تصمیمگیری در خصوص نحوه آموزش دانشجویان برعهده مسئولین دانشگاهها و ستاد ملی مقابله با کرونای استان باشد و این استانها میتوانند آموزش خود را به صورت ترکیبی یعنی مجازی و حضوری برگزار کنند و البته تاکید کردیم آموزش در این استانها نیز نباید صرفا مجازی باشد.
دکتر باقریفرد خاطر نشان کرد: شهرهایی که در وضعیت قرمز قرار ندارند و شامل رنگبندیهای دیگر از نظر شیوع ویروس کرونا هستند، آموزش را باید به صورت حضوری برگزار کنند.
وی با بیان اینکه دانشجویان رشتههای بالینی باید به صورت کاملا حضوری در مراکز و دانشگاهها حاضر باشند، ادامه داد: وظایف این دانشجویان حتی از اساتید نیز سنگینتر است و با توجه به اینکه مردم به خدمات آنها نیاز دارند، بنابراین باید حتما به شکل حضوری آموزش ببینند.
معاون آموزشی وزیر بهداشت در خصوص عدم تمایل حضور دستیاران در برخی از رشتههای علوم پزشکی نیز گفت: ما در یکسری رشتههای خاص نظیر طب اورژانس، داخلی و بیهوشی به دلایلی از جمله تعهدات بالا، دریافتیهای کم و برخی فاکتورهای دیگر با عدم رغبت دانشجویان برای حضور در این رشتهها مواجه هستیم که باید با اعمال برخی جاذبهها و سیاستهای تشویقی میزان علاقهمندی برای حضور در این رشتهها را افزایش دهیم.
وی با تاکید بر اینکه فعلا در سیاست انتقال دانشجویان علوم پزشکی مشغول به تحصیل در خارج به دانشگاههای داخلی تغییری ایجاد نشده است، گفت: عدهای ممکن است به دلیل دورزدن کنکور برای حضور در رشتههای پزشکی مدتی کوتاه را در دانشگاههای خارجی تحصیل کنند و مجددا خواستار انتقال در دانشگاههای داخلی باشند. به همین جهت قوانین سختگیرانه در این زمینه تدوین شد و فعلا این دانشجویان نمیتوانند برای ادامه تحصیل به داخل کشور برگردند و بازگشت از سال ۲۰۱۹ به داخل ممنوع شده است و دانشجویان متقاضی منتظر باشند تا ما شرایط جدیدی در این زمینه اعلام کنیم.
ادامه دارد
منبع : خبرگزاری ایسنا
شاخصهای بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
متا سال آینده برای خرید اینستاگرام و واتس اپ به دادگاه می رود
زمان برگزاری هفدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
دو بیماری که سلامت زنان را تهدید میکند
خطر ایجاد کارخانه تولید مقاله با هوش مصنوعی!
مدارک دکتری و پزشکی دانشگاههای آذربایجان فاقد اعتبار است
واکنش «زاکانی» به چادرخوابی همراهان بیمار
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است