میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی با اشاره به برگزاری رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی در خرداد ماه سال آینده، گفت: این رویداد از لحاظ وسعت، تعداد شرکت ها و فناوران و دستاوردهایی که به دنبال خواهد داشت، در سطح دانشگاهی و فناورانه کم نظیر است. برای برگزاری این رویداد مهم ملی و علمی، اقدامات متعددی در دستور کار قرار گرفته که توسط بخش های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی و واحدهای تابعه در حال انجام است.
وی افزود: تاکنون بیش از ۳۵۰ رویداد و برنامه در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده یا در روزهای آینده برگزار خواهد شد. این برنامه ها در راستای رویداد ملی گام دوم در واحدها برنامه ریزی شده اند و خروجی آن معرفی ایده ها، محصولات، فناوران و شرکت های برتر به رویداد اصلی است.
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی رویداد ملی گام دوم دانشگاه را به لیگ برتر تشبیه کرد که تیم های برتر و برگزیده از واحدهای مختلف وارد آن می شوند تا در سه روز عظمت علمی، پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی را برای عموم به نمایش بگذارند و از سوی دیگر، بخش های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی نیز در یک مکان مشخص با ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی به صورت عینی آشنا شوند.
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد خاطر نشان کرد: کار اصلی دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فناوری و نوآوری، بعد از رویداد آغاز خواهد شد. چرا که در رویداد با شرکت ها، نهادهای دولتی، حاکمیتی و سرمایه گذاران و دانشگاه ها و ... تفاهم نامه و قراردادهای متنوعی بسته خواهد شد و بعد از رویداد باید برای عملیاتی شدن، اقدام لازم صورت گیرد. با توجه به ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی، برآورد می شود که صدها تفاهم نامه و قرارداد در رویداد ملی گام دوم منعقد و امضا شود.
دکتر دهقانی فیروزآبادی با اشاره به فعالیت های واحدهای دانشگاهی گفت: در راستای برگزاری رویداد ملی گام دوم، واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با انگیزه و پشتکار وارد گود شده اند و برخی از آنها تا به امروز برنامه های خوبی برگزار کرده اند. واحدهایی مانند اصفهان، علوم و تحقیقات، مازندران، خوزستان، تهران، کرمان، تبریز و اردبیل، خراسان رضوی، چهارمحال و بختیاری و گیلان بیشترین استارت آپ ویکند، ایده آرا و چالش فناوری را برگزار و نتایج را برای معاونت ارسال کرده اند. واحدهای دیگر دانشگاه آزاد نیز در حال برنامه ریزی یا اجرای برنامه ها هستند و امیدوارم تا پایان سال جاری نتایج نهایی احصا و اعلام شود.
عضو هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی افزود: حاصل تمامی برنامه ها، معرفی ۱۰۰۰گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق است. برای ایجاد انگیزه و شتاب در اقدامات، مجموعا ۷ میلیارد تومان جایزه نقدی در نظر گرفته شده تا به استان ها و واحدها براساس تعداد برنامه هایی که اجرا کرده اند، پرداخت شود. به استانی که بیشترین برنامه و پیش رویداد برگزار کرده باشد، سهم بیشتری از ۷ میلیارد تومان اختصاص خواهد یافت.
دکتر دهقانی فیروزآبادی با اشاره به حمایت هایی که برای رویداد ملی گام دوم در نظر گرفته شده، تصریح کرد: برنامه ریزی شده تا ۸۰ میلیارد تومان از شرکت ها، گروه های پژوهشی، هسته ها و فناوران حاضر در رویداد ملی گام دوم دانشگاه که دارای طرح، ایده، محصول و قابلیت مناسب برای سرمایه گذاری هستند، حمایت شود. از این ۸۰ میلیارد تومان، ۴۰ میلیارد به صورت سرمایه گذاری و ۴۰ میلیارد تومان نیز به صورت تسهیلات پرداخت خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: با اعلام برگزاری رویداد ملی گام دوم در سال آینده، شور و هیجان گسترده ای در دانشگاه آزاد اسلامی و استان ها ایجاد شده تا بتوانند یکی از باکیفیت ترین و بزرگترین رویدادهای فناوری را در ایران برگزار کنند. دانشگاه آزاد اسلامی در سال های اخیر نشان داده که قابلیت ها و ظرفیت های کم نظیری دارد و کسب رتبه های برتر در مسابقات علمی، پژوهشی و فناوری در رقابت های مختلف علمی این مهم را به اثبات رسانده است. براین اساس مقرر شد دانشگاه آزاد اسلامی خود متولی برگزاری یک رویداد بزرگ ملی در حوزه فناوری باشد و برنامه داریم تا رویداد ملی گام دوم که سال آینده همزمان با چهلمین سال تاسیس دانشگاه آزاد است، همه ساله برگزار شود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
مادران دانشجو در رشته های علوم پزشکی چه خدماتی دریافت میکنند؟
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد
حمایت مجلس و دولت از طرحهای حوزه آب در سازمان جهاد دانشگاهی شریف
۶۰ دانشجوی دارای حکم انضباطی به دانشگاه برگشتند
توسعه زیرساختهای رهگیری تجهیزات پزشکی در مراکز دیالیز و ناباروری
دستاورد اقتصادی پذیرهنویسی سلولهای بنیادی خونساز در محک
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
قل هوش مصنوعی افراد ساخته شد
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار مستند سازی تجارب رویان شد
نشست معاونان دانشجویی مناطق دهگانه در دانشگاه تهران
شیوهنامه انضباطی دانشجویان مجددا بازنگری میشود
رفع مشکل تحریمی دانش بنیانهای دفاعی/ ایجاد تحرک در تامین مالی
کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد/آغاز انتخاب رشته از ۶ آذر
جلوگیری از حمله صرع با کمک عینک نوین
۷ عامل خطر «زوال عقل» را بشناسید
بازدید طلاب مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ از موزه دین و دنیا
واکنش وزارت بهداشت به قطع برق در بیمارستانها
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک می شوند
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران میرود
۶ بیمار کانادایی داوطلب کاشت تراشه ایلان ماسک شدند
همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم با حوزه هنری
مرگ و میر الکلیهای آمریکایی در ۲۰ سال دو برابر شد
چین موتور مخصوص تسلیحات مافوق صوت را آزمایش کرد
«اقتصاد دانشبنیان» محور همکاریهای مشترک ایران و ونزوئلا
قابلیت بیرون کشیدن متن از عکس مایکروسافت حذف شد
رونق تولید تبلتهای بریل با ۴ سال حضور در نمایشگاه ایران ساخت
ثبتنام قطعی نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۴ از ۱۷ آذر آغاز میشود
تلاش برای افزایش بودجههای پژوهشی با همکاری مجلس
صادرات فریزرهای آزمایشگاهی و تجهیزات برودتی ایرانی به ۶ کشور