میرنیوز
بهنام طالبی سرپرست دفتر سیاستگذاری، برنامه ریزی و توسعه فناوری و نوآوری وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس بررسیهایی که چند وقت اخیر انجام دادهایم، یکی از اولویتهای اصلی معاونت جدید فناوری و نوآوری وزارتخانه پرداختن به مقوله کارآفرینی در دانشگاهها و تا حدی کلیتر؛ موضوع ایده و ایده پردازی در دانشگاهها، خلق فناوری و در حقیقت ایجاد هستههای کار آفرینی در دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی و آزمایشگاهی است.
این مقام مسئول وزارت علوم افزود: در همین خصوص برنامهای را تحت عنوان "برنامه ملی ترویج کارآفرینی در دانشگاهها" تدوین کردهایم. هدف ما از این برنامه این است که بتوانیم فرصتی را فراهم کنیم تا دانشجویان سراسر کشور که علاقمند به این حوزهها هستند، یک سری دورهها و مباحث آموزشی و توانمندسازی را بگذرانند.
وی ادامه داد: در این برنامه احتمالاً یک مبلغی را بعنوان خط اعتباری برای هر دانشجویی که اعلام آمادگی کند، خصوصاً دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در شرف فارغ التحصیلی هستند در نظر خواهیم گرفت.
طالبی خاطرنشان کرد: این دانشجویان پس از ثبت نام در برنامه و اعلام آمادگی، میتوانند از این اعتبار استفاده کرده و به صورت رایگان در برنامههای آموزشی ترویجی که در پارکهای علم و فناوری و دانشگاههایی که به این منظور انتخاب شدهاند، شرکت کنند.
سرپرست دفتر سیاستگذاری، برنامه ریزی و توسعه فناوری و نوآوری وزارت علوم تصریح کرد: بعد از اینکه اعتبار اشاره شده تمام شد، دانشجویان مورد ارزیابی قرار میگیرند و اگر مایل به ادامه حضور در برنامه و آموزش باشند و مراحل پیشرفتهتر آموزش را طی کنند، اگر برنامه کاری داشته باشند و بر اساس ارزیابیهایی که در دورههای آموزشی قبلی اتفاق افتاده حائز سطح مطلوبی شده باشند، میتوانند از یک وام صندوق رفاه دانشجویان هم استفاده کنند که طبق مذاکراتی که داشته این میزان تا سقف ۵ میلیون تومان به اعتبار اولیه شأن افزوده خواهد شد.
وی افزود: در ادامه در راستای "نظام ایدهها و نیازها" که قبلاً طراحی شده، نیازهایی که از دستگاهها و مجموعههای مختلف به وزارتخانه رسیده و به مجموعه معرفی شده است، در اختیار دانشجویانی که در دورههایی که عنوان شد شرکت داشتند، قرار خواهد گرفت و آنها اگر ایدهای برای رفع هر یک از این نیازها داشته باشند، میتوانند از گرنت فناوری بهره مند شوند و حتی امکان دارد در این مرحله خود دستگاهی که نیاز را مطرح کرده است، روی ایده سرمایه گذاری کند.
طالبی گفت: این برنامه حدوداً ۶ ماهه خواهد بود که اگر توفیق دست دهد سالی ٢ بار برگزار خواهد شد و پیش بینی ما این است که برای حدود ۵۰ هزار دانشجو این دورههای ۶ ماهه را بصورت ملی تدارک ببینیم و آموزشهای حوزه کارآفرینی را در سطح کشور ارائه دهیم.
این مقام مسول وزارت علوم خاطرنشان کرد: تأمین بودجه اصلی اجرای این برنامه بر عهده خود معاونت فناوری است و با مشارکت و همکاری پارکها اجرا خواهد شد.
منبع : خبرگزاری مهر
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند