میرنیوز

سیم‌کارت شخصی وسیله تبلیغات پیامکی نیست/ مسیرهای شناسایی سیم‌کارت‌های متخلف

سیم‌کارت شخصی وسیله تبلیغات پیامکی نیست/ مسیرهای شناسایی سیم‌کارت‌های متخلف 2022-01-18T11:58:41+03:30

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رگولاتوری، پیمان قره‌داغی مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده رگولاتوری اعلام کرد: اپراتورها مکلف شدند به مشترکان خود پیامکی مبنی بر اینکه ارسال پیامک از سیم‌کارت‌های شخصی تخلف است، ارسال کنند. چون سیم‌کارت‌های شخصی وسیله تبلیغات نیست و بر اساس قانون، مشترکی که می‌خواهد تبلیغات پیامکی داشته باشد، حتماً باید از طریق پنل‌های ارسال پیامک انبوه اقدام کند.

وی با اشاره به اینکه رگولاتوری از سه مسیر، شماره‌های متخلف را شناسایی می‌کند، گفت: یکی از این روش‌ها، سامانه مدیریت کشف تخلف (FMS) رگولاتوری است که به صورت مداوم رفتار مشترکان را بررسی می‌کند. علاوه بر این، اپراتورها را نیز مکلف کرده‌ایم که سامانه FMS خود را راه‌اندازی و سیم‌کارت‌های شخصی متخلف را شناسایی و آنها را مسدود کنند. این سامانه بر اساس قواعد تعریف شده و رفتارسنجی ارسال‌کنندگان پیامک راه‌اندازی شده است که بر اساس تشخیص و محدودسازی ارسال پیامک انبوه و تبلیغاتی سیم‌کارت‌های شناسایی شده، عمل می‌کند.

قره‌داغی درباره مسیر سوم شناسایی سیم‌کارت‌های متخلف عنوان کرد: یکی دیگر از مسیرهای شناسایی سیم‌کارت‌های متخلف سامانه پیامکی ثبت و پاسخگویی به شکایات (۱۹۵) است. مشترکان در صورت دریافت پیامکی حاوی مطالب نامناسب یا تبلیغات از شماره‌های شخصی، می‌توانند شماره ارسال‌کننده پیامک را به سامانه ۱۹۵ پیامک کنند. رگولاتوری نیز پس از بررسی و صحت‌سنجی موضوع، ارسال پیامک خط تلفن متخلف را به صورت یک طرفه محدود می‌کند.

مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده رگولاتوری با اشاره به اینکه سیم‌کارت‌های متخلف معمولاً توسط تعداد محدودی از دفاتر پیشخوان دولت یا عامل فروش اپراتورها صادر می‌شود، گفت: پس از شناسایی سیم‌کارت‌های متخلف و دفاتر صادرکننده آن، دسترسی ارائه خدمات اینگونه دفاتر مسدود شده و رسیدگی به تخلف این دفاتر نیز در مراجع قضائی از سوی اپراتورها در حال پیگیری است.

قره‌داغی افزود: برای اطمینان از درستی انجام فرآیند احراز هویت، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تمام اپراتورها را ملزم کرده است تا علاوه بر انجام فرآیند حضوری احراز هویت مشترکان با استفاده از کارت ملی و شناسنامه عکس‌دار، برای فروش سیم‌کارت‌های دوم و بیشتر، از رمز یکبار مصرف (OTP) استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه آمار مربوط به خطوط شخصی قطع شده به دلیل مزاحمت پیامکی به صورت لحظه‌ای در بخش قضاوت با شما در پورتال رگولاتوری قابل مشاهده است، افزود: تا اواخر دی ماه جاری در مجموع ۳۵۸ هزار و ۶۰۶ خط شخصی به دلیل مزاحمت پیامکی مسدود شده است. البته به دلیل اطلاع‌رسانی‌ها و برخوردهای پیشگیرانه رگولاتوری و اپراتورها، قطع خطوط به علت شکایات مردمی روند کاهشی داشته و آمار این بخش از ۵۱ هزار سیم‌کارت مسدود شده در سال ۹۹ به ۱۲ هزار و ۸۰۰ سیم‌کارت تا اواخر دی ماه جاری رسیده است.

مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده رگولاتوری عنوان کرد: بیش از ۵۰ درصد سیم‌کارت‌های قطع شده به دلیل ارسال پیامک تبلیغاتی از شماره شخصی، متعلق به شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل است که یکی از دلایل عمده آن نظارت نامناسب این اپراتور در واگذاری سیم‌کارت‌های حقیقی و حقوقی و ناقص بودن فرآیند احراز هویت این سیم‌کارت‌ها با وجود تذکرهای بسیار و اخطارهای صادر شده برای این اپراتور است، بر همین اساس ضرورت دارد تمام اپراتورها به ویژه اپراتور ذکر شده، تلاش بیشتری برای رعایت حقوق کاربران و رضایتمندی آنها داشته باشند.

قره‌داغی با اشاره به اینکه ارسال پیامک از سرشماره‌ها تخلف نیست و حدود ۷۵ درصد پیامک‌های ارسال شده در شبکه از این نوع پیامک‌ها است، بیان کرد: از ۱۵ سال پیش اشخاص حقیقی و حقوقی برای تبلیغات و اطلاع‌رسانی از خدمت پیامک انبوه استفاده می‌کنند. از همین‌رو رگولاتوری در راستای صیانت از حقوق مشترکان و به منظور ایجاد کنترل و مدیریت پیامک‌های تبلیغاتی ارسال شده از طریق این شرکتها توسط خود مشترک، اپراتورهای تلفن همراه را ملزم به راه‌اندازی کد دستوری (USSD)۸۰۰#* کرد.

وی عنوان کرد: با استفاده از این کد دستوری تمام مشترکان تلفن همراه می‌توانند نسبت به مسدودسازی یا رفع مسدودسازی دریافت پیامک تبلیغاتی ارسالی از سرشماره‌ها اقدام کنند. با راه‌اندازی این سامانه تا حدود زیادی مزاحمت‌های ناشی از دریافت پیامک‌های مزاحم و تبلیغاتی شرکتها و کسب و کارها کاهش پیدا کرده و این موضوع باعث افزایش رضایت مشترکان شده است.

قره‌داغی عنوان کرد: بیشتر شکایات این حوزه مربوط به دریافت پیامک‌های تبلیغاتی از سرشماره‌های خدماتی است. بعضی از شماره‌ها در اختیار کسب و کارهای دارای عضو مانند فروشگاه‌ها و شرکتهای خدماتی و … هستند که مشمول محدودیت نمی‌شوند و می‌توانند به اعضای خود پیامک ارسال کنند. اما در بعضی مواقع اقدام به ارسال پیامک تبلیغاتی به مشترکان غیرعضو می‌کنند که به دلیل ثبت شکایت در سامانه ۱۹۵ توسط برخی مشترکان، برخورد با این شرکتها نیز در دستور کار اپراتورها قرار گرفته است.

مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده رگولاتوری با اشاره به آمار سامانه ثبت و پاسخگویی به شکایات (۱۹۵)، بیان کرد: دریافت پیامک در ساعات نامناسب، دریافت محتواهای نامناسب اخلاقی، خلاف واقع و اغواگرایانه و همچنین دریافت تعداد زیاد پیامک‌های تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی در طول روز از جمله عوامل نارضایتی و شکایت مشترکان در این سامانه است.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

خواص بی‌نظیر تخم بلدرچین

خواص بی‌نظیر تخم بلدرچین
2025-02-18T04:22:54+03:30
تخم بلدرچین، با ارزش غذایی بی‌نظیر و خواص درمانی فراوان، به تقویت سیستم ایمنی، افزایش انرژی، بهبود عملکرد مغزی و سلامت قلب کمک می‌کند.

میزان اجرای توافقنامه‌های ایران و روسیه با تعداد امضاشده همخوانی ندارد

میزان اجرای توافقنامه‌های ایران و روسیه با تعداد امضاشده همخوانی ندارد
2025-02-17T16:36:16+03:30
مشاور سیاسی رئیس‌جمهور گفت: حجم توافق‌نامه‌هایی که بین ایران و روسیه امضا شده با میزان اجرای این توافقات و میزان همکاری عملی که شکل گرفته، هم‌خوانی ندارد.

حضور ۲۸ دانشگاه در اجلاس روسای دانشگاه‌های ایران و روسیه

حضور ۲۸ دانشگاه در اجلاس روسای دانشگاه‌های ایران و روسیه
2025-02-17T16:09:37+03:30
اجلاس مشترک روسای دانشگاه‌های ایران و روسیه با روسا و نمایندگان ۱۵ دانشگاه از فدراسیون روسیه و ۱۳ دانشگاه سطح یک ایران برگزار شد.

میزبانی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در «ایران‌هلث ۱۴۰۴»

میزبانی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در «ایران‌هلث ۱۴۰۴»
2025-02-17T15:02:55+03:30
فرآیند ثبت نام شرکت‌ها برای حضور در پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه بین‌المللی ایران هلث که خردادماه ۱۴۰۴ در تهران برپا می‌شود، تا ۴ اسفند ادامه دارد.

کلیات برنامه ملی توسعه هوش مصنوعی تصویب شد

کلیات برنامه ملی توسعه هوش مصنوعی تصویب شد
2025-02-17T15:02:55+03:30
در جلسه «شورای عالی راهبری برنامه هفتم توسعه» در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد، موضوعات «برنامه مقابله با فقر» و «برنامه ملی توسعه هوش مصنوعی در دولت» ...

اعطای گواهینامه صلاحیت سطح یک به ۷ شتابنده فناوری

اعطای گواهینامه صلاحیت سطح یک به ۷ شتابنده فناوری
2025-02-17T14:49:36+03:30
هفت شتابنده به همت دفتر توسعه زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری گواهینامه‌های خود را دریافت کردند.

رتبه علمی ایران در ۳ رشته داروسازی، دندانپزشکی و پرستاری

رتبه علمی ایران در ۳ رشته داروسازی، دندانپزشکی و پرستاری
2025-02-17T14:36:17+03:30
وزیر بهداشت جایگاه علمی کشور را مناسب دانست و گفت: در داروسازی رتبه هشتم، در دندان‌پزشکی یازدهم و در پرستاری رتبه سیزدهم تولید علم دنیا را داریم.

فاصله بین ازدواج تا فرزنددار شدن پنج سال است

فاصله بین ازدواج تا فرزنددار شدن پنج سال است
2025-02-17T14:22:56+03:30
نماینده مجلس با انتقاد از آمار سقط جنین در کشور گفت: فاصله بین ازدواج تا فرزنددار شدن پنج سال است.

مصرف آنتی بیوتیک در ایران بالاتر از استاندارد جهانی است

مصرف آنتی بیوتیک در ایران بالاتر از استاندارد جهانی است
2025-02-17T14:22:55+03:30
رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران، مصرف آنتی بیوتیک در کشورمان را بالاتر از استاندارد جهانی دانست.

آموزش شگردهای عکاسی آسمان شب با موبایل

آموزش شگردهای عکاسی آسمان شب با موبایل
2025-02-17T14:22:55+03:30
دومین نشست مینایی با موضوع «شگردهای عکاسی آسمان شب با موبایل» ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ در آسمان نمای گنبد مینا برگزار می‌شود.

اکران خصوصی و نشست مستند «قتل خاص» برگزار شد

اکران خصوصی و نشست مستند «قتل خاص» برگزار شد
2025-02-17T14:09:48+03:30
کارگردان مستند قتل خاص گفت: این مستند از سال ۱۴۰۲ آغاز و تلاش شد که در مستند قبیح بودن سقط جنین به تصویر کشیده شود.

موسسه رازی همکار سازمان بهداشت جهانی در تحقیقات ونوم می شود

موسسه رازی همکار سازمان بهداشت جهانی در تحقیقات ونوم می شود
2025-02-17T14:09:47+03:30
معاون تحقیقات و فناوری موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: این مجموعه در تلاش است تا مجوز آزمایشگاه همکار سازمان بهداشت جهانی (WHO) را دریافت کند.

آرامش دانشگاه‌ها و تکریم محققین چراغ پژوهش را در کشور روشن می‌کند

آرامش دانشگاه‌ها و تکریم محققین چراغ پژوهش را در کشور روشن می‌کند
2025-02-17T14:09:46+03:30
رئیس هیئت‌اجرایی جشنواره رازی گفت: آرامش در دانشگاه‌ها و تکریم محققین می‌تواند چراغ پژوهش در کشور را روشن کند.

خطرات پنهان عفونت‌های چشمی را جدی بگیرید

خطرات پنهان عفونت‌های چشمی را جدی بگیرید
2025-02-17T13:56:16+03:30
متخصص چشم گفت:عفونت‌های چشمی در صورت عدم درمان به موقع می‌توانند منجر به کاهش بینایی شوند، این عفونت‌ها به دو دسته سطحی و عمیق تقسیم می‌شوند.

رشد ۱۲۱ درصدی صادرات و ۲۷ درصدی اشتغال دانش بنیان‌ها

رشد ۱۲۱ درصدی صادرات و ۲۷ درصدی اشتغال دانش بنیان‌ها
2025-02-17T13:56:15+03:30
صادرات شرکت های دانش بنیان در سال گذشته ۲ هزار و ۵۰۵ میلیون دلار بوده که نسبت به سال قبل از آن، ۱۲۱ درصد رشد داشته است.

واگذاری امور حوزه‌ها به استان‌ها

واگذاری امور حوزه‌ها به استان‌ها
2025-02-17T13:56:15+03:30
مدیرحوزه‌های علمیه کشور گفت: در طرح تحولی حوزه‌های علمیه بسیاری از امور از جمله برگزاری دروس سطوح عالی، خارج فقه واصول، رشته‌های تخصصی، آموزش‌های مهارتی، امو...

مشکلات جهانی پژوهشگران را از دسترسی آزاد به داده های علمی بازداشته است

مشکلات جهانی پژوهشگران را از دسترسی آزاد به داده های علمی بازداشته است
2025-02-17T13:42:59+03:30
وزیر علوم گفت: امروز مشکلات در هم تنیده جهانی استادان و پژوهشگران را از دسترسی آزاد به اطلاعات و داده های علمی بازداشته است.

نوبت پزشکان شد؛ ویزیت آزاد بیماران تامین اجتماعی!

نوبت پزشکان شد؛ ویزیت آزاد بیماران تامین اجتماعی!
2025-02-17T13:16:16+03:30
بعد از اینکه داروخانه‌ها از خرید داروهای شرکت‌های پخش تأمین اجتماعی خودداری کردند، حالا نوبت پزشکان است که از پذیرش بیماران تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی خوددا...

یورش به خانه‌ها در آلمان برای پاکسازی فضای مجازی

یورش به خانه‌ها در آلمان برای پاکسازی فضای مجازی
2025-02-17T12:49:35+03:30
آلمان قانون نفرت پراکنی خود را اجرا می کند و در این زمینه حتی به خانه افراد یورش می برد و دستگاه های افراد خاطی را ضبط می کند.

زنگ خطر ورود ویروس «فلج اطفال» به ایران

زنگ خطر ورود ویروس «فلج اطفال» به ایران
2025-02-17T12:36:16+03:30
معاون بهداشت وزارت بهداشت، نسبت به وضعیت بحرانی منطقه و هم‌مرزی ایران با کشورهای افغانستان و پاکستان که هنوز با بحران فلج اطفال دست و پنجه نرم می‌کنند، هشدار...

ورود وزارت ارتباطات به برنامه ملی رفع ناترازی انرژی

ورود وزارت ارتباطات به برنامه ملی رفع ناترازی انرژی
2025-02-17T12:36:15+03:30
در راستای اجرایی کردن پیشنهادات وزارت ارتباطات در زمینه رفع ناترازی‌های حوزه انرژی و عادلانه سازی توزیع یارانه ها، تفاهم نامه همکاری میان سازمان فناوری اطلاع...

الماس ۴۰ برابر قدرتمندتر از نمونه واقعی ساخته شد

الماس ۴۰ برابر قدرتمندتر از نمونه واقعی ساخته شد
2025-02-17T12:22:56+03:30
گروهی از محققان دانشگاه های چین یک ابر الماس بسیار سخت با کیفیت بالا در آزمایشگاه ابداع کرده اند که چندبرابر نمونه طبیعی قدرتمند است.

رئیس جمهور از برگزیدگان جشنواره تحقیقاتی رازی تقدیر کرد

رئیس جمهور از برگزیدگان جشنواره تحقیقاتی رازی تقدیر کرد
2025-02-17T12:09:35+03:30
رئیس جمهور صبح امروز از برگزیدگان سی‌امین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی تقدیر کرد.

احتمال برخورد سیارک قاتل زمین با ماه

احتمال برخورد سیارک قاتل زمین با ماه
2025-02-17T11:42:55+03:30
محققان احتمال برخورد سیارک ۲۰۲۴YR۴ به ماه را نیز علاوه بر زمین مطرح کردند.

آزمایشگاه‌ها در تشخیص بیماری نقش کلیدی دارند

آزمایشگاه‌ها در تشخیص بیماری نقش کلیدی دارند
2025-02-17T11:29:37+03:30
دبیر علمی شانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی گفت: بررسی پاسخ به درمان و پیگیری بیماری نیازمند تشخیص‌های آزمایشگاهی بوده و آزمایشگاه‌ها...

کلسترول خوب در ابتلا به آب سیاه چشم نقش دارد

کلسترول خوب در ابتلا به آب سیاه چشم نقش دارد
2025-02-17T11:29:36+03:30
یک مطالعه جدید می گوید کلسترولی که برای سلامت قلب شما مفید است ممکن است برای سلامت چشم شما مضر باشد و بالعکس.

کار کردن در دوره سالمندی برای سلامت مفید است

کار کردن در دوره سالمندی برای سلامت مفید است
2025-02-17T10:49:36+03:30
نظرسنجی جدید دانشگاه میشیگان نشان می‌دهد که اکثر افرادی که بعد از ۵۰ سالگی کار می‌کنند می‌گویند سلامت و آرامش روانی شان افزایش می یابد و افراد بالای ۶۵ سال ب...

وزارت بهداشت به وزارتخانه پزشکان تبدیل شده است

وزارت بهداشت به وزارتخانه پزشکان تبدیل شده است
2025-02-17T10:49:36+03:30
نماینده مردم زنجان گفت: حوزه سلامت با تعارض منافع جدی روبرو است و وزارت‌ بهداشت در حقیقت وزارتخانه پزشکان تبدیل شده است.

ارتباطات در مناطق زلزله‌زده حسینیه خوزستان پایدار است

ارتباطات در مناطق زلزله‌زده حسینیه خوزستان پایدار است
2025-02-17T10:49:35+03:30
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان از پایداری ارتباطات در شبکه تلفن ثابت و همراه در پی وقوع دو زمین لرزه شدید واقع در شهر حسینیه شهرستان اندیمشک خبر داد.

رئیس‌جمهور وعده یکسان‌سازی بیمه‌های درمانی را عملی کند

رئیس‌جمهور وعده یکسان‌سازی بیمه‌های درمانی را عملی کند
2025-02-17T10:36:15+03:30
عضو کمیسیون بهداشت مجلس با انتقاد از نابرابری بیمه‌ها، خواستار اجرای سریع وعده رئیس‌جمهور در یکسان‌سازی بیمه‌های درمانی شد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)