میرنیوز
به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، یک دفتر جدید در پنتاگون، مشاهدات گوناگون "اشیاء پرنده ناشناس"(یوفو-UFO) را بررسی خواهد کرد.
البته قرار دادن برنامه جدید بررسی «پدیدههای هوایی ناشناخته» در اختیار دفتر معاونت اطلاعات و امنیت وزیر دفاع، برخی از علاقهمندان به موضوع فرازمینیها را که "یوفولوژیست" نامیده میشوند، ناراحت کرده است، زیرا آنها به ارتش آمریکا برای افشای هر حقیقتی که درباره این موضوع وجود دارد، اعتماد ندارند.
"ران جیمز" سخنگوی شبکه غیر انتفاعی "Mutual UFO" که به بررسی چنین مشاهداتی میپردازد، میگوید: این موضوعی است که سابقه محرمانه بودن دارد و هر چیزی که فاقد گردش آزاد اطلاعات باشد، تحت کنترل و غیر قابل قبول است.
ایجاد این دفتر جدید در ماه دسامبر تصویب شد که در قانون به عنوان «تشکیل دفتر، ساختار سازمانی و مقامات برای رسیدگی به پدیدههای هوایی ناشناخته» یاد شده است. این موضوع در سالهای اخیر پس از انتشار ویدیوهایی که توسط خلبانهای نظامی ایالات متحده گرفته شده و ظاهراً اجسامی را در حال حرکت با سرعت باورنکردنی و اجرای مانورهای هوایی پیچیده نشان میدهند، مورد توجه مجدد قرار گرفته است.
این که آیا این مشاهدات واقعاً فناوری غیرقابل توضیحی هستند یا خیر جای بحث دارد. مقامات ایالات متحده بیشتر نگران تهدیدهای زمینی هستند و نگرانند که دولتهای خارجی ممکن است در حال پیشرفت در فناوری پروازی و جلوتر از ارتش ایالات متحده باشند.
"کریستن گیلیبراند" سناتور دموکرات نیویورک که رهبری این اقدام را برعهده داشت، گفت: تلاشهای امنیت ملی ما بر برتری هوایی متکی است و این پدیدهها چالشی برای تسلط ما هستند. ایالات متحده به یک تلاش هماهنگ برای کنترل و درک اینکه آیا این پدیدههای هوایی متعلق به یک دولت خارجی است یا کلا چیز دیگری است، نیاز دارد.
از سوی دیگر، توضیحات غیر فناورانه برای بسیاری از این مشاهدات وجود دارد. به عنوان مثال، گزارشی از یک بشقاب پرنده به رنگ سبز روشن بر فراز آسمان کانادا در ژوئیه ۲۰۲۱ در طول یک بارش شهابی برساوشی منتشر شد که احتمالا به دلیل سوختن شهابسنگها در جو زمین است که رگههای سبز روشن ایجاد میکند. یا یک بشقاب پرنده درخشان به شکل دونات که توسط یک آسماننگار در سوئیس ثبت شده است، میتواند عکسی خارج از محدوده فوکوس از یک ستاره باشد. همچنین ویدئوهای ضبط شده توسط خلبانان نیروی دریایی ایالات متحده که به نظر میرسد بشقاب پرندههای فوق العاده سریع را نشان میدهد و ظاهراً فیزیک را به چالش میکشد، میتواند نتیجه یک توهم نوری به نام "اختلاف منظر" باشد که طی آن، ویدئویی از یک جسم متحرک که توسط یک دوربین متحرک گرفته شده است، حرکت ظاهری جسم را برجسته میکند و به نظر میرسد خیلی سریعتر از آنچه که هست حرکت میکند.
جابجا شدن ظاهری یک شیء نسبت به زمینهاش که معلول جابجا شدن ناظر باشد را "اختلاف منظر" یا "دیدگشت" میگویند. این حرکت ظاهری در واقع معلول حرکت انتقالی زمین به دور خورشید است. اختلاف منظر روشی ساده برای تعیین فاصله از خورشید است و برحسب ثانیه بیان میشود.
به گفته پنتاگون، این تلاش جدید برای بررسی ادعاهای مشاهده یوفوها، تحت عنوان "گروه هماهنگسازی و شناسایی شی هوابرد"(AOIMSG) نامیده میشود.
این گروه، تلاشها را در سراسر وزارت دفاع و دولت ایالات متحده برای کشف، شناسایی و نسبت دادن اشیاء مورد بحث و ارزیابی و کاهش هرگونه تهدید مرتبط با ایمنی پرواز و امنیت ملی هماهنگ خواهد کرد.
پنتاگون در بیانیهای اعلام کرد که وزارت دفاع آمریکا این گزارشهای هجوم را که توسط هر شیء هوابرد، شناسایی شده یا ناشناس باشد، بسیار جدی میگیرد و هر یک را کاملا بررسی میکند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را براساس عدل افزایش دادیم
یک ویروس ناشناخته در شهر چرخ میزند!
استارشیپ سال آینده میلادی ۲۵ بار به فضا پرتاب می شود
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را ما براساس عدل افزایش دادیم
انگلیس سلطه اپل و گوگل بر اکوسیستم موبایل را هدف گرفت
چکهای برگشتی داروخانهها ۲ برابر شد