میرنیوز
به گزارش ایسنا، پروفسور اردشیر قوام زاده، رییس یازدهمین کنگره بینالمللی سرطان پستان پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی در مراسم افتتاحیه این کنگره گفت: تعلیم و تعلم از بزرگترین نعمتهای خداوند است که هر دو گروه (استاد و شاگرد) از آن بهرهمند میشوند و هرچه در زندگی به دست میآورند، حاصل همین تعلیم و تعلم است که باعث پژوهش، پیشرفت، ارتقاء انسان و ارتقاء علم و دانش میشود. در ۴۱ سالی که در حوزه تعلیم و تعلم حضور داشتم، بسیار آموختم. اساتید بزرگی را در کشور پرورش دادهایم که مشغول خدمترسانی به مردم هستند.
پروفسور قوام زاده در خصوص یازدهمین کنگره بینالمللی سرطان پستان گفت: این کنگره توسط پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی و به صورت دو سالانه برگزار میشود و مباحث مطرحشده در کنگره، مورد استفاده بسیاری از متخصصان و پژوهشگران کشور قرار میگیرد. یازدهمین کنگره سرطان پستان از تاریخ ۲۲ تا ۲۵ دیماه ۱۴۰۰ (به دلیل شرایط همه گیری بیماری کووید ۱۹) به شکل مجازی برگزار میشود و سخنرانان برجسته بینالمللی از کشورهای آمریکا، ایتالیا، ترکیه و فرانسه در این کنگره حضور دارند.
رییس یازدهمین کنگره بینالمللی سرطان پستان پژوهشکده سرطان معتمد افزود: این کنگره دربرگیرنده تمام حوزههای مرتبط با سرطان پستان از جمله سرطانهای توارثی، بازسازی پستان، تازههای رادیوتراپی، تازههای درمانهای سیستمیک، جراحی سرطان پستان، جنبههای اخلاقی درمان بیماران و پژوهش در پزشکی، انفورماتیک پزشکی و نحوه استفاده از دادهها است. این کنگره عملاً به صورت چندرشتهای (multidisciplinary) برگزار شده و مخاطبان رشتههای مختلف میتوانند از مباحث مطرحشده در کنگره، استفاده کنند.
پروفسور قوام زاده تصریح کرد: پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی در سال ۱۳۷۵ تأسیس شد و اکنون با نزدیک به ربع قرن سابقه فعالیت، اکنون به عنوان قطب تشخیص و درمان سرطان پستان در کشور محسوب میشود و فعالیتهای شاخصی در چند سال اخیر، به خصوص در حوزه سلولدرمانی سرطان داشته است و امیدواریم بتوانیم در آینده نزدیک از سلولدرمانی برای درمان سرطان استفاده کنیم.
پدر پیوند سلولهای بنیادی ایران تأکید کرد: در این پژوهشکده تلاش کردهایم روی پژوهشهای کابردی فناورانه و پژوهشهای مسئلهمحور تمرکز کنیم؛ تولید کیت تشخیص CTC (سلولهای سرطانی در گردش خون)، داروهای مکمل پس از شیمیدرمانی، سوزن بیوپسی و مارکرها از جمله دستاوردهای مهم پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی در چند سال اخیر است.
گفتنی است، یازدهمین کنگره بینالمللی سرطان پستان پژوهشکده سرطان معتمد (مرکز تحقیقات سرطان پستان) جهاد دانشگاهی، نکوداشت مقام پروفسور "اردشیر قوام زاده"، پدر پیوند سلولهای بنیادی ایران، از روز چهارشنبه ۲۲ دیماه آغاز و تا شنبه ۲۵ دیماه ادامه خواهد داشت. اپیدمیولوژی و عوامل خطر سرطان پستان؛ نقش ژنتیک در درمان سرطان پستان؛ روشهای نوین تصویربرداری و کاربرد آنها؛ پزشکی شخصینگر؛ تازههای درمانهای سیستمیک؛ جایگاه ایمونوتراپی و سلولدرمانی در سرطان پستان؛ جراحی سرطان پستان و تکنیکهای بازسازی؛ رادیوتراپی و تکنیکهای نوین؛ کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان پستان؛ کنترل لنف ادم در سرطان پستان؛ جنبههای اخلاقی درمان بیماران و پژوهش در پزشکی؛ انفورماتیک پزشکی و نحوه استفاده از دادهها؛ جنبههای روانشناختی سرطان پستان، محورهای این کنگره است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین!
مهلت مجدد شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی ۱۴۰۳ آغاز شد
دیابت چه بلایی سر مغز ما میآورد
پای تب دنگی به مجلس باز شد
هماهنگی معاونان فرهنگی وزارت علوم برای برگزاری ۱۶ آذر در دانشگاهها
میرمحمدی: حمایت بیشتر از حوزویان مورد تأکید است
نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چندتخصصی» برگزار میشود
افزایش آمادگی برابر سیل با تصاویر ماهوارهای هوش مصنوعی
نخستین نشریه ریاضیات مالی کشور در پایگاه اسکوپوس نمایه شد
بهبود تولیدات زراعی، باغی و دامی با فناوری هستهای
استعدادهای برتر حوزههای علمیه خواهران گردهم میآیند
۳۵۰ فرصت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه شهیدبهشتی ارائه شد
پشتیبانی از فناوری کوانتومی برای ورود به صنعت سلولهای خورشیدی
جلوگیری از هدررفت آب تا ۶۰ درصد با سیستم هوشمند بازچرخانی آب خاکستری
افزایش بی رویه ظرفیت دلیل نابسندگی خدمات دانشجویی است
ثبت نام عمره دانشگاهیان تا ۱۲ آذرماه تمدید شد
چرا مواد غذایی قاچاق بدون آزمایش رد میشوند؟
حساسیت فصلی را با طب سنتی درمان کنید
هوش مصنوعی در صنایع فولادی ایران کاربردی شد
درمان هورمونی یائسگی خطرناک است؟
تراشه مغزی نورالینک بازوی روباتیک را کنترل می کند
دانشگاه آزاد با همراهی سازمان بسیج به دنبال تقویت مقاومت است
فرایند تایید روسای دانشگاههای دولت چهاردهم در شورای عالی انقلاب فرهنگی
فضانوردی به مغز آسیب میرساند؟
مکملی برای درمان موثر بیماریهای ریوی
«سیگار» نقش اول نمایشهای خانگی!
راهکارهای طلایی طب ایرانی برای درمان حساسیت فصلی
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه