میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر حسین بلندی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در مراسم تکریم و معارفه مسئول نهاد مقام معظم رهبری در این دانشگاه که با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور برگزار شد، گفت: دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها توانسته در دوره جدید فعالیت خود، اقدامات مثبت و تغییرات اثرگذاری در سطح دانشگاه های کشور انجام دهد و همیشه مدافع نظام علمی کاربردی بوده است که جای قدردانی ویژه دارد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: حضور نهاد رهبری در دانشگاه و نیاز به ایجاد و توسعه آن همواره احساس می شد که این مهم به لطف الهی در دوره اول مسئولیت بنده در این دانشگاه صورت پذیرفت. دکتر بلندی در ادامه افزود: یکی از مطالبات دانشگاه جامع علمی کاربردی از دفتر نهاد رهبری، ایجاد محتوای مناسب در بحث مهم فقه کاربردی است؛ دانشجویان و دانش آموختگان ما در رشته های مختلف مهارتی نیازمند آگاهی در زمینه مباحث فقهی قبل از شروع کسب و کار هستند و این امر باید توسط دفتر نهاد انجام پذیرد.
وی افزود: براساس برآوردهای انجام شده تا بهمن ماه سال جاری جمعیت دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی به حدود ۲۸۰ هزار نفر خواهد رسید و در مهرماه سال آینده به دومین دانشگاه بزرگ کشور تبدیل خواهد شد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه اظهار کرد: با این تعداد دانشجو در سراسر کشور، وجود رابطین نهاد در هر استان برای پیگیری و انجام وظایف مربوط به این نهاد بیش از پیش مورد نیاز بوده و از مهم ترین اموری است که باید صورت پذیرد.
دکتر بلندی افزود: در این مدتی که در دانشگاه حضور داشتیم یک از کارهای عمده ای که انجام دادیم تفاهم نامه ای بود که با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری منعقد شد تا برای زنان سرپرست خانوار دوره های کوتاه مدت و بلندمدت شغلی برگزار کنیم و پل ارتباطی بین فارغ التحصیلان دانشگاهها، که حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد بیکاران را تشکیل می دهند، با بازار کار را برقرار کنیم تا با اجرای دوره های کوتاه مدت آماده ورود به بازار کار شوند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی همچنین اعلام کرد: با توافقی که با مرکز ملی فضای مجازی داشته ایم و با توجه به نیاز جدی به آموزش¬های سایبری در حوزه نرم افزاری و سخت افزاری در کشور، کمیته هایی در معاونت آموزشی دانشگاه تشکیل شده تا با همکاری مرکز ملی فضای مجازی، ۵۷ رشته جدید را در حوزه فناوری اطلاعات و فضای مجازی تدوین و اجرا نماید.
دکتر بلندی تصریح کرد: تا مهرماه سال آینده ۱۰۰ رشته جدید براساس نیاز بازار کار در دانشگاه جامع علمی کاربردی راه اندازی خواهد شد. یکی از کارهای جدیدی که در برنامه داریم این است که روند جذب مدرسان بازبینی گردد و بسیاری از مدرسانی که در اثر فرآیندهای اشتباه حذف گردیده اند به فضای آموزشی دانشگاه برگردند.
وی بیان کرد: دانشگاه علمی کاربردی مسئول اشتغال در کشور نیست ولی می تواند ابزار ویژه ای برای اشتغال در کشور باشد.
دکتر بلندی در ادامه خواستار لغو و یا توقف مصوبه شورای عالی اداری مبنی بر تعطیلی مراکز علمی کاربردی وابسته به ارگان های دولتی شد تا امکان ایجاد شغل در کشور در پنج سال آینده فراهم گردد و دانشگاه بتواند با قوت و انرژی بیشتری به فعالیت بپردازد.
دکتر بلندی در ادامه اظهار داشت: ما به دنبال دانشگاه داری در کشور نیستیم بلکه می خواهیم نظام علمی کاربردی را رونق دهیم و تقسیم کار ملی نماییم و از تمام امکانات کشور استفاده کنیم. طی توافق با رئیس سازمان فنی و حرفه ای مقرر شد بخشی از امکانات این سازمان در اختیار این دانشگاه قرار گیرد تا در اجرای مطلوب دوره های مهارتی کمک کار دانشگاه باشد. بدنبال این هستیم که به حوزه صنعت توسعه خوبی دهیم و مراکز نوآوری را توسعه دهیم تا وضعیت اشتغال بهبود یابد. به لطف الهی ما می خواهیم با بهبود شرایط زمینه اشتغال صدهزار نفری را در سال فراهم نماییم تا تربیت پنجه کارآمد که مدنظر مقام معظم رهبری بوده را محقق سازیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم