میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، نتایج ارزشیابی سال ۹۸ انجمن های علمی گروه پزشکی در قالب ۷ شاخص آموزشی، پژوهشی، ارتباط با اعضا، فعالیت ها و همکاری های برون سازمانی، تشکیلاتی، امور مالی و امور مدیریتی با حضور اعضای کمیته ارزشیابی بررسی شد.
دکتر سید جلیل حسینی دبیر کمیسیون انجمن های علمی گروه پزشکی با اشاره به فعالیت ۱۷۰ انجمن علمی در گروه پزشکی گفت: این انجمن ها شامل ۱۰۶ انجمن بالینی، ۶۳ انجمن علوم پایه، ۱۵ انجمن دندانپزشکی و ۷ انجمن داروسازی و ۴۴ انجمن بین رشته ای در سال ۹۸ بودند که در رشتههای مختلف و با پروانه سه ساله فعالیت میکنند.
وی افزود: در ۳ سال اخیر دستاوردهای خوبی در کمیسیون انجمن های علمی گروه پزشکی انجام و اقداماتی در جهت گردش به کارگیری نخبگان در هیئت مدیره و ارائه امتیاز به انجمنها حاصل شد که به عنوان مثال میتوان به امتیازات و بودجه هایی که توسط مرکز تحقیقات توسعه آموزش علوم پزشکی و نظرخواهی در تربیت نیروی انسانی و آینده نگاری رشته های مختلف به انجمن ها اعطا شد، اشاره کرد.
حسینی گفت: ریاست کمیسیون انجمن های علمی گروه پزشکی بر عهده معاونت آموزشی وزارت بهداشت است و طراحی ارزشیابی در سال ۹۵ در دستور کار قرار گرفته است. از سال ۹۶ تغییراتی در شاخص های ارزشیابی ایجاد شد و با توجه به شیوع کرونا ارزشیابی به صورت مجازی انجام و انجمنها اطلاعات خود را به همراه مستندات مورد نیاز در سامانه بارگذاری کردند.
وی افزود: ارزشیابی در ۷ شاخص آموزشی، پژوهشی، ارتباط با اعضا، فعالیت ها و همکاری های برون سازمانی، تشکیلاتی، امور مالی و امور مدیریتی انجام شده است.
دبیر کمیسیون انجمن های علمی گروه پزشکی گفت: در گذشته اکثر انجمن ها فقط به آموزش فارغالتحصیلان که عضو مستقیم انجمن ها هستند می پرداختند اما پس از ارزشیابی انجمنهای علمی گروه پزشکی، آموزش و مهارتآموزی به سایر گروهها اعم از دستیاران، متخصصین و مردم عادی در دستور کار انجمن ها قرار گرفت.
وی افزود: علیرغم اینکه آموزش بیماریها و پیشگیری از بیماریها از وظایف وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی است؛ انجمن ها آن را به صورت تخصصی به عهده گرفتند.
حسینی خاطرنشان کرد: ارزشیابی سال ۹۸ انجمنهای علمی گروه پزشکی توسط کمیسیون تصویب و در کمیسیون اعتبار بخشی معاونت آموزشی مصوب شد و بر اساس مصوبه کمیسیون اعتباربخشی، کمیته ارزشیابی جهت بررسی جزئیات مستندات از اعضای هیئت مدیره انجمن ها انتخاب شدند و طی ۴۵ روز، مستندات مذکور بررسی و ۱۴۳ انجمن که سال ۹۸ در ارزشیابی حضور داشتند بر اساس شاخص های هفتگانه و زیرشاخه های ۲۰ گانه در دهک های اول، دوم و سوم و ... طبقه بندی شدند.
وی یادآور شد: بعد از این انجمنها تلاش میکنند خود را با شاخصها تطبیق بدهند که دستاورد آن پیشرفت انجمن ها خواهد بود بعلاوه انجمن های فعال به مسئولین شناسانده خواهند شد.
دبیر کمیسیون انجمن های علمی گروه پزشکی تأکید کرد: شاخصهای ارزشیابی انجمن های علمی ۳ سال آتی که از سال ۱۴۰۱ آغاز میشود طبق نیازسنجی از انجمنها، معاونت آموزشی، معاونت تحقیقات و فناوری و معاونت درمان وزارت بهداشت و بر اساس افق های بین المللی طراحی خواهد شد.
وی گفت: اعلام نقاط قوت و ضعف هر انجمن از طریق ارزشیابی، ضمن ارائه راهکار و خط مشی به نوعی جهتدهی و سیاستگذاری واگذاری های امور آموزشی، تحقیقاتی وزارت به انجمن ها برای آینده است. ارتباط خوبی بین انجمن ها برقرار شده و کمک میکند انجمنها ضمن حرکت به سوی اهداف تعیین شده، آموزش فراگیران و عموم افراد جامعه را نیز در کانون توجه و فعالیت خود قرار بدهند و ارتباطات گسترده تری با سازمان ها و نهادهای کشور داشته باشند.
منبع : خبرگزاری مهر
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را براساس عدل افزایش دادیم
یک ویروس ناشناخته در شهر چرخ میزند!
استارشیپ سال آینده میلادی ۲۵ بار به فضا پرتاب می شود
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را ما براساس عدل افزایش دادیم
انگلیس سلطه اپل و گوگل بر اکوسیستم موبایل را هدف گرفت
چکهای برگشتی داروخانهها ۲ برابر شد
ثبت بیش از ۲۴ هزار مأموریت اورژانسی در هفته گذشته
تغذیه دوران شیردهی؛ مادران این توصیهها را جدی بگیرند
دانشگاه پیام نور در ارشد و دکتری پذیرش «فراگیر» ندارد
مقاومت میکروبی درمان سرطان را دچار چالش می کند
درمان خارش در بیماریهای کبدی
آخرین وضعیت سلامت آب روستاها و شهرهای کشور اعلام شد
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون