میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر محمدرضا منظم در نشست ارتباط با صنعت که با حضور معاونین تحقیقات و فناوری ، مدیران فناوری و مدیران ارتباط با صنعت دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور با محوریت توانمندسازی به همت دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد، ضمن قدردانی از معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان جهت برگزاری این نشست، اظهار کرد: انجام فرآیندهای توانمندسازی بسیار دشوار و نیازمند صرف وقت و برنامهریزی دقیق است. در جلسات مختلف هم بر اهمیت این مقوله بسیار تاکید شده است. به دنبال آن هستیم تا اساتید، مدیران، کارشناسان و دانشجویان توانمندی لازم را جهت ارتباط با صنعت متناظرشان پیدا کنند.
وی تاکید کرد: توانمندسازی نحوه تعامل دانشگاه با صنعت و جامعه برای درآمدزایی در دانشگاه نیست. منابع اخذ شده از صنعت جهت طرح های تقاضا محور دریافت میشود و در جهت انجام طرح های مورد نیاز صنعت و جامعه هزینه می شود.
دکتر منظم با بیان اینکه قرار است تلاش کنیم سطح کیفی کلاسهای آموزشی را بالا ببریم، گفت: باید اساتید و دانشجویان به دلیل ارتباط با صنعت توانمندتر ظاهر شوند و محققان ما از طریق تعامل با صنعت و جامعه متناظر حوزه تخصصی پایاننامهها، طرحها و پروژههایی را انجام دهند که در راستای نیازهای اساسی صنعت و جامعه باشد.
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با یادآوری اینکه توانمندسازی فقط به معنی برگزاری کلاس و کارگاه آموزشی نیست، گفت: باید در بستههای توانمندسازی زوایای مختلف این مسئله را در نظر بگیریم و فقط معطوف به آموزش های کلاسیک نباشیم. یکی از مهارتها و نکاتی که برای ارتباط با صنعت مهم است، مسائل فرهنگی جامعه است و همینطور بخشی به توانمندیهای ذاتی افراد مربوط است. طبق تجربه اساتیدی که ارتباط بهتری با دانشجویانشان دارند، معمولا بهتر میتوانند با صنعت هم ارتباط داشته باشند.
وی ضمن دعوت از همه دانشگاههای علوم پزشکی برای طرح نظرات و ایدههایشان، افزود: تدوین یک برنامه عملیاتی کارا و مفید نیاز به مشارکت همه بازیگران دارد تا از زوایای مختلف مسئله بررسی شده و نظرات به اشتراک گذاشته شود.
دکتر شغلی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز در ادامه هدف این نشست را پرداختن به مقوله توانمندسازی دانست و گفت: تحول در ماموریتها و رویکردهای اساسی دانشگاههای علوم پزشکی پیشنیاز اتحاد با کسب و کارهاست. بازتعریف ماموریت و رسالت دانشگاه ها و گنجاندن مفهوم ارتباط با صنعت در ماموریت ذاتی دانشگاه ها در قالب دانشگاه های ارزش آفرین باید هدفگذاری شود.
دکتر شغلی افزود: باید استراتژی داشته باشیم تا زاویه موجود میان دانشگاهها و صنایع را کاهش دهیم. دانشگاهها از کسب و کارها غفلت کردند، ولی اکنون باید پیشرو باشیم.
به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، وی با بیان اینکه دانشگاهها باید از مرحله رشدگرا به مرحله تمایزگرا برسند، گفت: زمان آن است که گسترش ابعاد فیزیکی دانشگاهها را باید کنار بگذاریم. به بلوغی نیاز داریم تا دانشگاهها نسب به یکدیگر در ماموریتهایشان متمایز شوند؛ لازمه این امر تغییر بنیادین در استراتژی توسعه دانشگاهها از خودمحور به سمت دانشگاه های رشددهنده است که لازمه آن حرکت از دانشگاه درونگرا به برونگرا است.
دکتر شغلی با بیان اینکه درک یکسان و اشتراک مفاهیم توانمندسازی از اصول اولیه است، گفت: طراحی نقشه راه با دو رویکرد اصلی است؛ یکی اینکه تیمهای درون دانشگاه شکل بگیرد و دیگری ورود دانشگاه به توانمندسازی است. هیات علمی آگاهی یابد و با نگاه مثبت به مقوله صنعت شروع به فعالیت کند و دانشگاه را به سمتی هدایت کنند تا وارد اتحاد با کسب و کارها شوند.
در ادامه دکتر زهرا کرمی از دانشگاه علوم پزشکی زنجان برنامه عملیاتی مهارت افزایی اعضای هیات علمی و مدیریتی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کشور در جهت تقویت کمی و کیفی ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه با استفاده از مدل مدیریت نتیجه گرا را برای حاضران در این نشست مجازی تشریح کرد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
قابلیت بیرون کشیدن متن از عکس مایکروسافت حذف شد
رونق تولید تبلتهای بریل با ۴ سال حضور در نمایشگاه ایران ساخت
ثبتنام قطعی نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۴ از ۱۷ آذر آغاز میشود
تلاش برای افزایش بودجههای پژوهشی با همکاری مجلس
صادرات فریزرهای آزمایشگاهی و تجهیزات برودتی ایرانی به ۶ کشور
ابررایانه ارتش چین در آزمون محاسبات هوش مصنوعی اول شد
حوزویان برای ترویج فرهنگ بسیج از هیچ اقدامی کوتاهی نکنند
تمجید آیتالله حسینیبوشهری از رویکرد تحولی جامعهالزهرا (س)
فرصت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری تخصصی دندانپزشکی تمدید شد
جزئیات برنامههای هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد
مواد اولیه دارویی چه مقدار ارز دریافت کرده است
خیز دانشبنیانها برای تصاحب ۲ درصد از مالیات تحقیق و توسعه
معاون تحقیقات: تلاش برای افزایش بودجههای پژوهشی با همکاری مجلس
برگزاری ماراتون برنامهنویسی تلفن همراه در دانشگاه شریف
خیز دانشبنیانها برای تصاحب دو درصد از مالیات تحقیق و توسعه
مدیر ارشد تیک تاک با ایلان ماسک دوست شد!
پیشنهاد تأسیس پردیس خودگردان دانشگاه تربیت مدرس در اقلیم کردستان
بیمه سلامت کدام خدمات ناباروری را پوشش میدهد
کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا دست از سر ماسک بر نمیدارد
همیار دانشجویی راهی برای توسعه فردی و حرفهای دانشجویان
در این مراکز مشاوره با تعرفه کمتر خدمت بگیرید
دنیا با «مقاومت میکروبی» دچار چالش خواهد شد
ملی شدن سازمان سنجش لغو شد/ انتخاب رئیس سازمان در انتظار استعلام
زنان باردار لاک ناخن، آرایش و رنگ مو را کنار بگذارند
ماجرای افشای اطلاعات محرمانه بیماران HIV در آزمایشگاههای خصوصی
همه چیز درباره تب دنگی؛ ۷۱۹ مبتلا شناسایی شدند
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد