میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، صادق خرازی در همایش علمی و پژوهشی مکتب حاج قاسم که امروز در واحد تهران مرکزی دانشگاه آزاد برگزار شد، اظهار کرد: باورم نمیشود که ۳۹ سال دوستی و رفاقت و برادری یک مرد بزرگ را در یک لحظه از دست دهیم و نظام یکی از بزرگترین ضربات تاریخ سیاسی و امنیتی خود را تحمل کند. باید بپذیریم که ضربه خوردیم و آسیب جدی دیدیم.
وی با اشاره به اینکه نمیشود پیرامون شخصیت حاج قاسم بدون شناخت و معرفت سخن گفت، اظهار کرد: شاید این سخن من مورد پسند عدهای به ویژه ای افرادی که در مسئولیت هستند، نباشد اما به باور من قاسم سلیمانی یک فرد عادی بود که به مرور زمان رشد کرد و در تاریخ زندگی خود هر روز در حال شدن بود.
این فعال سیاسی افزود: شهید سلیمانی قبل از آنی که یک فرمانده باشد پذیرفته بود که یک سرباز تمام عیار امام و رهبری است. قبل از اینکه بپذیرد یک چهره تاثیرگذار ملی و بین المللی باشد، پذیرفته بود که یک چهره مردمی برای حل معضلات و مشکلات مردم است. نمیشد کسی به او مراجعه کند و او بی توجه باشد. حاج قاسم نسبت به تمامی جریانات سیاسی آگاه بود، خط داشت و جنبه فکری و آرمان خود را داشت اما برای مصالح ملی هیچ گاه تفکر خود را تحمیل نمیکرد و همه را می پذیرفت.
این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: هفتهای نبود که با هم دیدار نداشته باشیم؛ بیش از ۸۰ درصد دیدارهای ما دوستانه بود. نمیشد مراجعهای درباره فردی به او داشته باشم و او بی تفاوت باشد. افراد بسیاری از چهرههای فرهنگی و هنری گرفته تا سیاسی در داخل و خارج، اگر کسی مشکلی داشت و به او مراجعه میکرد او قاسم سلیمانی انقلابی نبود بلکه یک سلیمانی تمام عیار کامل بود.
خرازی به مشکلات پیش آمده در خصوص رهبری اصلاحات اشاره کرد و گفت: مطمئن هستم اگر او بود، مشکل رهبری اصلاحات و معضلاتی که به وجود آمد، به گونهای دیگری حل و فصل شده بود. آخرین گامها و کارهای او جلسات مشترکی با مسئولان دو طرف برای حل مشکلاتی بود که هنوز هم وجود دارد.
این فعال رسانهای با اشاره به اینکه سلیمانی باور داشت که همه فرزندان امام و انقلاب هستند و برای انقلاب مرز خودی و غیرخودی نمیشناخت، تصریح کرد: سلیمانی به دلیل اینکه فرزند ایران بود بارها برای حل مشکل کسی که حتی در زندان بود و یا مشکل امنیتی و سیاسی داشت تلاش میکرد. تعبیرهای سیاسی برای او اصلاً مفهومی نداشت. برای همین می گویم که باید او را بشناسیم و با شناخت او سخن بگوییم درباره فردی که توانست تاثیر زیادی بگذارد.
وی بیان کرد: افرادی مانند امیرکبیر و حسنک وزیر که در تاریخ ایران درخشیدهاند و نامدار بودند، کم بودند. همچنین افرادی که در طول تاریخ، فرمانده بودند کم بودند؛ ما یک نادر افشار داریم که اگر بخواهیم ابعاد فکری سلیمانی را با نادر مقایسه کنیم از زمان تا آسمان تفاوت است.
خرازی افزود: سلیمانی روزی که فرماندهی قدس را میگیرد، مقاومت را تبدیل به ادبیات بین المللی میکند. همین ادبیات، بزرگترین رمز مبارزه با نظام استکبار میشود. شهید سلیمانی مقاومت را در دنیای بیرون اسلام تبدیل به یک ادبیات کرد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: از آنجا که معرفت سلیمانی کامل شده بود، توانست تاثیرات شگرفی باقی بگذارد. سلیمانی خداشناسی و فهم درست از دولت و ملت را کاملاً دریابد و به اخلاق باورهای فکری و فرهنگی خود را ابلاغ کند. سلیمانی به لحاظ فکری معتقد به مکتب انقلابی شیعی متصل به حضرت امام و رهبری بود و او به همه مراجع تقلید در نجف احترام میگذاشت.
این فعال رسانهای گفت: سلیمانی هم یک فرمانده بود هم یک دیپلمات تمام عیار. به عنوان یک دیپلمات می گویم که کسی را دیپلمات تر از سلیمانی ندیدم. او در مذاکرات خود نمونه کامل بود.
وی افزود: بسیاری از کنشگران سیاسی آرزو داشتند شهید سلیمانی یک روزی رئیس جمهور شود و اندیشه او بتواند رمزگشای گرفتاریهای مردم و کشورمان باشد.
خرازی در پایان تصریح کرد: کسانی که ادعای دنباله روی از او دارند اگر بخواهند استمرار و ادامه فرهنگ او را به جامعه تجویز کنند، باید دانشنامه مقاومت را با نام سلیمانی تدوین کنند و دانشگاهها از او به عنوان دانشمند سیاسی تمام عیار که خودش را وابسته به هیچ جریانی نمیداند، معرفی کنند.
منبع : خبرگزاری مهر
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است