میرنیوز
به گزارش ایسنا، مرکز نمایشگاهی بوستان گفتگو، روز یکشنبه ۵ دیماه ۱۴۰۰ حال و هوای دیگری داشت. بنرهای راهنما از بزرگراه چمران و خیابانهای اطراف، شما را به سمت محلبرگزاری نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی هدایت میکردند. در محوطه بیرونی نمایشگاه، جنبوجوش عجیبی به چشم میخورد. وارد سالن بزرگ نمایشگاه که شدیم، با غرفههایی روبرو شدیم که تجهیزات درون هرکدام و نامی که بالای هر غرفه نصب شده بود، حوزه فعالیت هر بخش را مشخص میکرد. (مصادیق عینی "ما میتوانیم" در بوستان گفتگو)
سالن "تهران" اگرچه میزبان غرفههایی کمتعدادتر است، اما حجم دستاوردهای به نمایش گذاشته در این بخش بسیار زیاد هستند. در این سالن، غرفههای علوم پایه و فنی و مهندسی؛ علوم پزشکی؛ کشاورزی و منابع طبیعی؛ پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)؛ دفتر تخصصی علوم انسانی، اجتماعی و هنر حضور دارند.
از گیتهای تعبیه شده میان دو سالن عبور کرده و وارد سالن "گلستان" میشویم. تراکم غرفهها در این بخش بسیار زیاد است و خبرگزاریها، دانشگاههای و موسسات آموزش عالی وابسته به جهاد دانشگاهی، پارکهای علم و فناوری و مراکز وابسته به جهاد دانشگاهی در این سالن حضور دارند.
دیدن دستاوردهای مختلف پژوهشگاهها و پژوهشکدهها، مراکز تحقیقاتی، مؤسسهها و سازمانهای وابسته به جهاد دانشگاهی در یک قالب یک نمایشگاه واحد و بزرگ، برای ما نیز که خود را عضوی از این نهاد پویا و فعال در عرصههای مختلف علمی و فناوری و فرهنگی میدانیم، باعث غرور و افتخار است.
غرفه خبرگزاری داشجویان ایران (ایسنا) هم در سالن گلستان واقع شده است. در بدو ورود به غرفه، نگاهمان روی تصویر همکاران فقیدمان محمدحسن قریب، اسماعیل عمرانی و لبخند زیبای مهشاد کریمی قفل میشود و خاطرات تلخ از دست دادن همکاران عزیزمان، دوباره زنده میشود.
نخستین روز نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی ۱۴۰۰، روز شلوغ و پر کاری بود. این نمایشگاه با حضور دکتر محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی به صورت رسمی افتتاح شد. رییس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد که این نمایشگاه، نمادی است که میتوان با اطمینان به نیروی داخلی اتکا کرد. (نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی، نماد اطمینان به نیروی داخلی است)
سردار مهدی رحیمی، معاون علمی، پژوهشی و فناوری سازمان بسیج مستضعفین؛ حجت الاسلام و المسلمین عسگر دیرباز، نماینده مردم استان آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری و رییس دانشگاه قم؛ علی جدی، نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی؛ رضا کاظم نژاد، مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران؛ علی اوسط اکبری مقدم، مدیرعامل منطقه آزاد انزلی؛ دکتر عبدالرضا مجدالدین، مدیرکل دفتر هماهنگی دانش، صنعت و بازار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در روز نخست از نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی بازدید کردند.
در کنار بازدید مسئولان از نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی، شاهد انعقاد چند تفاهمنامه و رونمایی از چند دستاورد در این نمایشگاه بودیم. تفاهمنامه همکاری مشترک میان مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و جهاد دانشگاهی به امضای دکتر بابک نگاه داری، رییس مرکز پژوهشهای مجلس و دکتر حمیدرضا طیبی، رییس جهاد دانشگاهی رسید.
همچنین مراسم تبادل تفاهمنامه همکاری مشترک میان مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) و مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی نیز در نخستین روز نمایشگاه برگزار شد.
در نخستین روز از نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی، از کتاب "روایت یک رویش"؛ گفتارهایی درباره زیست جهادی دکتر سعید کاظمی آشتیانی (بنیانگذار فقید پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی) نیز رونمایی شد.
همچنین از کیک فراسودمند عناب، محصول مشترک پژوهشکده علوم و فناوری موادغذایی جهاد دانشگاهی و آستان قدس رضوی رونمایی شد.
طبق برنامهریزی صورت گرفته، دکتر جواد اوجی، وزیر نفت و دکتر محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، امروز دوشنبه ششم دیماه از نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی بازدید خواهند کرد و در حاشیه این بازدیدها، چند تفاهمنامه همکاری مشترک منعقد و مراسم رونمایی از کتاب برگزار خواهد شد.
نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی ۱۴۰۰ که به منظور معرفی و آشنایی بیشتر مدیران اجرایی و صنایع بزرگ با توانمندی این نهاد، از صبح یکشنبه ۵ دی ماه در مرکز نمایشگاهی بوستان گفتگو آغاز به کار کرده است، تا پنجشنبه ۹ دی ماه ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است