میرنیوز
به گزارش ایسنا، غرفه های مختلف این نمایشگاه در دو سالن تهران و سالن گلستان مستقر هستند.
در سالن تهران، غرفههای علوم پایه و فنی و مهندسی؛ علوم پزشکی؛ کشاورزی و منابع طبیعی؛ پایگاه مرکز اطلاعات علمی (SID)؛ دفتر تخصصی علوم انسانی، اجتماعی و هنر دایر شدهاند.
سالن گلستان نیز میزبان غرفههای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، خبرگزاری بین المللی قران (ایکنا)، خبرگزاری علم و فرهنگ (سیناپرس)، دانشگاه علم و فرهنگ، دانشگاه علم و هنر، سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی (مرکز گردشگری علمی فرهنگی دانشجویان ایران، موسسه قرض الحسنه دانشجویان ایران، مرکز ملی گفت و گو، مناظره و آزاداندیشی دانشجویان ایران، مرکز فرهنگی-دانشجویی امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی)، موسسات آموزش عالی، سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، آموزشهای تخصصی نوین و مهارتهای پیشرفته، آموزش و کارآفرینی، سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)، پارک علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی، پارک علم و فناوری البرز، پارک علم و فناوری کرمانشاه، تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان (مراکز رشد، مراکز نوآوری و شتابدهی) است.
دفتر تخصصی علوم انسانی، اجتماعی و هنر در حوزههای گردشگری، روانشناسی و علوم تربیتی، علوم اجتماعی، پیمایشهای ملی، مطالعات توسعه، اقتصاد، مدیریت و برنامهریزی، تعارض منافع فعالیت میکند و از طرحهای شاخص این دفتر میتوان به ارزشها، نگرشها و رفتارشناسی گردشگری در ایران، آمایش استان خراسان رضوی، نمونه کاوی شاخصهای ارزیابی زیستپذیری شهری، تدوین برنامه توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی خراسان رضوی، شناسایی عوامل و موانع توسعه صنایع کوچک و متوسط در اقتصاد ایران اشاره کرد.
در غرفه علوم پایه و فنی و مهندسی نیز واحدهای تهران، صنعتی شریف، علم و صنعت، خواجه نصیر، تربیت مدرس، پژوهشکده شیمی، پژوهشکده تکنولوژی تولید، پژوهشکده محیط زیست، واحدهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان، خراسان رضوی، کرمانشاه، یزد، مرکز کاتالیست، مرکز فرآورش و صنعتی اصفهان مستقر هستند.
دکتر حمیدرضا صادقمحمدی، معاون پژوهشی جهاددانشگاهی علم و صنعت درخصوص غرفه علوم پایه و فنیمهندسی در نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی به خبرنگار ایسنا گفت: این غرفه به صورت جزیرهای برپا شده که دستاوردهای واحدهای مختلف فعال در زمینه فنی و مهندسی عرضه کرده است.
وی افزود: واحدهای جهاد دانشگاهی خواجهنصیر، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، پژوهشکده محیط زیست و جهاد دانشگاهی خوزستان به صورت متمرکز و در یک غرفه، دستاوردهای خود را در معرض دید گذاشتهاند.
دکتر صادق محمدی با اشاره به کاربردهای متفاوت محصولات تولید شده، اظهار کرد: هرکدام از دستاوردهای واحدها در صنایع مختلف مثل ریلی، انرژی، کارخانجات تولیدی مس و فولاد کاربرد دارد.
وی با بیان اینکه عمده دستاوردهای موجب دور زدن تحریمها شده، گفت: اغلب تجهیزات ساخته شده تحریم هستند اما در ایران بومیسازی شدهاند. بخش خصوصی به دلیل نیاز به منابع مالی و طولانی بودن پروسه، تمایل چندانی برای ورود به این حوزه را ندارد.
معاون پژوهشی جهاددانشگاهی علم و صنعت گفت: تمامی دستاوردها مراحل تحقیق، توسعه و نمونهسازی را پشت سرگذاشتهاند.
محمدامین گراییلی، مدیر روابط عمومی جهاد دانشگاهی علم و صنعت نیز درباره فعالیت جهاددانشگاهی در حوزه نفت گفت: واحدهای گوناگون جهاد در حوزه نفت فعالیت میکنند. در چنین شرایطی باید گفت، جهاد دانشگاهی علم و صنعت بخشی از فعالیت جهاد در حوزه نفت به حساب میآید. فعالیت جهاد در حوزه نفت سبقهای طولانی دارد.
وی افزود: واحدهایی مثل جهاد دانشگاهی اهواز و جهاد دانشگاهی خواجهنصیر هم در این حوزه فعالیت میکنند.
گراییلی تصریح کرد: بازوهای نفتی دریایی و دکلهای حفاری خشکی بخشی از فعالیتهای جهاد را تشکیل میدهند. توانستهایم فناوری دکلهای حفاری را بومیسازی کنیم. همچنین جهاد دانشگاهی اهواز نیز در حوزه متههای حفاری فعالیت میکند.
وی با اشاره به فرآیند نمکزدایی از نفت خام توسط جهاددانشگاهی اظهار کرد: قدمت چاههای نفت زیاد است، هنگامی که نفت استخراخ میشود حاوی آب، املاح و ناخالصیهای دیگر است. برای اینکه نفت قابلیت کاربردی داشته باشد باید این املاح از آن جدا شود که به آن نمکزدایی میگویند.
در غرفه کشاورزی و منابع طبیعی این نمایشگاه، دستاوردهای پژوهشگاه رویان، پژوهشگاه ابن سینا، پژوهشکده گیاهان دارویی، مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، پژوهشکده صنایع غذایی مشهد، پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی، جهاد دانشگاهی واحدهای تهران، یزد، صنعتی شریف و بوشهر در این حوزه در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
دکتر داراب یزدانی، مدیر کل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاد دانشگاهی گفت: غرفه کشاورزی و منابع طبیعی در حوزههای دام، شیلات، گیاهان دارویی و موادغذایی فعالیت میکند که حوزه این فعالیتهای ماهیت عمومی دارد.
وی درباره دستاوردهایی که در این نمایشگاه رونمایی خواهند شد، گفت: محصول مشترک مرکز کشاورزی و منابع طبیعی با آستان قدس رضوی در این نمایشگاه رونمایی خواهد شد. این محصول، کیک ساخته شده از عناب است. همچنین داروی آنتی دیابتیک توسط پژوهشکده گیاهان دارویی به عنوان دستاور جدید در این نمایشگاه رونمایی خواهد شد.
این گزارش در حال تکمیل شدن است...
منبع : خبرگزاری ایسنا
مصرف ماست احتمال ابتلا به سرطانهای کُشنده را کاهش میدهد
ماست احتمال ابتلا به سرطانهای کُشنده را کاهش دهد؟
سامانه جدید وزارت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
بیشترین درخواست «پیشینه پژوهش» از سوی کاربران دانشگاه آزاد
معرفی برگزیدگان ریسرچپیچ و اینوتکسپیچ تهران
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها با مشارکت بخش خصوصی
منابع مالی برای رسیدن به رتبه علمی ۱۴ پرداخت نشد
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها
کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور
ادغام صدا و تصویر در یک دستگاه و پایان عصر اسپیکرها
بازدید وزیر علوم از خوابگاهها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف
سامانه جدید وزرت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»
وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده میگیرد
راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیبهای اعتیاد
راهکار کنترل حالت تهوع در بارداری
چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود
معرفی تجهیزات پزشکی ایرانساخت در نمایشگاه چین
آنچه مردان باید از پروستات بدانند
رشد چشمگیر روشهای نوین درمان سرطان در ایران
جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴
تعامل حوزههای علمیه قم و نجف تقویت میشود
پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه
نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار میشود
بستههای حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی
پارچه درخشانی که نور و صدا تولید میکند!
رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد
تشکیل جلسه فوقالعاده کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران
کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسیارشد سال ۱۴۰۴ منتشر شد
در حادثه دانشگاه تهران برخی موضوع اجتماعی را به مسائل سیاسی ربط دادند