میرنیوز
به گزارش ایسنا، رفت و بازگشت موفقیت آمیز این میلیاردر ژاپنی به فضا توسط موشک روسی نشان دهنده بازگشت روسیه به گردشگری فضایی پس از یک وقفه طولانی است.
"یوساکو مائهزاوا"، میلیاردر ژاپنی پس از ۱۲ روز اقامت در ایستگاه فضایی بینالمللی به زمین بازگشت و طی این مدت اقامتش در ایستگاه فضایی بینالمللی ویدیوهایی درباره انجام کارهای روزمره در فضا از جمله مسواک زدن و رفتن به توالت تهیه کرده است.
آژانس فضایی روسیه اعلام کرد، یوساکو مائهزاوا و دستیارش یوزو هیرانو، حدود ساعت ۰۳:۱۳ به وقت گرینویچ روز دوشنبه(۶:۴۳ صبح به وقت تهران) به همراه الکساندر میسورکین فضانورد روسی در استپ قزاقستان فرود آمدند.
سازمان فضایی فدرال روسیه در بیانیهای در وب سایت خود گفت: پرواز فضاپیمای توریستی سایوز ام اس-۲۰ به پایان رسید.
این سفر نشان دهنده بازگشت روسیه به گردشگری فضایی پس از یک توقف طولانی مدت بود.
این سه نفر ۱۲ روز را در فضا گذراندند و طی این مدت گردشگران فضایی ژاپنی زندگی روزمره خود در ایستگاه فضایی بینالمللی را در کانال محبوب یوتیوب Maezawa منتشر کردند.
این میلیاردر ۴۶ ساله برای یک میلیون دنبال کننده خود در یوتیوب، نحوه مسواک زدن و رفتن به توالت در فضا را به صورت تصویری توضیح داد.
او طی این ویدیو در حالی که نشان میداد فضانوردان از یک قیف دستی برای ادرار کردن استفاده میکنند، گفت: ادرار کردن بسیار آسان است.
وی در ویدیوهای دیگری به دنبال کنندگانش نشان داد که چگونه در فضا و در شرایط ریزگرانش به درستی چای بنوشند و بخوابند.
در یکی دیگر از ویدیوهایی که وی در کانال یوتیوب خود منتشر کرده است نحوه خوردن خوراکی در ایستگاه فضایی بینالمللی را به دنبال کنندگانش نشان داده است.
از دیگر کارهای این فرد ژاپنی در فضا میتوان به نواختن آهنگ بر روی یکی از اجزای فلزی ایستگاه فضایی که همانند طبل بود اشاره کرد. در ویدیویی دیگر او تمام لباسهایی را که با خود به فضا برده بود نشان داد.
مائهزاوا در این سفر ۱۲ روزه خود تصاویر مختلفی نیز منتشر کرده است و در یک ویدیو نیز نحوه به ثبت رساندن این تصاویر بی نظیر را نشان داده است.
هنگامی که این سه مسافر فضایی در هشتم دسامبر به ایستگاه فضایی بینالمللی رسیدند، به خدمه هفت نفره ایستگاه فضایی بینالمللی که مشغول انجام تحقیقاتی در زمینه زیستشناسی فضایی و فیزیک بودند، پیوستند. طی این ماموریت ۱۲ روزه آنها با فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بینالمللی شامل "پیوتر دوبروف"(Pyotr Dubrov) و "آنتون شکاپلروف"(Anton Shkaplerov) فضانوردان روسکاسموس،"مارک ونده هی"(Mark Vande Hei) فضانورد ناسا،"ماتیاس ماورر"(Matthias Maurer) فضانورد آژانس فضایی اروپا، "توماس مارشبرن"(Thomas Marshburn)، "راجا چاری"(Raja Chari) و "کایلا بارون"(Kayla Barron) فضانوردان ناسا ملاقات کردند.
مائهزاوا امیدوار است که پس از این ماموریت، به مکانی دورتر از ایستگاه فضایی بینالمللی سفر کند. این میلیاردر ژاپنی قرار است سفری به نزدیکی ماه داشته باشد. این سفر با موشک استارشیپ انجام خواهد گرفت. زمان انجام این ماموریت سال ۲۰۲۳ اعلام شده اما این زمانبندی قطعی نیست.
مائزاوا قصد دارد هشت نفر را با خود در ماموریتی در سال ۲۰۲۳ به ماه ببرد. او و دستیارش پس از تویوهیرو آکییاما(Toyohiro Akiyama) روزنامه نگار ژاپنی که در سال ۱۹۹۰ به ایستگاه فضایی میر سفر کرد، اولین شهروندان خصوصی ژاپنی هستند که به فضا رفتهاند. ایستگاه فضایی میر یک ایستگاه مدارگرد شوروی و بعد از آن روسیه بود. میر نخستین ایستگاه پژوهشی بشری در فضا بود که انسان بهطور درازمدت در آن سکونت داشت.
در ماه اکتبر آژانس فضایی "روسکاسموس" روسیه موشک سایوز MS-۱۹ را به فضا پرتاب کرد. در این سفر یک بازیگر روسی به همراه یک کارگردان و فضانورد "آنتوان شاکپلروف" عازم ایستگاه فضایی بینالمللی شدند. "یولیا پرسلید"(Yulia Peresild)، بازیگر و "کلیم شیپنکو"(Klim Shipenko)، کارگردان برای ساخت یک فیلم سینمایی به ایستگاه فضایی رفتند. این دو به مدت ۱۰ روز در فضا ماندند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
استعدادهای برتر حوزههای علمیه خواهران گردهم میآیند
۳۵۰ فرصت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه شهیدبهشتی ارائه شد
پشتیبانی از فناوری کوانتومی برای ورود به صنعت سلولهای خورشیدی
جلوگیری از هدررفت آب تا ۶۰ درصد با سیستم هوشمند بازچرخانی آب خاکستری
افزایش بی رویه ظرفیت دلیل نابسندگی خدمات دانشجویی است
ثبت نام عمره دانشگاهیان تا ۱۲ آذرماه تمدید شد
چرا مواد غذایی قاچاق بدون آزمایش رد میشوند؟
حساسیت فصلی را با طب سنتی درمان کنید
هوش مصنوعی در صنایع فولادی ایران کاربردی شد
درمان هورمونی یائسگی خطرناک است؟
تراشه مغزی نورالینک بازوی روباتیک را کنترل می کند
دانشگاه آزاد با همراهی سازمان بسیج به دنبال تقویت مقاومت است
فرایند تایید روسای دانشگاههای دولت چهاردهم در شورای عالی انقلاب فرهنگی
فضانوردی به مغز آسیب میرساند؟
مکملی برای درمان موثر بیماریهای ریوی
«سیگار» نقش اول نمایشهای خانگی!
راهکارهای طلایی طب ایرانی برای درمان حساسیت فصلی
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد