میرنیوز
به گزارش ایسنا و به نقل از آی ای، در تمام اخباری که از تاکسیهای هوایی یا تاکسیهای پرنده دیدهایم که شامل طراحی بالها، فناوریهای پیشرانه، استقامت پرواز و حداکثر سرعت بوده است، مطمئناً چیزی با این شکل و شمایل ندیدهایم.
اکنون یک شرکت آفریقایی موسوم به "فراستیل"(PHRACTYL) از طراحی یک تاکسی پرنده پردهبرداری کرده است که در نگاه اول با پاهایی شبیه به پرندگان و بالهای منحصر به فرد و کابینی جالب توجه به شکل سر و منقار پلیکان، به شکل یک پرنده به نظر میرسد.
در حالی که پرندگان همیشه منبع الهام پرواز انسان بودهاند، پس از موفقیت "برادران رایت"، بالهای پهن و مسطح به یک استاندارد در هوانوردی تبدیل شدهاند و پیشرفتهای فناورانه برای بلند شدن از زمین بیشتر روی این بالها اتفاق افتاده است. با این حال، مهندسان "فراستیل" این فناوری متعارف را با طراحی کاملاً منحصر به فرد خود که شبیه به بال پرندگان است، کنار گذاشتهاند.
اما آنها در همین جا متوقف نشدهاند، چرا که دُم و پایههای مخصوص فرود و سر پا ایستادن این تاکسی پرنده نیز کاملا شبیه به پرندگان واقعی طراحی شده است.
تقلید از مفاهیمی که در طبیعت موجود هستند ممکن است ساده باشد، اما این تیم برای تولید نمونههای اولیه از این طراحی بر دشواریهای زیادی فائق آمده است.
هدف آنها ساخت یک ماشین پرنده کاربردی و پاک با استفاده از نیروی محرکه الکتریکی است. با این حال، آنها میدانند که فناوری باتری هنوز راه درازی در پیش دارد تا بتواند این پروازها به طور کامل تامین نیرو کند و بنابراین در طراحی آیرودینامیکی این هوانورد به یک طرح کاملاً بدیع رسیدند که به آن "ماکروبات"(Macrobat) میگویند.
وقتی صحبت از برخاستن از زمین به میان میآید، "ماکروبات" از پاهای شبیه به پرندهاش استفاده میکند تا کابین سرنشینان را بالا ببرد و سپس آن را به سمت عقب متمایل کند تا زاویه مناسبی برای بالهایی که آنها هم شکل متفاوتی دارند، ایجاد کند. سپس سیستم پیشرانه وارد عمل میشود و نیروی بالابر لازم را برای آن فراهم میکند. البته برخاستن "ماکروبات" مانند سایر تاکسیهای پرنده به شکل کاملا عمودپرواز و مستقیم نخواهد بود، به همین دلیل است که تیم سازنده، عبارت جدیدی به نام "تقریبا عمودپرواز" را برای آن ابداع کرده است.
هنگامی که "ماکروبات" به اندازه کافی در هوا بالا میرود، پاهای آن جمع میشوند تا نیروی اصطکاک با هوا کاهش یابد و "ماکروبات" مانند هر هواپیمای دیگری پرواز کند.
طبق گزارشهای اعلام شده در وبسایت این شرکت، این تیم ادعا میکند که "ماکروبات" با بار ۱۵۰ کیلوگرمی، ۱۵۰ کیلومتر با حداکثر سرعت ۱۸۰ کیلومتر در ساعت پرواز خواهد کرد.
"فراستیل" ادعا میکند که پاهای منحصر به فرد "ماکروبات"، آن را برای فرود در زمینهای ناهموار نیز سازگار میکند. با این حال، فرود باید با سرعت بسیار پایینی انجام شود و در صورت عدم انجام این کار، "ماکروبات" واژگون خواهد شد.
این شرکت در مورد چیدمان موتورهای پیشرانه چندان سختگیر نیست و در حال کار بر روی نحوه استقرار آن به صورت واحدهای منفرد در هر بال یا به صورت سری است.
بالهای "ماکروبات" نیز بسیار جالب هستند، اما از آنجایی که هنوز ثبت اختراع نشده و مالکیت معنوی آن تحت محافظت نیست، این شرکت چیز زیادی درباره آن فاش نکرده است.
"ماکروبات" نیز مانند سایر تاکسیهای پرنده به گونه ای طراحی شده است که توسط انسان درون کابین و همچنین از راه دور قابل هدایت باشد.
"فراستیل" همچنین ادعا میکند که "ماکروبات" از مواد پایدار و به شکل ماژولار ساخته خواهد شد تا جایگزینی قطعات یدکی برای آن آسان باشد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
آخرین وضعیت سلامت آب روستاها و شهرهای کشور اعلام شد
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی