میرنیوز
به گزارش ایسنا، زینب حمیدزاده در اینباره اظهار کرد: برنامهریزی برگزاری نخستین رویداد توسعه فناوری در صنعت برق بر اساس توافقات صورت گرفته میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مجموعه وزارت نیرو، به ویژه شرکت توانیر و ساتکاب شکل گرفت.
مسئله پیکسایی
وی گفت: شبکه برق کشور، بعضاً در بازه زمانی گرم سال به دلیل افزایش بار مصرف، دچار برخی مشکلات میشود، وزارت نیرو و مجموعه توانیر خواستار این مسئله است که این مشکل با استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان و فناور از بعد راهکارهای کاهش مصرف در بخشهای خانگی حل شود.
تمرکز بر روی مشکلات
حمید زاده با اشاره به دیگر ظرفیتهای موجود در این همکاری، افزود: در جلسات متعددی که با مجموعه متولیان وزارت نیرو و خصوصا شرکت توانیر و ساتکاب برگزار شد، مقرر شد که این همکاری محدود به مسئله پیکسایی نباشد و شرکتهای دانشبنیان و فناور، بر روی تمام نیازهای این بخش بزرگ دولتی متمرکز شوند و برای این نیازها، پاسخهای فناورانه ارائه دهند.
عقد تفاهمنامه
مشاور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در ادامه تصریح کرد: بر اساس این سوابق کاری و اشتراکات، یک تفاهمنامه میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت نیرو، منعقد شد و دو طرف متعهد شدند تا با استفاده از پتانسیل شرکتهای دانشبنیان و فناور و ظرفیت بخش خصوصی در زمینه صنعت برق کشور یک تحول فناورانه ایجاد کنند.
حمیدزاده افزود: نخستین رویداد صنعت برق کشور ماحصل این تلاشها است و در آن از شرکتهای دانشبنیان، شرکتهای فناور، محققان، استارتاپها، شتابدهندهها و هر علاقهمند این حوزه دعوت شده است تا با حضور در این رویداد، توانمندیهای خود را عرضه کنند و با آخرین دستاوردهای ساخت داخل از نزدیک آشنا شوند. همچنین از پیمانکاران صنعت برق، مدیران زیرمجموعههای تصمیم ساز وزارت نیرو و سرمایهگذاران این حوزه نیز دعوت شده تا نیازهای خود را ارائه کنند و برای رفع آن از مخاطبین نخبه صنعت برق استفاده کنند.
پاسخ فناورانه
دستیار توسعه زیست بوم نوآوری حوزه انرژی درتوضیح بخشهای مختلف نخستین رویداد توسعه فناوری در صنعت برق، گفت: رویداد نخست «توسعه فناوری در صنعت برق» با هدف پاسخگویی به نیازهای فناورانه صنعت برق کشور با استفاده از توانمندی و ظرفیت شرکتهای دانش بنیان و فناور برگزار میشود. ایجاد همکاری تجاری بین این شرکتها و مجموعههای بزرگ صنعتی حوزه برق، یکی دیگر از اهداف محوری این رویداد است.
به گفته حمید زاده، هدف اصلی این رویداد عقد قرارداد و ایجاد همکاری بین شرکتهای دانش بنیان و فناور و مجموعه شرکتهای دولتی وزارت نیرو است تا با کمک فناوری داخلی، بتوان برای نیازهای موجود پاسخهای درخور و مناسب فراهم کرد.
دستیار توسعه زیست بوم نوآوری حوزه انرژی، اضافه کرد: «در این گردهمآیی دو روزه که در تاریخ ۵ و ۶ اسفند ماه جاری در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار میشود، بخشی از نیازمندیهای صنعت برق کشور در حوزههای تولید، انتقال و توزیع معرفی خواهند شد.
بر اساس اعلام معاونت علمی، نمایشگاه نیازمندیهای صنعت برق و توانمندیهای شرکتهای دانش بنیان و نشستهای معرفی نیازهای فناورانه صنعت برق و جلسات حاشیهای B2B از جمله بخشهای اصلی این رویداد محسوب میشوند. همچنین نشستهای مذاکره تجاری با هدف همکاریهای فناورانه و نشستهای انتقال تجربه بین شرکتهای دانشبنیان نیز از جمله دیگر بخشهای پیشبینی شده در این رویداد محسوب میشوند. با هدف تسهیل همکاریهای فناورانه بین شرکتهای دانشبنیان و شرکتهای بزرگ فعال در حوزه نیرو، بستههای حمایت مالی نیز در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند