میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکترعلیرضا زالی در جلسه تقدیر از اساتید و دانشجویان مدال آور در یازدهمین المپیاد دانشجویی دانشگاه اظهار کرد: برگزاری این جلسه نمادی از عزم جدی مدیریت دانشگاه برای توسعه فرآنیدهای آموزشی و پژوهشی است.
وی اظهار امیدواری کرد که دانشگاه با همت بلند و کسب تجارب ارزنده از سنوات گذشته، بتواند در عرصه های مختلف علمی افتخارآفرینی کند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به جایگاه ممتاز این دانشگاه در عرصه های مختلف آموزشی و پژوهشی خاطرنشان کرد: باید با عزمی هماهنگ، نگاهی سیستماتیک و کسب تجربه ازسوابق دوره های گذشته بتوانیم به جایگاه برترو متفاوت تری دست یابیم.
دکتر زالی تاکید کرد: این نشست صرفا تکریم سمبلیک از افتخارآفرینان دانشگاه نیست، بلکه سرآغاز بهرمندی از تجارب گران سنگ افرادی است که در خط اول رقابت های علمی شرکت می کنند.
وی افتخار آفرینی در آزمون ها را نگاه حداقلی دانشگاه به این رویداد علمی دانست و مهمترین و متعالی ترین هدف دانشگاه را کشف استعدادهای برتر دانست و توضیح داد: تلاش برای ارتقا و کسب امتیاز در المپیادها به مفهموم شناسایی و کاربردی کردن استعدادهای نخبگان دانشگاه است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تاکید بر این که باید به سمتی حرکت کنیم که در کالبد دانشگاه، استعداد یابی به عنوان فرهنگ آموزشی استقرار یابد، خاطرنشان کرد: به طور کلی باید دانشجویان در همان آغاز ورود به دانشگاه با سازو کارهای نحوه بروز و ارائه استعدادهای نوین آشنا شوند.
دکترزالی با اشاره به اهمیت استعدادیابی در دانشگاه افزود: ایجاد فرآیندهای علمی سیستماتیک و جهت دار ضمن حمایت های اثربخش دانشگاه می تواند راه حل بسیار مناسبی برای افزایش فعالیت های خودجوش دانشجویان باشد.
حضور دانشجویان درعرضه های ملی یکی دیگر از دستاوردهای شرکت در المپیاد های ملی و بین المللی بود که رییس دانشگاه به آن اشاره کرد و گفت: باید درعرصه های مختلف علمی حافظه آکادمیک دانشگاه به اشتراک گذاشته شده و مورد استفاده قرار گیرد.
وی شکل گیری ابعاد مختلف انگیزشی در رقابت های مثبت را یکی دیگر از مهمترین اثرات شرکت در المپیادهای علمی دانست و افزود: این رقابت ها در مقابل حجم بالا و فشردگی درس های دانشجویان علوم پزشکی میتواند نشاط آفرین باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از نگرش متفاوت و عزم هرچه بیشتر دانشگاه برای شرکت در المپیاد امسال خبر دادو اظهارامیدواری کرد که دانشجویان پرتلاش دانشگاه در سالهای آتی نیز در رقابتی پرشور تر حضوری فعال داشته باشند.
ارائه بسته های تشویقی با نگاهی آینده نگرانه برای جذب بیشتر نخبگان به دانشگاه بخش دیگری ازسخنان رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را به خود اختصاص داد.
دکتر زالی با بیان این که در دنیا تکنیک های موثرو شناخته شده ای برای آموزش صحیح به شرکت کنندگان در آزمون های مختلف وجود دارد، گفت: افزایش اعتماد به نفس، مدیریت زمان، استفاده هوشمندانه از حافظه کوتاه مدت، آمادگی قبل از ورود به المپیاد، استفاده از تجارب ادوار گذشته و بازنگری موارد امتیاز آوردر کنار دانش و استعداد سرشار شرکت کنندگان می تواند اثربخش باشد.
دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز در این نشست با اشاره به حمایت مادی و معنوی دانشگاه از دانشجویان نخبه و استعداد درخشان اظهار امیدواری کرد که این حمایت ها بیش از پیش افزایش یافته و ادامه یاید.
وی گفت: باید هدایت و حمایت از استعدادهای دانشجویان به صورت مستمر توسط دانشگاه انجام شود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی توجه به کوریکولوم های آموزشی فارغ التحصیلان را خواستار شد و ضرورت اشتراک تجارب و حیطه های فعالیت دانشجویان استعداد برتر را ضروری ذکرکرد.
دکتر صدوقی خاطرنشان کرد: باید احساس مسوولیت در نخبگان بیش از پیش ایجاد شود و این سرمایه های عظیم علمی کشور ایده ها و نظرات خود را به منظور بهبود وضعیت آموزشی به دانشگاه منعکس کنند.
دکتر سوده غفوری فرد مدیر دفتر استعدادهای درخشان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز در این نشست از زحمات بی شائبه اساتید دانشگاه در راستای ارتقا هر چه بیشتر سطح المپیاد علمی دانشجویان قدردانی کرد.
وی با اشاره به پتانسیل های بالای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در جذب بیش از پیش نخبگان اظهار امیدواری کرد که سطح جذب نخبگان در سالهای آتی افزایش یابد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، مدیر دفتر استعدادهای درخشان و نخبگان گزارشی از المپیادهای سنوات گذشته در دانشگاه ارائه داد و کسب دو مدال طلا، ۷ مدال نقره، ۱۳ دیپلم افتخار در تمامی حیطه ها در سالی که گذشت را افتخار آمیز عنوان کرد.
اانتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است
کره جنوبی روبات دوست ترین کشور دنیاست
ادعای جدید ماسک برای دسترسی ساده موبایل به اینترنت استارلینک
تغییر دو عضو شورای عالی حوزههای علمیه
امروز آخرین مهلت ثبتنام ارشد بدون آزمون دانشگاه علم و صنعت
فرصت انتخاب رشته در آزمون دکتری تخصصی رشتههای علوم پزشکی آغاز شد
بوی کپسول روسی در فضا پیچید
افشین: پارکهای انیمیشن توسط بخش خصوصی راه اندازی میشود
۲میلیارد تراکنش در «مرکز ملی تبادل اطلاعات» از ابتدای دولت چهاردهم
نانوحبابها داروی ضدسرطان را به ریه میرسانند
شاخص بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان منصوب شد
شاخصهای بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
متا سال آینده برای خرید اینستاگرام و واتس اپ به دادگاه می رود