میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر محمدرضا فلاحتی قدیمی فومنی در اولین ویدئو کنفرانس روابط بین الملل موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) که با حضور دکتر حاجیانی مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه بیرجند برگزار شد، به معرفی تاریخچه و اهداف تاسیس موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) که از تجمیع مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری (RICeST) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) تشکیل شده است، پرداخت.
وی گفت: هدف از تاسیس مرکز منطقه ای، خرید، تجمیع و توزیع اطلاعات علمی در قالب پایگاه های اطلاعاتی برای کشورهای منطقه است؛ علاوه براین، پایگاه مقالات همایش ها و کنفرانس های ایران در این مرکز برای کاربران و محققان آماده شده است.
وی در خصوص دیگر خدمات مرکز منطقه ای افزود: شورای انتشارات مرکز منطقه ای بیش از 100 نشریه علمی کشور را چاپ و منتشر می کند که در این زمینه با دانشگاه بیرجند نیز طبق قراردادهای مربوطه می تواند همکاری داشته باشد.
فلاحتی گفت: با توجه به امضای قرارداد با معاونت علمی ریاست جمهوری، این مرکز می تواند در حوزه سخنرانی های علمی و برگزاری کارگاه های آموزشی، ایرانیان متخصص خارج از کشور را دعوت به همکاری کند که این امر می تواند زمینه ای مناسب برای همکاری های علمی بین المللی مشترک بین دو طرف باشد.
فلاحتی گفت: موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) برای برگزاری کارگاه های آموزشی در زمینه های نشریات برای سردبیران نشریات و همچنین کارگاه های آموزشی رتبه بندی دانشگاه ها به منظور ارتقای دانشگاه در جوامع علمی آمادگی خود را اعلام می دارد که می توان با برنامه ریزی این مهم را عملیاتی کرد. در همین راستا، این قبیل کارگاه ها توسط ISC برای دانشگاه ها و نشریات خارجی نیز برگزار می شود که در صورت تمایل، محققان این دانشگاه نیز می توانند در این کارگاه ها شرکت کنند و حتی یک پنل برای این دانشگاه در نظر گرفت تا سخنرانی خود را ارائه دهند.
وی در ادامه به معرفی سامانه های مهم ISC همچون سامانه های نشریات علمی، نمایه استنادی علوم، فهرست نشریات فاقد نمایه ISC، سامانه بارگذاری سریع اطلاعات مجلات و همایش ها، سامانه جامع شناسه دیجیتال اشیا (DOR) و رتبه بندی دانشگاه ها پرداخت.
فلاحتی گفت: در قالب فعالیت های ملی نیز این سازمان می تواند بازدیدهای مجازی را برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان برگزار کند تا هرچه بیشتر با خدمات این دو سازمان آشنا شوند و نیازهای اطلاعات علمی خود را برطرف کنند.
به نقل از موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، وی ادامه داد: با امضای تفاهم نامه همکاری های علمی پژوهشی می توان بسیاری موارد را عملیاتی کرد و همچنین از سایر خدمات این دو سازمان نیز بهره مند شوید.
دکتر حاجیانی، مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه بیرجند نیز در این ویدئوکنفرانس به معرفی تاریخچه تاسیس، فعالیت ها و همکاری های بین المللی دانشگاه بیرجند پرداخت و سپس از پتانسیل های رشته های علمی این دانشگاه صحبت کرد.
وی درخصوص دانشجویان خارجی این دانشگاه گفت: با توجه به موقعیت این دانشگاه، حدود 500 دانشجوی بین الملل در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
طرح شناسایی نیازمندیهای داراییهای فکری دانشبنیانها تمدید شد
فراخوان حضور در پاویون پارک فناوری پردیس در دومین نمایشگاه ایران پتروکم
دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی منصوب شد
سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی منصوب شد
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین!
مهلت مجدد شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی ۱۴۰۳ آغاز شد
دیابت چه بلایی سر مغز ما میآورد
پای تب دنگی به مجلس باز شد
هماهنگی معاونان فرهنگی وزارت علوم برای برگزاری ۱۶ آذر در دانشگاهها
میرمحمدی: حمایت بیشتر از حوزویان مورد تأکید است
نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چندتخصصی» برگزار میشود
افزایش آمادگی برابر سیل با تصاویر ماهوارهای هوش مصنوعی
نخستین نشریه ریاضیات مالی کشور در پایگاه اسکوپوس نمایه شد
بهبود تولیدات زراعی، باغی و دامی با فناوری هستهای
استعدادهای برتر حوزههای علمیه خواهران گردهم میآیند
۳۵۰ فرصت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه شهیدبهشتی ارائه شد
پشتیبانی از فناوری کوانتومی برای ورود به صنعت سلولهای خورشیدی
جلوگیری از هدررفت آب تا ۶۰ درصد با سیستم هوشمند بازچرخانی آب خاکستری
افزایش بی رویه ظرفیت دلیل نابسندگی خدمات دانشجویی است
ثبت نام عمره دانشگاهیان تا ۱۲ آذرماه تمدید شد
چرا مواد غذایی قاچاق بدون آزمایش رد میشوند؟
حساسیت فصلی را با طب سنتی درمان کنید
هوش مصنوعی در صنایع فولادی ایران کاربردی شد
درمان هورمونی یائسگی خطرناک است؟
تراشه مغزی نورالینک بازوی روباتیک را کنترل می کند
دانشگاه آزاد با همراهی سازمان بسیج به دنبال تقویت مقاومت است
فرایند تایید روسای دانشگاههای دولت چهاردهم در شورای عالی انقلاب فرهنگی
فضانوردی به مغز آسیب میرساند؟
مکملی برای درمان موثر بیماریهای ریوی