میرنیوز
به گزارش ایسنا، المپیاد دانشآموزی علوم و فناوری نانو فعالیتی است که از سوی ستاد توسعه فناوری نانو برگزار میشود. این رقابت ترکیبی از رقابت همزمان در حیطه تئوری و عملی در حوزه نانو فناوری است.
تاکنون ۱۱ دوره المپیاد دانشآموزی نانو در مراحل مختلف به صورت آزمون تئوری در سطح کشور و یک اردوی علمی-عملی برای برگزیدگان مراحل تئوری برگزار شده است و برگزیدگان نهایی با توجه به آزمونهای مرحله عملی معرفی شدهاند.
اکنون دوازدهمین دوره المپیاد دانش آموزی نانو به پلههای آخر خود رسیده است؛ رقابتی که به گفته مدیر ترویج دانش آموزی ستاد نانو از مرداد ماه سال جاری آغاز شده است و روز جمعه ۲۸ آبان ماه با معرفی برترینها به کار خود پایان خواهد داد.
در مرحله نهایی ۳۰ نفر با یکدیگر به رقابت میپردازند و تنها افرادی که بتوانند از ۱۰۰ امتیاز، بیش از ۹۰ امتیاز را دریافت کنند، موفق به دریافت مدال طلا خواهند شد.
استان کردستان با ۷ نفر دارای بیشترین تعداد نفرات راه یافته به مرحله نهایی است و پس از آن استانهای آذربایجان شرقی و مازندران به ترتیب با ۵ و ۳ نفر از این نظر در جایگاه دوم و سوم قرار دارند.
مرحله نهایی این رقابت به صورت تلفیقی از برنامه برخط و حضوری بوده است، به این صورت که کارگاههای آموزشی به صورت برخط و کار آزمایشگاهی به صورت حضوری در یکی از مراکز معتبر علمی پژوهشی در شهر تهران برگزار شده است.
مهیار خادم، مدیر ترویج دانشآموزی ستاد توسعه فناوری نانو در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه مرحله اول دوازدهمین دوره المپیاد نانو در مرداد ماه سال جاری برگزار شد، گفت: بیش از ۵۰۰ نفر از مرحله اول که حائز شرایط بودند، به دومین مرحله این رقابت راه یافتند.
وی اظهار کرد: مرحله دوم این رقابت در ۱۸ شهریور ماه در ۴۵ حوزه در سراسر کشور برگزار شد که ۳۰ نفر وارد مرحله نهایی (عملی) المپیاد دانش آموزی نانو شدند.
خادم با تاکید بر اینکه مرحله نهایی این دوره از ۲۰ آبان ماه آغاز شد و تا روز جمعه ۲۸ آبان ماه ادامه دارد، خاطر نشان کرد: ۳۰ نفر از برگزیدگان مرحله دوم از ۱۵ استان کشور به مرحله نهایی رسیدند که از این تعداد ۷ نفر از استان کردستان، ۵ نفر از استان آذربایجان شرقی و ۳ نفر از استان مازندران هستند.
مدیر ترویج دانش آموزی ستاد نانو با اشاره به نحوه برگزاری مرحله نهایی دوازدهمین دوره المپیاد دانشآموزی نانو، توضیح داد: در مرحله نهایی داوطلبان بر اساس اجرای آزمایشهایی که از قبل طراحی شده است، با هم رقابت میکنند.
وی موضوع آزمایشات مرحله نهایی این المپیاد را سنتز و کاربرد MOF ها یا چارچوبهای فلز-آلی عنوان کرد و یادآور شد: این افراد در این مرحله نانومواد مورد نظر را تولید کرده و کاربرد آن را در تصفیه پسابهای صنعتی تست کردند. محل برگزاری مرحله نهایی این دوره از المپیاد دانش آموزی نانو در دانشکده علوم پایه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران است و مراسم اختتامیه این رویداد روز جمعه ۲۸ آبان ماه برگزار میشود که طی آن مدالهای طلا، نقره و برنز به داوطلبان اعطا خواهد شد؛ ضمن آنکه از استانها و نهادهای برتر همکار تقدیر خواهد شد.
به گفته وی، به تمامی ۳۰ نفر حاضر در مرحله نهایی مدال اعطا خواهد شد؛ ولی مدالهای طلا و نقره بر اساس امتیاز به برترینها اعطا میشود.
خادم ادامه داد: به افرادی که از ۱۰۰ امتیاز، ۹۰ امتیاز کسب کنند، مدال طلا، به افرادی که بین ۸۰ تا ۹۰ امتیاز کسب کنند، مدال نقره و به مابقی افراد مدال برنز اعطا خواهد شد.
به گزارش ایسنا، المپیاد دانشآموزی نانو رویداد مورد تایید بنیاد ملی نخبگان است و در راستای تفاهمنامه میان سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، در سال جاری با همکاری و هماهنگی این دو نهاد برگزار شده است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است