میرنیوز

تلاش‌های جهاد دانشگاهی به‌ قاعده و روند مستمر فعالیت‌های علمی در کشور تبدیل شود

تلاش‌های جهاد دانشگاهی به‌ قاعده و روند مستمر فعالیت‌های علمی در کشور تبدیل شود 2021-11-17T08:32:26+03:30

به گزارش ایسنا، دکتر سعید جلیلی، نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام روز گذشته (25 آبان‌ماه) با همراهی دکتر حمیدرضا طیبی، رییس جهاد دانشگاهی، دکتر مسعود حبیبی، رییس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران از پژوهشکده فناوری‌های زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی (یارا) بازدید کرد.

دکتر جلیلی در این بازدید از ثمربخش بودن فعالیت‌های جهاد دانشگاهی ابراز خرسندی کرد و گفت: تمدن وقتی شکل می‌گیرد که علم در عمل ظهور پیدا کند و از حالت انتزاعی خارج شود. کشورهایی که ادعای تمدن دارند فکری را امتداد داده و در عمل آن را بروز و ظهور داده‌اند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: فلسفه جهاد دانشگاهی این است که بتواند عرصه علم دانشگاه‌ها را در صحنه عمل امتداد دهد، یعنی باید حلقه وصل دانشگاه‌ها به دستگاه‌ها باشد. ما امروز در کشور هزینه قابل‌توجهی در سطح دانشگاه‌ها انجام می‌دهیم. این هزینه فقط پول نیست، بلکه بزرگ‌ترین هزینه، عمر یک جوان است.

وی با بیان اینکه بخشی از گزارش‌هایی که امروز بیان شد برای من تازگی داشت گفت: من با خواندن کتاب خاطرات دکتر حسین بهاروند، از اندیشمندان حوزه زیست‌فناوری، احساس غرور کردم و ارادتم به ایشان بیشتر شد، چراکه استعداد آنها در عرصه عملی ظهور پیداکرده و نتایج کم‌نظیری را رقم‌زده است.

نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی در پایان تاکید کرد: تلاش‌های جهاد دانشگاهی نباید در حد استثناء بمانند، بلکه باید به‌قاعده و روند مستمر فعالیت‌های علمی در کشور تبدیل شود.

جهاددانشگاهی دو هدف توسعه فرهنگی و توسعه علمی و فناورانه را دنبال می‌کند

دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی نیز در این مراسم گزارشی از سابقه و فعالیت‌های مجموعه جهاددانشگاهی از زمان تشکیل آن ارائه کرد. دکتر طیبی با بیان اینکه در این نهاد دو هدف توسعه فرهنگی و توسعه علمی و فناورانه را دنبال می‌کنیم، گفت: وقتی جهاد دانشگاهی تشکیل شد بلافاصله جنگ بر کشور تحمیل شد و ما با توجه به ایده‌هایی که داشتیم سراغ لجستیک جنگ رفتیم و در حوزه پزشکی نیز به دنبال پزشک، پرستار و نیروهایی بودیم که بتوانند در جنگ خدمات پزشکی ارائه کنند.

دکتر طیبی در ادامه به فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه پزشکی پرداخت و گفت: سرطان پستان یکی از شایع‌ترین سرطان‌ها در بین زنان است که از جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران کار خود را در این زمینه آغاز کرد و اکنون به‌صورت مستقل به کار خود ادامه می‌دهد و اکنون قطب سرطان پستان در کشور است.

وی خاطر نشان کرد: گروهی از اساتید خدمت مقام معظم رهبری طرحی را ارائه کرده بودند که بسیاری از ذخایر ژنتیک به خاطر شرایط نگهداری در حال از بین رفتن است و لازم است که ما یک مرکز ملی ذخایر ژنتیکی ایجاد کنیم. ایشان هم فرمودند اگر جهاددانشگاهی متولی انجام این کار می‌شود دفتر ایشان کمک کنند این موضوع شکل بگیرد.

رییس جهاددانشگاهی در بخش دیگری از گزارش خود با انتقاد از اینکه در خریدهای خارجی کشور، بحث انتقال فن‌آوری دنبال نمی‌شود گفت: در صنعت سیمان بیش از 50 خط تولید سیمان خریداری کرده‌ایم. درحالی‌که اگر سه یا چهار خط تولید خریده بودیم، می‌توانستیم امتیاز انتقال تکنولوژی را دریافت کنیم. ما به وزیر اسبق صنعت یک‌بار پیشنهاد دادیم که ما را به‌عنوان پیمانکار اصلی انتخاب کنید، اما به‌گونه‌ای که کارهای بنیادی را پیمانکار دانمارکی و جزئیات و ساخت داخل را ما انجام دهیم. این کار انجام شد و ما ورود موفقی داشتیم و توانستیم فناوری را به دست بیاوریم و حتی آن را ارتقا دهیم. وقتی آنها متوجه این موضوع شدند، من را به دانمارک دعوت کردند و به‌صراحت گفتند همان‌طور که حق ندارید اورانیوم غنی‌سازی کنید، حق ندارید در این حوزه نیز وارد شوید، زیرا شما پول نفت دارید و باید از ما خریداری کنید. وقتی سال 86 این موضوع را برای مقام معظم رهبری تعریف کردم، ایشان گفتند اگر این‌ها زورشان برسد برای ما ناتوی سیمان هم درست می‌کنند.

دکتر طیبی افزود: سال 97 در جلسه‌ای خدمت مقام معظم رهبری 15 پروژه فناورانه را ارائه کردیم که ایشان بسیار خوشحال شدند. آنجا مطرح کردیم که اگر خودمان پول داشته باشیم می‌توانیم با دست‌پر سراغ کارفرما برویم و این منجر به آن شد که ایشان دستور دادند که از صندوق توسعه ملی 30 میلیون یورو به جهاددانشگاهی تخصیص داده شود.

زخم‌ مزمن، خاموش اما از شایع‌ترین سرطان‌ها هم کشنده‌تر است

رییس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران نیز در این نشست، فعالیت‌های این سازمان را تشریح کرد. دکتر حبیبی با استناد به آمارهای موجود گفت: مرگ و میرهای ناشی از زخم‌های نوروپاتیک در بیماران دیابتی از مجموع مرگ های ناشی از سرطان‌های پروستات در مردان و سرطان پستان که شایع‌ترین سرطان خانم‌ها می‌باشد بیشتر است؛ بر این اساس محققان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران تحقیقات خود را بر روی درمان و فناوری‌های نوین برای ترمیم زخم ها وبهبود این بیماری متمرکز و بر این اساس پژوهشکده فناوری‌های نوین ترمیم زخم و بافت تاسیس گردیده است که خدمات ارزشمندی در تحقیقات و درمان این بیماری و آموزش انجام داده است.

وی با بیان اینکه اعضا جهاد دانشگاهی کاری کردند که وقتی مقام معظم رهبری از شاخصه های توسعه کشور و پیشرفت علمی صحبت می‌کنند، از سلول‌های بنیادی و فعالیت‌های علمی که در جهاد دانشگاهی انجام شده است یاد می‌کنند، گفت: بسیاری از فعالیت‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی از جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران نشات گرفته است؛ برای نمونه سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران، مرکز امام و انقلاب اسلامی، جشنواره فرهنگی هنری طریق جاوید، برگزاری هجده دوره نکوداشت مقام استاد و... از جمله این فعالیت‌ بوده است.

جهاددانشگاهی سراغ کارهایی رفت که دولت در انجام آن ناتوان بود

دکتر غلامرضا اسماعیلی جاوید، مدیرکل دفتر پزشکی جهاد دانشگاهی گفت: ما در این نهاد سراغ کارهایی رفتیم که یا دولت نتوانسته آن را انجام دهد و یا مغفول مانده است. برای نمونه جهاد دانشگاهی 25 سال پیش در شرایطی به حوزه ناباروری ورود پیدا کرد که مردم برای درمان ناباروری به خارج از کشور می‌رفتند و ما اکنون 140 مرکز ناباروری در کشور داریم که 50 درصد درمان‌های ناباروری در 9 مرکز جهاد دانشگاهی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه شیوع زخم‌های مزمن در حال افزایش است ادامه داد: عموماً قشری که به این نوع زخم‌ها دچار می‌شود، قشر متوسط و ضعیف جامعه است و چون امکانات درمانی کمتری در دسترس این قشر قرار دارد درمان‌های ناموفقی را تجربه می‌کند و نهایتاً عوارض زخم‌های مزمن مثل قطع عضو افزایش پیدا می‌کند. 

دکتر جاوید افزود: طبق آخرین تحقیقات 75 درصد بیمارانی که دچار قطع عضو می‌شوند فوت می‌کنند. ما با راه‌اندازی پژوهشکده فناوری‌های زخم و ترمیم بافت یارا به دنبال آموزش به همکاران پزشک و پرستار خود بودیم و اکنون توانسته‌ایم شبکه‌ای سراسری از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب برای حفظ اندام راه‌اندازی کنیم. با اعمال تحریم‌ها وقتی واردات زخم‌پوش‌ برای بیماران پروانه‌ای با مشکل روبه‌رو شد به این فکر افتادیم که زخم‌پوش‌ها را در این پژوهشکده تولید کنیم و خوشبختانه توانستیم به فناوری ساخت محصولاتی که واردات آنها حدود 25 میلیون دلار هزینه برمی‌دارد دست پیدا کنیم. 

در ادامه این مراسم، معاونین سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران به معرفی بخش‌های مرتبط خود پرداختند و گزارش مختصری از اهم فعالیت‌های انجام پذیرفته در یکسال اخیر ازجمله اجرای طرح‌های فناورانه همچون تولید سه محصول در حوزه درمان زخم به عناوین زخم پوش‌ها و پانسمان‌های زیستی، اقدامات مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی، کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت و کنگره سبک زندگی، تولید فناوری‌های نوین و مؤثر همچون ثبت برند تجاری لوسیمت با هدف توسعه فرآیند ماگوت‌تراپی، برنامه ریزی جهت تاسیس مرکز تخصصی نوآوری و حل مسئله در خدمات سلامت و گزارشی از پایگاه تجمیعی واکسیناسیون واقع در حوزه درمان ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی از بخش‌های مختلف پژوهشکده زخم و ترمیم‌ بافت (یارا) جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران از جمله مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی و ازمایشگاه‌های مجموعه بازدید کرد و در جریان فعالیت‌های این مجموعه قرار گرفت.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

مکملی برای درمان موثر بیماری‌های ریوی

مکملی برای درمان موثر بیماری‌های ریوی
2024-11-27T06:53:59+03:30
محققان دانمارکی گزارش دادند که دوز روزانه ویتامین B۳ باعث کاهش التهاب در ریه های بیماران مبتلا به بیماری مزمن انسدادی ریه می شود.

«سیگار» نقش اول نمایش‌های خانگی!

«سیگار» نقش اول نمایش‌های خانگی!
2024-11-27T05:47:18+03:30
رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات گفت: مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد که بیش از ۳۰ درصد از جوانان به دلیل تأثیر تبلیغات و نمایش دخانیات به این رفتار روی ...

راهکارهای طلایی طب ایرانی برای درمان حساسیت فصلی

راهکارهای طلایی طب ایرانی برای درمان حساسیت فصلی
2024-11-27T05:33:59+03:30
متخصص طب سنتی درخصوص درمان حساسیت فصلی با روش‌های طب سنتی توصیه‌هایی ارائه داد.

نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند

نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
2024-11-26T16:40:44+03:30
جلسه توجیهی ویژه کارکنان نیروهای پلیس راهور تهران بزرگ با حضور بیش از ۱۰۰ نفر در سالن الغدیر پلیس راهور برگزار شد.

حضور ۱۸ شرکت‌ دانش‌بنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانه‌ای روسیه

حضور ۱۸ شرکت‌ دانش‌بنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانه‌ای روسیه
2024-11-26T16:14:03+03:30
هیئت تجاری متشکل از شرکت‌های دانش‌بنیان کشورمان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی در نمایشگاه صنعت بازی رایانه‌ای مسکو حاضر شدند.

پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوری‌های پاک به رهبری چین

پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوری‌های پاک به رهبری چین
2024-11-26T15:47:23+03:30
یک نشریه اقتصادی در گزارشی پیش بینی کرده در سال آتی میلادی چین سردمدار تولید فناوری های حافظ محیط زیست خواهد بود و آینده هوش مصنوعی با وجود سرمایه گذاری کلان...

«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئن‌تر پروژه‌های صنعتی راه اندازی شد

«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئن‌تر پروژه‌های صنعتی راه اندازی شد
2024-11-26T15:47:22+03:30
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور گفت: یک صندوق بیمه تشکیل شده و تقریبا ۱۲ بیمه کشور در آن حاضر هستند تا ریسک پروژه های صنعتی مخصوصا در حوزه ...

فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام

فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
2024-11-26T15:34:03+03:30
نشست فیلترینگ فضای مجازی در ایران با محوریت ابعاد حقوقی آن ظهر امروز در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی می‌کند

پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی می‌کند
2024-11-26T14:54:05+03:30
ارتش چین مدعی شده یک پوشش ضد رادار جدید ابداع کرده که می تواند هدف های مورد نظر را از رادارهای ضد پنهان کاری( شناساگر) مخفی کند.

۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد

۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
2024-11-26T14:40:43+03:30
رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: ۶۴۵ میلیارد تومان، وام ودیعه مسکن توسط صندوق رفاه دانشجویان پرداخت شده است.

پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی می‌کند

پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی می‌کند
2024-11-26T14:27:34+03:30
ارتش چین مدعی شده یک پوشش ضد رادار جدید ابداع کرده که می تواند هدف های مورد نظر را از رادارهای ضد پنهان کاری( شناساگر) مخفی کند.

مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند

مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
2024-11-26T14:27:33+03:30
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: قیمت تمام شده آموزش توسط مراکز آموزش علمی کاربردی ارائه شود.

مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد

مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
2024-11-26T14:27:33+03:30
فرصت شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت سی و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار در رشته های تخصصی دندانپزشکی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ با توجه به ایجاد ظرفیت های جدید تا ۱۰ آذ...

پرهیز از تبعیض میان تشکل‌های دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر

پرهیز از تبعیض میان تشکل‌های دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
2024-11-26T14:27:28+03:30
معاون وزیر علوم با اشاره به ۱۶ آذر گفت: ضروری است معاونان دانشجویی با هماهنگی روسای دانشگاه‌ها اقداماتی را برای پاسخ‌گویی به سوالات دانشجویان داشته باشند.

مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد

مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
2024-11-26T14:14:04+03:30
فرصت شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت سی و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار در رشته های تخصصی دندانپزشکی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ با توجه به ایجاد ظرفیت های جدید تا ۱۰ آذ...

دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد

دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
2024-11-26T13:47:22+03:30
درس «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» برای دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی هوشمند ارائه شده و این دوره از امروز ۶ آذر آغاز شد...

حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامه‌سازی رایان»

حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامه‌سازی رایان»
2024-11-26T13:34:05+03:30
مسابقه‌ بین‌المللی برنامه‌سازی رایان با حمایت معاونت علمی و ستاد اقتصاد دانش‌­بنیان دیجیتال به میزبانی دانشگاه شریف برگزار می‌­شود.پیش بینی می شود از ۷۰ کشور...

دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران

دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
2024-11-26T13:34:04+03:30
وزیر ارتباطات با تأکید بر اهمیت کیفیت خدمات دیجیتال از ضعف جدی در اجرای پروژه فیبرنوری و فاصله ۲۵درصدی با استانداردهای جهانی خبر داد و خواستار نقش‌آفرینی تسه...

افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر

افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
2024-11-26T13:34:04+03:30
تیم دانشگاه تهران موفق شد در المپیاد جهانی معماری منظر در بخش «همکاری دانشجویی»، رتبه نخست را کسب کند.

برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند

برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
2024-11-26T13:20:46+03:30
چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان با پیام آیت‌الله العظمی سبحانی و تقدیر از برگزیدگان به کار خود پایان داد.

هوش مصنوعی آهنگساز می شود

هوش مصنوعی آهنگساز می شود
2024-11-26T12:40:42+03:30
انویدیا یک مدل هوش مصنوعی جدید برای تولید موسیقی و صوت رونمایی کرد که می تواند اصوات را اصلاح و صداهای جدید تولید کند.

دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد

دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
2024-11-26T12:00:39+03:30
درس «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» برای دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی هوشمند ارائه شده و این دوره از امروز ۶ آذر آغاز شد...

دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد

دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
2024-11-26T11:47:23+03:30
کارشناس حوزه جمعیت گفت: موضع گیری هایی که از سوی شخص رئیس جمهور تخاذ شده است، نشان می دهد اهتمام زیادی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارند.

استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی

استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
2024-11-26T11:47:22+03:30
رئیس شانزدهمین کنگره دندان پزشکان عمومی ایران گفت: هوش مصنوعی مبحث تازه ای است که کاربردهای موثری را در درمان دندان پزشکی دارد و استفاده از این ظرفیت کار دند...

حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت

حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
2024-11-26T11:47:22+03:30
رئیس جمهور، روز سه شنبه ششم آذر ۱۴۰۳ به طور سرزده راهی وزارت بهداشت شد.

اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد

اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
2024-11-26T11:47:21+03:30
وزارت صنعت اندونزی پیشنهاد اپل برای سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیون دلاری در کارخانه تولید تجهیزات و قطعات آیفون در این کشور را قبول نکرد.

امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیام‌نور فراهم شد

امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیام‌نور فراهم شد
2024-11-26T11:47:20+03:30
بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه پیام‌نور امکان تغییر محل آزمون برای دانشجویان این دانشگاه در سامانه گلستان فراهم شد.

برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی

برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
2024-11-26T11:20:39+03:30
مشاور اقتصادی وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: پیش‌بینی ما این است که در دوره چهارساله وزارت دکتر سیمایی حدود ۳۰ هزار خوابگاه متأهلی ایجاد کنیم.

پرهیز از تمایز میان تشکل‌های دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر

پرهیز از تمایز میان تشکل‌های دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
2024-11-26T11:20:39+03:30
معاون وزیر علوم با اشاره به ۱۶ آذر گفت: ضروری است معاونان دانشجویی با هماهنگی روسای دانشگاه‌ها اقداماتی را برای پاسخ‌گویی به سوالات دانشجویان داشته باشند.

تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها

تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
2024-11-26T10:54:06+03:30
محققان دستگاه اپتوالکترونیکی ساختند که از بینایی انسان برای محاسبات درون حسگری تقلید می‌کند؛ این سامانه مصرف انرژی کم و سرعت بالایی دارد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)