میرنیوز
به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، شرکت فضایی خصوصی "اسپیسایکس" اولین مجموعه از ماهوارههای باندپهن "استارلینک" را از ماه مه تاکنون امروز جمعه 12 نوامبر به فضا پرتاب خواهد کرد و میتوان این پرتاب را به صورت آنلاین و زنده تماشا کرد.
این شرکت این مجموعه شامل 53 ماهواره "استارلینک" را سوار بر یکی از موشکهای "فالکون 9" با نام "B1062" به فضا پرتاب خواهد کرد. قرار است این پرتاب در ساعت 7:40 صبح به وقت منطقه زمانی شرقی (16:10 به وقت ایران) از مجتمع پرتاب فضایی 40 در ایستگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال در فلوریدا برای انجام شود.
پخش زنده این رویداد از صفحه اصلی Space.com، وب سایت SpaceX و یوتیوب پخش زنده حدود 15 دقیقه قبل از پرتاب آغاز خواهد شد.
این پرتاب، بیست و پنجمین ماموریت "فالکون 9" برای "اسپیسایکس" در سال 2021 تاکنون است. این پرواز همچنین دومین پرتاب ماهواههای اینترنتی "استارلینک" از ماه مه تاکنون است.
"اسپیسایکس" برای تجهیز اینماهوارهها به توانایی برقراری ارتباط با یکدیگر از طریق پیوندهای لیزری، پرتابهای خود را برای حدود چهار ماه متوقف کرد و وابستگی این صورت فلکی ماهوارهای به زمین را کاهش داد. این شرکت سپس اولین مجموعه کامل خود را در یک مسیر قطبی از سکوی پرتاب مستقر در کالیفرنیا در ماه سپتامبر پرتاب کرد.
این پرواز همچنین صد و بیست و هشتمین پرواز برای تقویت کننده موشک 70 متری "فالکون 9" خواهد بود و اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، نود و چهارمین پرواز تقویت کننده مرحله اول "فالکون 9" از زمان فرود اولین موشک توسط این شرکت در دسامبر 2015 خواهد بود.
ماموریتی که امروز آغاز میشود، "استارلینک 31" نام دارد و حامل دومین دسته از ماهوارههای ارتقا یافته این شرکت است که به فضا پرتاب میشود و تعداد کل ماهوارههای "استارلینک" باندپهن پرتاب شده را به عدد 1844 میرساند.
شرکت "اسپیسایکس" برنامه "استارلینک" خود را با هدف ارائه دسترسی به اینترنت پرسرعت برای کاربران در سراسر جهان و به عنوان وسیلهای برای کمک به تامین مالی جاه طلبیهای خود در اعماق فضا راه اندازی کرده است. این سرویس برای دسترسی مردم در سراسر جهان، با تمرکز ویژه بر روی کاربران واقع در مناطق روستایی یا دورافتاده که اتصال دشواری به شبکه جهانی اینترنت دارند یا کاملا فاقد اتصال هستند، در نظر گرفته شده است.
این پرواز دومین پرواز موشک "فالکون 9" در این هفته خواهد بود. این شرکت چهارشنبه شب (10 نوامبر) موشک "فالکون 9" متفاوتی را برای انجام ماموریت "کرو-3" به فضا پرتاب کرد. این موشک موسوم به "B1067" چهار فضانورد را برای یک مأموریت شش ماهه به ایستگاه فضایی بین المللی برد.
هنگامی که آن موشک با موفقیت پرتاب شد و سالم به زمین نشست، تیمهای عملیاتی "اسپیسایکس" شروع به آماده سازی موشک دیگری برای پرتاب روز جمعه کردند.
پس از اینکه این موشک این 53 ماهواره جدید "استارلینک" را به مدار زمین برد، "اسپیسایکس" قصد دارد موشک "B1062" را بر روی عرشه یکی از قایقهای بدون سرنشین خود به نام "فقط دستورالعملها را بخوان" که در ابتدا برای بازیابی تقویت کننده "کرو-3" در روز چهارشنبه در نظر گرفته شده بود، فرود بیاورد.
البته احتمال میرود که شرایط آب و هوا برای پرتاب امروز مساعد نباشد و احتمال 60 درصدی برای انجام این پرتاب پیشبینی شده است. نگرانی اصلی کارشناسان، ابرهای متراکم و آب و هوای آشفته است. اما در صورت لزوم، یک تلاش پشتیبان برای روز شنبه در نظر گرفته شده است، روزی که احتمال پرتاب در آن 80 درصد تخمین زده شده است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
میوهای با خواص ضد سرطان
نحوه پاسخگویی به سوالات آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ مشخص شد
بررسی چالش های حوزه دارو؛ از کسری بودجه دارویار تا عهدشکنی تامین اجتماعی
مصرف ماست احتمال ابتلا به سرطانهای کُشنده را کاهش میدهد
ماست احتمال ابتلا به سرطانهای کُشنده را کاهش دهد؟
سامانه جدید وزارت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
بیشترین درخواست «پیشینه پژوهش» از سوی کاربران دانشگاه آزاد
معرفی برگزیدگان ریسرچپیچ و اینوتکسپیچ تهران
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها با مشارکت بخش خصوصی
منابع مالی برای رسیدن به رتبه علمی ۱۴ پرداخت نشد
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها
کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور
ادغام صدا و تصویر در یک دستگاه و پایان عصر اسپیکرها
بازدید وزیر علوم از خوابگاهها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف
سامانه جدید وزرت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»
وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده میگیرد
راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیبهای اعتیاد
راهکار کنترل حالت تهوع در بارداری
چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود
معرفی تجهیزات پزشکی ایرانساخت در نمایشگاه چین
آنچه مردان باید از پروستات بدانند
رشد چشمگیر روشهای نوین درمان سرطان در ایران
جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴
تعامل حوزههای علمیه قم و نجف تقویت میشود
پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه
نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار میشود
بستههای حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی
پارچه درخشانی که نور و صدا تولید میکند!
رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد