میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر محسن محمدزاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی در این باره گفت: براساس ماده هفت قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفهای و مهارتی مصوب آبان ماه 1396 دولت مکلف است چارچوب ملی صلاحیت حرفهای را به تصویب برساند که طراحی این چارچوب نیز بر اساس آیین نامه اجرایی همان قانون بر عهده شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفهای و مهارتی گذاشته شده است. بر این اساس کارگروه صلاحیت حرفهای به عنوان کارگروه تخصصی شورا مسئول تدوین و آمادهسازی چارچوب ملی صلاحیت حرفهای ایران شد که نسخه نهایی آن در اسفند ماه سال گذشته مورد تصویب شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفهای و مهارتی قرار گرفت. بر اساس قانون اشاره شده سطوح صلاحیت حرفهای هشت سطح و مشتمل بر عناوین کارگر ساده تا دکتری حرفهای پیش بینی شده است که هریک مسیرهای ارتقای خاص خود را دارد.
وی گزارشی از روند بررسی اسناد پشتیبان، طراحی، تدوین، اصلاح و نهاییسازی و تصویب چارچوب ملی در شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفهای و مهارتی و ارسال آن برای تصویب در جلسه هیأت دولت بیان کرد.
دکتر محمدزاده با اشاره به حضور و مشارکت فعالانه دانشگاه جامع علمی کاربردی به ویژه دفتر صلاحیت حرفهای در کارگروههای تخصصی نظارت و سنجش و صلاحیت حرفهای از بدو تاسیس شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفهای و مهارتی، فرآیند تدوین چارچوب ملی صلاحیت حرفهای ایران را تشریح و دیدگاههای این دانشگاه را که به عنوان نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به اطلاع حاضران رساند.
در ادامه این جلسه دکتر امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به اهمیت چارچوب ملی صلاحیت حرفهای ایران در شکل دادن به آموزشهای مهارتی ضمن تشکر از معاونت نظارت و سنجش و دفتر صلاحیت حرفهای به ضرورت موضوع آمادگی این دانشگاه برای انجام اقدامات لازم پس از تصویب و ابلاغ تأکید کرد.
لازم به ذکر است دفتر صلاحیت حرفهای طی دو سال گذشته توانسته با انجام اقداماتی، از جمله مطالعه و ارائه تجارب، تدوین نسخه پیشنهادی چارچوب صلاحیت حرفهای ملی (مصوب شورای صلاحیت حرفهای دانشگاه در سال 1396)، مشارکت در جلسات تدوین قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفهای و مهارتی و آییننامه مربوطه، عضویت و فعالیت در کارگروه نهاییسازی متن چارچوب، بررسی نظامهای صلاحیت حرفهای در کشورهای پیشرفته (استرالیا، کانادا، نیوزلند)، ترویج و توسعه صلاحیت حرفهای از طریق ارتباط با ذینفعان در بخشهای دولتی و خصوصی در مسیر اجرای قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفهای و مهارتی و چارچوب ملی صلاحیت حرفهای قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، معاونت نظارت و سنجش این دانشگاه با هدف افزایش آگاهی و اطلاع رسانی آخرین نسخه چارچوب ملی صلاحیت حرفهای ایران را که با مشارکت همه ذینفعان و دانشگاه جامع علمی کاربردی تهیه و برای تصویب به هیئت دولت ارسال شده است را برای بررسی و مطالعه به دفاتر ستادی و واحدهای استانی ارسال کرد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
سامانه جدید وزارت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
بیشترین درخواست «پیشینه پژوهش» از سوی کاربران دانشگاه آزاد
معرفی برگزیدگان ریسرچپیچ و اینوتکسپیچ تهران
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها با مشارکت بخش خصوصی
منابع مالی برای رسیدن به رتبه علمی ۱۴ پرداخت نشد
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها
کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور
ادغام صدا و تصویر در یک دستگاه و پایان عصر اسپیکرها
بازدید وزیر علوم از خوابگاهها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف
سامانه جدید وزرت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»
وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده میگیرد
راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیبهای اعتیاد
راهکار کنترل حالت تهوع در بارداری
چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود
معرفی تجهیزات پزشکی ایرانساخت در نمایشگاه چین
آنچه مردان باید از پروستات بدانند
رشد چشمگیر روشهای نوین درمان سرطان در ایران
جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴
تعامل حوزههای علمیه قم و نجف تقویت میشود
پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه
نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار میشود
بستههای حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی
پارچه درخشانی که نور و صدا تولید میکند!
رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد
تشکیل جلسه فوقالعاده کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران
کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسیارشد سال ۱۴۰۴ منتشر شد
در حادثه دانشگاه تهران برخی موضوع اجتماعی را به مسائل سیاسی ربط دادند
تاکید وزیر علوم بر حفظ رویکرد غیرسیاسی شورای صنفی دانشجویان در پیگیری مطالبات
کشورهایی که در معرض برخورد سیارکی قرار دارند