میرنیوز

توسعه ارتباط جهاددانشگاهی با دانشجویان علاقه‌مند به فعالیت‌های حرفه‌ای

توسعه ارتباط جهاددانشگاهی با دانشجویان علاقه‌مند به فعالیت‌های حرفه‌ای 2021-11-08T11:05:46+03:30

به گزارش ایسنا، دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی در نشست هم‌اندیشی سازمان دانشجویان این نهاد با جمعی از فعالان علمی دانشجویی کشور که با حضور دکتر عیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی و مهدی عباسی رییس سازمان دانشجویان در سالن سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور برگزار شد با اشاره به اهمیت ارتباط با دانشجویانی که علاقه مند انجام فعالیت‌های حرفه‌ای هستند، گفت: متناسب با توسعه فعالیت های ما در جهاددانشگاهی همواره از معاونت فرهنگی خواسته می‌شود زمینه این ارتباط برقرار شود و یکی از انگیزه های تشکیل سازمان دانشجویان برقراری این ارتباط بود و نیاز داشتیم هرچه کار ما توسعه پیدا میکند ارتباط بیشتری با دانشجویان برقرار کنیم و به تدریج این دانشجویان جذب شوند.

وی افزود: به عنوان یکی از دانشجویان قبل انقلاب باید بگوییم این تفکر بین همه دانشجویانی که به پیشرفت و توسعه کشور علاقه داشتند وجود داشت که کشور ما به لحاظ علمی نسبت به سایر کشورها با شرایط مشابه که کشورهای جهان سوم نامیده می‌شوند به عمد عقب نگه داشته می‌شود.

رییس جهاددانشگاهی با تاکید بر این که این فکر کاملا درست بود، گفت: دلیلش هم این بود که توسعه علم و فناورانه باعث اقتدار اقتصادی و نظامی غرب شده بود و ارزش افزوده‌ای که بر کالاهای مورد استفاده کشورهای شرقی گذاشته می‌شد نسبت به مواد اولیه روز به روز افزایش می‌یافت و دیگر ضرورتی هم به استعمار مستقیم کشورها نبود. زیرا این ارزش افزوده قابل مقایسه با مواد مصرفی و قیمت تمام شده نبود و طبیعی بود که تمایلی نداشته باشند که سایر کشورها به منابع دست پیدا کنند، بلکه به دنبال جذب نخبگان آن‌ها نیز بودند.

دکتر طیبی تصریح کرد: پیروزی انقلاب باعث شد به این فکر کنیم چه کاری انجام دهیم تا بتوان اثبات کرد در کشور انجام کارهای بزرگ علمی و فناورانه امکان پذیر است.

وی با اشاره به این که تشکیل جهادسازندگی باعث شد به این نتیجه برسیم که ما هم می توانیم یک نهاد علمی تشکیل دهیم، ادامه داد: در سال ۱۳۵۹ در پی تغییراتی که در دانشگاه ها تحت عنوان انقلاب فرهنگی رخ داد، دیدیم فرصت مناسبی است که این ایده تحقق پیدا کند.

رییس جهاددانشگاهی افزود: این ایده به صورت خودجوش توسط دانشجویان علاقه‌مند مانند شما و برخی فارغ‌التحصیلان و اساتید جوان کشور تحقق پیدا کرد و جهاددانشگاهی تشکیل شد.

وی افزود: ایده اصلی این تفکر این بود تا اثبات کنیم توانایی انجام کارهای بزرگ علمی فناورانه و فرهنگی را به عنوان عناصر اصلی پیشرفت و توسعه کشور داریم.

رییس جهاددانشگاهی با اشاره به این که در اساسنامه ای که نوشته شد این دو عنصر (پیشرفت و توسعه کشور) ذکر شد، اما هیچگاه ماموریتی به طور رسمی از طرف نظام برای الگو سازی در توسعه علمی و فناورانه برای ما قرار داده نشد، گفت: بلکه خود ما به عنوان دانشجویان وقت تشخیص دادیم کشور در حوزه‌های مختلف چه نیازهایی دارد و تا به امروز نیز همینگونه بوده و برای جهاددانشگاهی از طرف نظام هیچ ماموریتی قرار داده نشده بود.

وی با بیان این که همین تلاش و کار خوب باعث حمایت از جهاددانشگاهی شده است، ادامه داد: در جهاددانشگاهی دو کار را به موازات هم پیش می‌بردیم یکی اینکه بر اساس نیازهای کشور در حوزه های علمی و فناورانه پروژه تعریف کنیم و بعدی هم اینکه رصدی بر فعالیت‌های علمی و فناوری دنیا داشته باشیم که بیشتر در حوزه پزشکی (رویان) اتفاق افتاد.

رییس جهاددانشگاهی با تاکید بر این که هنوز کشور تصمیم نگرفته است مساله پیشرفت مبتنی بر اقتصاد دانش بنیان اولویت اول باشد تا این اقتصاد دانش‌بنیان بتواند کارآمدی خود را حفظ کند، گفت: ما به این نتیجه رسیدیم که برنامه‌های توسعه در جهاددانشگاهی باید بر مبنای شناخت خودمان باشد، اما در کشوری که شدت وابستگی به واردات در آن زیاد است، اثبات توانمندی‌های داخلی و به نتیجه رسیدن فناوری‌ها بین سه تا دوازده سال زمان می‌برد و باید قرارداد حرفه‌ای بسته شود، زیرا با بودجه‌های محدود خودمان نمی‌توانیم کارهای بزرگ انجام دهیم.

دکتر طیبی با ذکر مثالی در این رابطه بیان کرد: بحث جداسازی آب و نمک از نفت از سال ۸۶ آغاز شد و امسال تبدیل به یک قرارداد حرفه‌ای شده است.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از موضوعات این بود که چگونه منابع بهتری از کشور بگیریم، در دو مقطع یعنی سال 1393 و 1397 خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم و خواستیم به ما ماموریت داده شود.

رییس جهاددانشگاهی با اشاره به این که باید در حوزه‌های فعالیتی خودمان به دنبال برقراری ارتباط با انجمن های علمی باشیم، زیرا ما نمیتوانیم نماینده تمامی حوزه ها باشیم، گفت: نیاز است برای دانشجویان سال اول و دوم توضیح دهیم که در چه حوزه‌هایی می توانیم فعالیت کنیم و طبیعی است که تعداد محدودی می‌توانند با ما همکاری کنند، ما از این ارتباط استقبال می کنیم و در حد توان با این انجمن ها همکاری می کنیم.

وی افزود: در نظر بگیرید زمانی که کشور را دانش بنیان اداره کنید به سمت صاحب‌نظران می‌روید و انجمن های علمی و اساتید می توانند از منابعی باشند که نیروی انسانی را تامین کنند.

دکتر طیبی اظهار کرد: اگر می‌خواهید محصولات شما در دنیا جایگاهی برای خود داشته باشد باید به لحاظ کیفیت و قیمت قابلیت رقابت داشته باشد و این نیاز به نیروی انسانی نخبه دارد. اگر مبنای کشور و اقتصاد کشور تولید ملی باشد این تولید ملی که از آن صحبت می کنیم باید نیازهای کشور را تامین کرده و بتواند بازارهای جهان را تسخیر کند نیاز به نیروی انسانی توانمند دارد و آن ها هستند که با انجمن‌های علمی ارتباط برقرار می‌کنند و مجموعه جلساتی را می گذارند یا مسابقاتی را برنامه ریزی می کنند که این افراد جذب شوند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در ادامه این دیدار نمایندگان اتحادیه های دانشجویان به ارایه نظرات خود پرداختند.

صیاد شیخی نماینده اتحادیه محیط زیست و فضای سبز اظهار کرد: ما در حوزه محیط‌زیست مشکلات و بحران‌های عدیده‌ای داریم که برای حل آن به سرعت بیشتری نیاز داریم. شاید بشود گفت به یک اقدام جهادی با کمک تشکل‌ها نیاز داریم تا بتوانیم جلوی این بحران‌ها را تا حدودی بگیریم.

وی افزود: تشکل‌های دانشجویی معمولا جوانان خلاقی در آن حضور دارند و نیروهای مستعدی هستند که فردا می‌توانند مدیران خوبی باشند به‌شرط این‌که ما فضا را برایشان فراهم کنیم و مسیر درست را نشان دهیم.

شیخی تصریح کرد: جهاددانشگاهی در حوزه تشکل‌های دانشجویی رسالتی دارد که یکی بحث ارتباط دانشجو با فضای کار، فضای جامعه و فضای صنعتی و دیگری نیز تربیت نیروهای جهادی است.

سید امین توکلانی نماینده اتحادیه اقتصاد بیان کرد: در حال حاضر مشکلات اقتصادی به‌حدی رسیده است که زندگی را برای مردم سخت کرده و لازم است که جهاددانشگاهی هم با توجه ‌به مسوولیت‌هایی که دارد در این حوزه به دانشجویان کمک کند.

وی افزود: همان‌طور که جهاددانشگاهی طرح‌های مختلف آموزشی و کارگاه‌هایی را برگزار می‌کند در زمینه‌های نرم‌افزاری مختلف این توجه را داشته باشند که می‌توان سواد مالی دانشجویان را ارتقا داد و ضعف در این حوزه را به نوعی دیگر جبران کرد به عنوان مثال مشکلاتی را که در زمینه بورس تجربه کردیم عمدتا ناشی از همین سواد مالی و عدم آشنایی مردم به‌ویژه دانشجویان با این مسایل است.

روشنک مرادی نماینده اتحادیه برق تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۱۵۰انجمن علمی برق، انرژی، مهندسی، پزشکی و راه آهن عضو اتحادیه ما هستند که از بین این ها حدود ۵۰ عدد فعال هستند و من معتقدم نباید توان انجمن ها و اعضا را دست کم بگیریم. حتی اگر میزان فعالین کم باشد ولی هنوز اعضای فعال موثر داریم. بنده از مجموعه جهاددانشگاهی یک درخواست دارم و آن اعتماد به دانشجوست، اعتمادی که سال هاست نسبت به دانشجویان از بین رفته است.

شمس دبیر انجمن علمی شهرسازی دانشگاه تربیت مدرس افزود: نکته‌ای که به نظر من می‌رسد، این است که واحدهای جهاددانشگاهی‌ که در دانشگاه‌ها مستقر هستند، چه نسبتی با انجمن‌های علمی دارند؟ واحدهای جهاددانشگاهی فعالیت‌هایی در دانشگاه‌ها دارند مثل برگزاری دوره‌های آموزشی، کارگاه‌ها، بازدیدهای علمی و...، ولی سوال من این است که این فعالیت‌ها تا چه حد در راستای نیاز دانشجویان دانشگاه‌ها است؟

وی ادامه داد: درخواست من این است که در صورت امکان نماینده‌ای از انجمن‌های علمی در جلسات مربوط به موضوعات آموزشی و پژوهشی در جهاددانشگاهی حضور داشته باشد تا در رابطه با دوره‌ها، کارگاه‌ها، وبینارها و بازدیدها و به طور کلی فعالیت‌هایی که انجمن‌های علمی درگیر آن هستند، راحت‌تر بتوانند این نیازها را منتقل کنند.

آلا عنایتی نماینده اتحادیه دامپزشکی گفت: سازمان دانشجویان شعب زیادی در کشور دارد و کرونا باعث شد تا ما متوجه شویم که رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی می‌توانند کمک زیادی به ما بکنند. پیشنهاد من این است که شاخه‌هایی از رشته‌های دانشگاهی را در سازمان ایجاد کنید. این اقدام باعث می‌شود که دانشجویان دور هم جمع شده و  استارتاپ‌هایی را برگزار کنند که در این صورت ایده‌های جدید به دست می‌آید.

مریم جعفری نماینده اتحادیه مهندسی صنایع بیان کرد: مهندسی صنایع رشته ای است که شامل مدیریت و مهندسی می شود و این باعث شده است افراد تحصیل کرده در این حوزه هم به بهبود فرآیند سیستم ها و هم شرایط جامعه کشور کمک کنند. افرادی که در این انجمن ها فعال بودند بعد از اتمام درس، استارتاپ هایی را راه انداختند یا در آن ها مشغول کار شدند و این نشان از قوت این انجمن ها و اتحادیه ها است. بنابراین انجمن ها و فعالان آن را می‌توان به عنوان بازوی اجرایی در نظر گرفت.

شاهین فاطمی نماینده اتحادیه انجمن های علمی علوم اجتماعی اظهار کرد: بنده فکر می کنم پس از سال‌ها تجربه و فعالیت عمده مساله ای که باعث اشتیاق دانشجوها برای ورود به عرصه فعالیت دانشجویی و انجمن های علمی می شود داشتن یک رزومه فعالیت مفید در این انجمن است.

وی افزود: در فعالیت های کاری به وضوح شاهد تبعیض و فرق بین دانشجویان علوم انسانی و مهندسی هستیم که موجب شده بسیاری از دوستان ما انگیزه و میلی به فعالیت در این حوزه ها نداشته باشند. خواهش و درخواست من از جهاددانشگاهی و سازمان دانشجویان این است که حمایت معنوی با رزومه ای مناسب از فعالان این حوزه داشته باشند.

کمیل یزدانی نماینده اتحادیه برق گفت: میزان فعالیت‌هایی که در اتحادیه‌های علمی دانشجویی صورت می‌گیرد قابل قیاس با هیچ نهاد دانشجویی در کشور نیست. در اتحادیه‌های دانشجویی به صورت سالانه 10 رویداد بین‌المللی و بالغ بر 50 رویداد ملی داریم، اما این ظرفیتی که وجود دارد متناسب با شناخت جامعه از اتحادیه‌ها نیست.

وی اظهار کرد: یکی از مهم ترین مواردی که علی رغم سابقه فعالیت انجمن‌های علمی وجود دارد عدم وجود پوشش رسانه‌ای مناسب از این فعالیت‌هاست که با توجه به ظرفیت‌های رسانه‌ای جهاددانشگاهی این مهم می‌تواند پوشش پیدا کند.

زهرا معینی دبیر کارگروه مهستان بیان کرد: یکی از مهم ترین مشکلاتی که دانشجوی ایرانی دارد بحث هویت است. انجمن‌ها از یک جایی به بعد با دشواری می‌توانند دانشجویان را جمع کنند و تمایلی به کار جمعی نیست، شاید این بازگردد به این که دانشجو هویت جمعی ندارد.

وی ادامه داد: در توسعه اجتماعی و انسانی بحث آموزش و کنشگری مطرح می‌شود که یکی از شروط لازم توسعه اجتماعی است که به کمک توسعه اقتصادی آمده و در دل خود هویت‌سازی را نیز دارد. جهاددانشگاهی همیشه نشان داده است که می تواند در کنار جوامع علمی پروژه هایی را پیش ببرد و موازی با آکادمیک بودن، دانشجوها را نیز جذب کند.

محمد یزدانی دبیر اتحادیه عمران بیان کرد: هیچ مجموعه‌ای در دانشگاه جهادی تر از انجمن علمی نیست مجموعه‌ای که بدون چشم‌داشت کار می‌کنند و اگر متقاضی برای این انجمن‌ها وجود ندارد می‌توان به موانع پیش روی آن‌ها اشاره کرد.

وی افزود: در بحث سیاست‌های کلان جهاددانشگاهی پیشنهادم این است که این نهاد از بازوی عملیاتی بودن  خارج شود و بحث تسهیلگری را انجام دهد، ما نهادهای مختلفی برای پرورش دانشجو و مدیران متخصص داریم،اما جهاددانشگاهی می تواند بحث توانمندسازی انجمن‌های علمی را انجام دهد و معرفی نیروهای متخصص به ارگان‌های مختلف را داشته باشد.

یزدانی به اشاره به بحث ناامیدی دانشجویان به آینده و بازارکار افزود: جهاددانشگاهی اگر این مهم را انجام دهد می‌تواند بسیار مفید باشد، با تشکیل شبکه فعال از دانشجویان و اساتید و معرفی آن‌ها می‌تواند برای هر دو طرف مفید باشد.

سجاد دلیر نماینده اتحادیه ادبیات فارسی تصریح کرد: جای خالی که حس می شود در گفتمان علوم انسانی و به خصوص در ادبیات و زبان فارسی این است که در حال حاضر بیشتر توجه و دغدغه کشور توجه به مساله اقتصادی است‌. تجاری سازی علوم و این که از علوم بتوانند استفاده اقتصادی کنند و تجاری سازی کنند و درآمدزایی شود، جای خالی فرهنگ، هویت و گفتمان علوم انسانی به شدت احساس می شود.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

واکنش «زاکانی» به چادرخوابی همراهان بیمار

واکنش «زاکانی» به چادرخوابی همراهان بیمار
2024-11-26T07:40:42+03:30
شهردار تهران گفت: یکی از رسانه‌ها یک عکسی از اطراف بیمارستان منتشر کرده بود، اما معلوم شد که این عکس برای تابستان بوده است.

وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری

وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
2024-11-26T05:40:43+03:30
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان را تشریح کرد.

۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ

۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
2024-11-25T16:34:02+03:30
دادستان های کره جنوبی در دادگاه تجدید نظر خواستار ۵ سال زندان برای «جی لی» مدیر شرکت سامسونگ الکترونیک به دلیل ادغام بحث برانگیز شرکت هایی شدند که سلطه او بر...

استعدادهای برتر جامعه‌الزهرا(س) شناسایی می‌شوند

استعدادهای برتر جامعه‌الزهرا(س) شناسایی می‌شوند
2024-11-25T16:20:41+03:30
مدیر تحصیلات عمومی جامعه الزهرا (س) از اعلام فراخوان ثبت نام «برنامه کوثر» استعدادهای برتر ویژه طلاب سطح دو خبر داد.

پیامک‌های پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است

پیامک‌های پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
2024-11-25T15:54:01+03:30
دانشگاه علوم پزشکی اعلام کرد: پیامک‌های ارسالی مبنی بر پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران، کلاهبرداری است.

تناسب اندام می‌تواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند

تناسب اندام می‌تواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
2024-11-25T15:40:39+03:30
تحقیقات جدید در سوئد نشان می دهد افرادی که ژن شان، آنها را در معرض خطر بالای زوال عقل قرار می دهد ممکن است قادر به مبارزه با این عامل ارثی و غلبه بر آن باشند.

آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیت‌های علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»

آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیت‌های علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
2024-11-25T15:13:59+03:30
در دیدار و هم اندیشی معاون علمی رییس جمهور و رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، سازوکارهای استفاده از ظرفیت‌های علوم انسانی در حکمرانی نوآورانه و فناورانه ...

درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد

درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد
2024-11-25T15:00:40+03:30
داشتن مفاصل دردناک فقط یک مصیبت فیزیکی نیست: همراه با افسردگی، می‌تواند عملکرد مغز افراد مسن را به مرور زمان کاهش دهد.

همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد

همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
2024-11-25T15:00:40+03:30
ششمین همایش ملی دستاوردهای علمی پژوهشگران، دانش‌آموختگان و دانشجویان فرش ایران توسط انجمن علمی فرش ایران و دانشگاه سوره برگزار خواهد شد.

فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی بهمن ماه اعلام می‌شود

فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی بهمن ماه اعلام می‌شود
2024-11-25T14:47:24+03:30
معاون آموزشی وزارت بهداشت از رایزنی برای انتشار بیست و دومین فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی در بهمن ماه جاری خبر داد.

هوش مصنوعی از انجام پژوهش‌های تکراری جلوگیری می‌کند

هوش مصنوعی از انجام پژوهش‌های تکراری جلوگیری می‌کند
2024-11-25T14:34:00+03:30
عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران با بیان این‌که هوش مصنوعی می‌تواند روندهای پژوهشی نوظهور را شناسایی کند، گفت: شناسایی موضوعات نوظهور از پژ...

ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی

ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
2024-11-25T14:20:38+03:30
دستیار صوتی آفلاین فارسی اندروید در هر زمان و مکانی بدون نیاز به اینترنت پاسخ‌های دقیق ارائه می‌دهد و با قابلیت‌های منحصر به فرد خود می‌تواند به رشد اشتغال و...

پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی

پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
2024-11-25T14:07:19+03:30
عضو هیئت‌علمی موسسه تحقیقات سیاست علمی کشور گفت: از هوش مصنوعی می‌توان در ارزیابی کیفیت و تاثیر پژوهش‌ها و پژوهش‌های پیشروی آینده استفاده کرد.

رفع نیاز آزمایشگاه‌های آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت

رفع نیاز آزمایشگاه‌های آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
2024-11-25T13:54:03+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت دستگاه تصفیه گاز استیلن شده است که در آزمایشگاه‌های آنالیز مواد شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد.

انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت

انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
2024-11-25T13:54:03+03:30
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت طی احکامی، معاون توسعه منابع مدیرعامل، مدیرکل تامین تجهیزات فنی و خدمات پیمانکاری و مدیرکل توسعه سرمایه انسانی را منصوب کرد.

سمپوزیوم بین‌المللی تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران برگزار می‌شود

سمپوزیوم بین‌المللی تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران برگزار می‌شود
2024-11-25T13:40:40+03:30
هشتمین سمپوزیوم بین‌المللی تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران با حمایت آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز برگزار می‌شود.

نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاه‌ها بزودی اعلام می‌شود

نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاه‌ها بزودی اعلام می‌شود
2024-11-25T13:40:39+03:30
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان از آغاز اعلام اسامی تأییدشدگان طرح جذب استعدادهای برتر در دستگاه‌های اجرایی از طریق سامانه دانای بنیاد ملی نخبگان طی روزهای آتی خب...

ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران

ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
2024-11-25T13:40:39+03:30
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران را ابقا کرد.

ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند

ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
2024-11-25T12:47:23+03:30
پس از آنکه یک تحقیق جدید نشان داد چت جی پی تی ۴ شرکت اوپن ای آی در زمینه تشخیص بیماری ها از پزشکان  بهتر عمل کرده، اکنون ایلان ماسک پیش بینی می کند هوش مصنوع...

روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند

روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
2024-11-25T12:33:59+03:30
نوع جدیدی از روبات می تواند به راحتی اشیای مختلف از مواد خوراکی نرم تا پیچ و مهره را بردارد، جابه جا و کنترل کند. این روبات با الهام از کرم مخملی ابداع شده ک...

تبدیل پسماندهای زغال‌سنگ به گرافن با بازده بالا

تبدیل پسماندهای زغال‌سنگ به گرافن با بازده بالا
2024-11-25T12:20:39+03:30
محققان آزمایشگاه ملی فناوری انرژی آمریکا (NETL) از سیال به دست آمده از قطران زغال سنگ برای تولید گرافن استفاده کردند.

هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است

هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
2024-11-25T11:40:39+03:30
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: هوش مصنوعی از نظر قدرت تخریب حتی از انرژی اتمی نیز قدرتمندتر است.

قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی

قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
2024-11-25T11:27:21+03:30
نماینده حزب الله در ایران از دستاوردهای پزشکی ایران و کمک پزشکان ایرانی به مجروحان لبنانی قدردانی کرد.

ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است

ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
2024-11-25T11:27:20+03:30
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، مشکل کمبود پزشک متخصص را بی ارتباط با افزایش ظرفیت پزشکی دانست.

اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید

اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
2024-11-25T11:27:20+03:30
محققان چینی یک اسلحه خودکار برای پهپاد ابداع کرده اند و به این ترتیب فناوری جنگ افزاری های بی سرنشین را توسعه داده اند.

نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
2024-11-25T11:27:19+03:30
در نخستین نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، برنامه‌های جدیدی برای بهبود خدمات تغذیه دانشگاه معرفی شد تا رضایت دانشجویان افزایش یابد.

سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم

سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
2024-11-25T11:14:01+03:30
رئیس پدافند غیر عامل گفت: در آینده یک اپیدمی جدید مارا تهدید خواهد کرد.

جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم

جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
2024-11-25T11:00:43+03:30
رئیس پدافند غیر عامل گفت: در آینده یک اپیدمی جدید مارا تهدید خواهد کرد.

راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی در درمان سرطان

راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی در درمان سرطان
2024-11-25T10:47:22+03:30
به تازگی نتایج تحقیقی منتشر شده که نشان می‌دهد می‌توان با استفاده از یک پوشش قند مانند روی نانوذرات داروی ضدسرطان را بهبود بخشید.

بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند

بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
2024-11-25T10:47:22+03:30
«گروه اطلاعات تهدید گوگل» (Google’s Threat Intelligence Group)  شبکه ای از شرکت های مرتبط با چین را از نتیجه جستجوهایش حذف کرده زیرا سرویس ها و وب سایت های ا...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)