میرنیوز

منعی برای حضور دانشجویان واکسن نزده در کلاس‌ها نداریم/امتحانات پایان ترم دانشجویان حضوری است

منعی برای حضور دانشجویان واکسن نزده در کلاس‌ها نداریم/امتحانات پایان ترم دانشجویان حضوری است 2021-11-07T16:19:08+03:30

به گزارش ایسنا، دکتر محمدحسین امید در نشست خبری که امروز در ساختمان مرکزی دانشگاه علمی کاربردی برگزار شد، گزارشی از مهمترین برنامه ها و فعالیت های این دانشگاه ارائه داد و گفت: ساماندهی مدرسین مراکز علمی کاربردی یکی از مهمترین برنامه هایی بود که اولین بار از سال ۹۵ در دانشگاه کلید خورد و بیش از ۹۳ هزار مدرس در اولین فراخوان دعوت شدند که کمتر از ۲۵ هزار نفر آنها شرایط لازم برای ادامه همکاری را کسب کردند. در واقع به ازای هر ۴ مدرسی که در دانشگاه کد مدرسی داشت امکان فعالیت را به دست آورد.

وی در ادامه تصریح کرد: از سال ۹۵ تا کنون در چهار دوره فراخوان جذب مدرس را در دانشگاه علمی کاربردی برگزار کردیم که بیش از ۱۰۰ هزار نفر در این فراخوان شرکت کردند و حدود ۱۰ هزار نفر آنها پذیرفته شدند. در واقع در حال حاضر تمامی مدرسان علمی کاربردی از نظر صلاحیت علمی و عمومی مورد بررسی قرار گرفتند و فرآیند جذب برای آنها به صورت قانونی اتفاق افتاد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی سطح بندی مراکز را از دیگر برنامه های مهم این دانشگاه عنوان کرد و گفت: بطور کلی چهار بار مراکز علمی کاربردی فصل بندی شدند که بر اساس برنامه ای که داریم همه مراکز علمی کاربردی در طول هر سال مورد ارزیابی قرار می گیرند و مراکزی که در ارزیابی صلاحیت لازم را نداشته باشند به آنها یک سال فرصت داده می شود که وضعیت خود را ارتقاء دهند. در غیر اینصورت از ادامه فعالیت منع و تعطیل خواهند شد و مراکزی هم که وضعیت بهتری داشته باشند مورد تشویق قرار می گیرند.

دکتر امید همچنین تاکید کرد: در حال حاضر ۲۵۰ مرکز رشد در دانشگاه علمی کاربردی تاسیس کردیم که تا کنون ۱۵۰ رویداد شتاب در این مراکز ارائه شد و ۴۰۰۰ ایده شتاب نیز مطرح شده است.

وی همچنین از اعزام اولین گروه از دانشجویان علمی کاربردی برای کارآموزی به کشور آلمان خبر داد و گفت: خوشبختانه مبادلات دانشجویی در عرصه های بین المللی به نتیجه رسیده است و ما توانستیم در ماه گذشته اولین دوره کارآموزی شش ماهه را برای دانشجویان خود برگزار و دانشجویان را به کشور آلمان اعزام کنیم.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی با تاکید بر اینکه برنامه توسعه ای اول این دانشگاه به پایان رسیده و برنامه توسعه ای خود را از سال ۱۴۰۰ آغاز کردیم، گفت: این برنامه تا سال ۱۴۰۴ اجرایی خواهد شد که در واقع بر اساس این برنامه، برنامه های کیفی خود را ادامه خواهیم داد که تا کنون هشت ماه از اجرای دومین برنامه توسعه ای ما گذشته است و در این هشت ماه توانستیم اساسنامه دانشگاه را مورد بازنگری قرار بدهیم و تمامی کمبودهای اساسنامه قبل را رفع و به تصویب شورای گسترش آموزش عالی برسانیم.

دکتر امید تصویب آئین نامه مجوز دوره ها و ایجاد مراکز علمی کاربردی را از دیگر برنامه های اجرایی دور دوم توسعه دانشگاه عنوان کرد و گفت: در واقع ما در حوزه راه اندازی مراکز و دوره ها سه آئین نامه در دانشگاه داشتیم که این آئین نامه ها مورد بازنگری قرار گرفت و به یک آئین نامه مشخص تبدیل شد. بر اساس آن مراکز علمی کاربردی که بخواهند شکل بگیرند شرایط مشخصی دارند و تنها زمانی می توانیم یک مرکز علمی کاربردی تاسیس کنیم که در یک محیط کار و صنعتی ایجاد شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: سند آمایش مراکز آموزش عالی نیز در دانشگاه علمی کاربردی تاسیس شده است و ما برای تمامی استان های کشور تکلیف را از نظر فعالیت های مراکز علمی کاربردی مشخص نموده ایم. ضمن اینکه توانستیم اولین دانشنامه آموزش های مهارتی را نیز به تصویب برسانیم.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی فعالیت های مراکز این دانشگاه در دوره آموزش مجازی را بسیار موفق توصیف کرد و گفت: علی رغم اینکه مراکز ما آمادگی لازم برای برگزاری کلاس های مجازی نداشت اما ما توانستیم در کمتر از یک ماه در همان نیمسال شروع کرونا ۱۰۹ هزار کلاس آموزشی برگزار کنیم و این وضعیت در ترم های بعد ارتقاء پیدا کرد و در حال حاضر ما ۱۲ سامانه آموزش مجازی در کل کشور داریم و هیچ مشکلی برای ارائه آموزش های مجازی در دانشگاه وجود ندارد.

دکتر امید همچنین خاطرنشان کرد: واقعیت این است که ما اعتقاد داریم آموزش های مهارتی در مراکز علمی کاربردی باید به صورت حضوری برگزار شود. چرا که آموزش مجازی آسیب هایی را به آموزش های مهارتی وارد می کند به همین جهت برای اولین بار به عنوان اولین مرکز آموزش عالی در کشور بودیم که پس از حدود دو سال از روز گذشته آموزش های خود را به طور حضوری برگزار کردیم.

وی تاکید کرد: البته ما در گذشته درخواست برگزاری حضوری کلاس های آموزشی دانشجویان را ارائه داده بودیم اما به دلیل شرایط کشور ستاد ملی مقابله با کرونا این اجازه را به ما نداد اما از هفته جاری این آموزش ها با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می شود.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی در خصوص وضعیت حضور دانشجویان علمی کاربردی در کلاس های آموزشی که واکسن نزده اند نیز گفت: ما هنوز مجوز و دستورالعملی مبنی بر ممانعت از حضور این دانشجویان دریافت نکردیم. بنابراین تمامی دانشجویان چه واکسن زده و چه واکسن نزده در سر کلاس های آموزشی حضور خواهند داشت. اگرچه ما اقدامات کنترلی نظیر تب سنجی و ... را در بدو ورود به مراکز انجام می دهیم.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی با تاکید بر اینکه دانشجویان این مراکز باید به صورت بومی در دانشگاه ها پذیرش شوند، گفت: ما ۶۰۰ مرکز علمی کاربردی در سطح کشور داریم که دانشجویان می توانند در مراکز استانی خود پذیرش شوند. به همین جهت در خصوص وضعیت اسکان دانشجویانی که در سایر استان ها پذیرش شده اند برنامه ای نداریم و این دانشجویان هم باید به صورت حضوری در کلاس ها باشند.

دکتر امید تاکید کرد: البته به مراکز علمی کاربردی اعلام کردیم می توانند برخی دروس عمومی و دروس نظری که جمعیت بالای دانشجویی دارند را تا پایان ترم به صورت مجازی برگزار کنند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی تاکید کرد: امتحانات تمامی دانشجویان علمی کاربردی برای دروسی که به صورت حضوری برگزار می شود حتما در صورتیکه تغییری در تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا برای برگزاری حضوری کلاس ها ایجاد نشود به صورت حضوری و دروسی که به شکل مجازی ارائه می شود نیز به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

دکتر امید از تدوین آئین نامه دوره های ترکیبی آموزش در دانشگاه علمی کاربردی خبر داد و گفت: بر اساس این آئین نامه در ترم آینده یا سال های آینده می توانیم به مراکز اجازه دهیم که در برخی رشته ها آموزش های خود را به صورت حضوری برگزار کنند.

وی در خصوص وضعیت دانشگاه علمی کاربردی از نظر تعداد صندلی های خالی نیز گفت: ما در سال ۹۵، ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار دانشجو داشتیم که این آمار در شرایط فعلی به حدود سه میلیون دانشجو کاهش یافته است. بنابراین مشکل کاهش دانشجو برای تمامی دانشگاه ها می باشد. اگرچه عواملی نظیر بیکاری، مشکلات اقتصادی و همچنین تغییر نظام آموزشی به ۶-۳-۳ نیز در کاهش ورود دانشجو به این مراکز موثر بوده است.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

شاخص‌های بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟

شاخص‌های بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
2024-11-26T09:00:40+03:30
رئیس گروه آب و فاضلاب مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره وضعیت سلامت اب استان های شرقی توضیح داد.

متا سال آینده برای خرید اینستاگرام و واتس اپ به دادگاه می رود

متا سال آینده برای خرید اینستاگرام و واتس اپ به دادگاه می رود
2024-11-26T09:00:39+03:30
متا پلتفرمز مالک فیس بوک در آوریل ۲۰۲۵ میلادی باید در دادگاه مربوط به اتهامات کمیسیون فدرال تجارت آمریکا(FTC) شرکت کند.

زمان برگزاری هفدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد

زمان برگزاری هفدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
2024-11-26T09:00:39+03:30
در جلسه شورای سیاستگذاری المپیاد علمی زمان و موضوعات هفدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی مشخص شد.

دو بیماری که سلامت زنان را تهدید می‌کند

دو بیماری که سلامت زنان را تهدید می‌کند
2024-11-26T08:34:00+03:30
یک مطالعه بزرگ نشان می دهد که دو عارضه شایع در طول سال های باروری زنان ممکن است احتمال ابتلا به بیماری جدی و مرگ زودرس را افزایش دهد.

خطر ایجاد کارخانه تولید مقاله با هوش مصنوعی!

خطر ایجاد کارخانه تولید مقاله با هوش مصنوعی!
2024-11-26T08:20:41+03:30
یک پژوهشگر مطالعات علم و فناوری با تشریح اصول و ضوابط جهانی استفاده از هوش مصنوعی در تولیدات علمی گفت: سوگیری و تبعیض، عدم شفافیت و تصاویر جعلی برخی نگرانی ه...

مدارک دکتری و پزشکی دانشگاه‌های آذربایجان فاقد اعتبار است

مدارک دکتری و پزشکی دانشگاه‌های آذربایجان فاقد اعتبار است
2024-11-26T08:07:19+03:30
براساس اعلام وزارتخانه های علوم و بهداشت مدارک تحصیلی دانشگاههای جمهوری آذربایجان در مقطع دکتری و رشته های علوم پزشکی نامعتبر است.

واکنش «زاکانی» به چادرخوابی همراهان بیمار

واکنش «زاکانی» به چادرخوابی همراهان بیمار
2024-11-26T07:40:42+03:30
شهردار تهران گفت: یکی از رسانه‌ها یک عکسی از اطراف بیمارستان منتشر کرده بود، اما معلوم شد که این عکس برای تابستان بوده است.

وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری

وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
2024-11-26T05:40:43+03:30
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان را تشریح کرد.

۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ

۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
2024-11-25T16:34:02+03:30
دادستان های کره جنوبی در دادگاه تجدید نظر خواستار ۵ سال زندان برای «جی لی» مدیر شرکت سامسونگ الکترونیک به دلیل ادغام بحث برانگیز شرکت هایی شدند که سلطه او بر...

استعدادهای برتر جامعه‌الزهرا(س) شناسایی می‌شوند

استعدادهای برتر جامعه‌الزهرا(س) شناسایی می‌شوند
2024-11-25T16:20:41+03:30
مدیر تحصیلات عمومی جامعه الزهرا (س) از اعلام فراخوان ثبت نام «برنامه کوثر» استعدادهای برتر ویژه طلاب سطح دو خبر داد.

پیامک‌های پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است

پیامک‌های پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
2024-11-25T15:54:01+03:30
دانشگاه علوم پزشکی اعلام کرد: پیامک‌های ارسالی مبنی بر پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران، کلاهبرداری است.

تناسب اندام می‌تواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند

تناسب اندام می‌تواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
2024-11-25T15:40:39+03:30
تحقیقات جدید در سوئد نشان می دهد افرادی که ژن شان، آنها را در معرض خطر بالای زوال عقل قرار می دهد ممکن است قادر به مبارزه با این عامل ارثی و غلبه بر آن باشند.

آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیت‌های علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»

آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیت‌های علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
2024-11-25T15:13:59+03:30
در دیدار و هم اندیشی معاون علمی رییس جمهور و رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، سازوکارهای استفاده از ظرفیت‌های علوم انسانی در حکمرانی نوآورانه و فناورانه ...

درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد

درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد
2024-11-25T15:00:40+03:30
داشتن مفاصل دردناک فقط یک مصیبت فیزیکی نیست: همراه با افسردگی، می‌تواند عملکرد مغز افراد مسن را به مرور زمان کاهش دهد.

همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد

همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
2024-11-25T15:00:40+03:30
ششمین همایش ملی دستاوردهای علمی پژوهشگران، دانش‌آموختگان و دانشجویان فرش ایران توسط انجمن علمی فرش ایران و دانشگاه سوره برگزار خواهد شد.

فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی بهمن ماه اعلام می‌شود

فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی بهمن ماه اعلام می‌شود
2024-11-25T14:47:24+03:30
معاون آموزشی وزارت بهداشت از رایزنی برای انتشار بیست و دومین فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی در بهمن ماه جاری خبر داد.

هوش مصنوعی از انجام پژوهش‌های تکراری جلوگیری می‌کند

هوش مصنوعی از انجام پژوهش‌های تکراری جلوگیری می‌کند
2024-11-25T14:34:00+03:30
عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران با بیان این‌که هوش مصنوعی می‌تواند روندهای پژوهشی نوظهور را شناسایی کند، گفت: شناسایی موضوعات نوظهور از پژ...

ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی

ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
2024-11-25T14:20:38+03:30
دستیار صوتی آفلاین فارسی اندروید در هر زمان و مکانی بدون نیاز به اینترنت پاسخ‌های دقیق ارائه می‌دهد و با قابلیت‌های منحصر به فرد خود می‌تواند به رشد اشتغال و...

پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی

پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
2024-11-25T14:07:19+03:30
عضو هیئت‌علمی موسسه تحقیقات سیاست علمی کشور گفت: از هوش مصنوعی می‌توان در ارزیابی کیفیت و تاثیر پژوهش‌ها و پژوهش‌های پیشروی آینده استفاده کرد.

رفع نیاز آزمایشگاه‌های آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت

رفع نیاز آزمایشگاه‌های آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
2024-11-25T13:54:03+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت دستگاه تصفیه گاز استیلن شده است که در آزمایشگاه‌های آنالیز مواد شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد.

انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت

انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
2024-11-25T13:54:03+03:30
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت طی احکامی، معاون توسعه منابع مدیرعامل، مدیرکل تامین تجهیزات فنی و خدمات پیمانکاری و مدیرکل توسعه سرمایه انسانی را منصوب کرد.

سمپوزیوم بین‌المللی تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران برگزار می‌شود

سمپوزیوم بین‌المللی تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران برگزار می‌شود
2024-11-25T13:40:40+03:30
هشتمین سمپوزیوم بین‌المللی تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران با حمایت آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز برگزار می‌شود.

نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاه‌ها بزودی اعلام می‌شود

نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاه‌ها بزودی اعلام می‌شود
2024-11-25T13:40:39+03:30
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان از آغاز اعلام اسامی تأییدشدگان طرح جذب استعدادهای برتر در دستگاه‌های اجرایی از طریق سامانه دانای بنیاد ملی نخبگان طی روزهای آتی خب...

ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران

ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
2024-11-25T13:40:39+03:30
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران را ابقا کرد.

ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند

ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
2024-11-25T12:47:23+03:30
پس از آنکه یک تحقیق جدید نشان داد چت جی پی تی ۴ شرکت اوپن ای آی در زمینه تشخیص بیماری ها از پزشکان  بهتر عمل کرده، اکنون ایلان ماسک پیش بینی می کند هوش مصنوع...

روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند

روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
2024-11-25T12:33:59+03:30
نوع جدیدی از روبات می تواند به راحتی اشیای مختلف از مواد خوراکی نرم تا پیچ و مهره را بردارد، جابه جا و کنترل کند. این روبات با الهام از کرم مخملی ابداع شده ک...

تبدیل پسماندهای زغال‌سنگ به گرافن با بازده بالا

تبدیل پسماندهای زغال‌سنگ به گرافن با بازده بالا
2024-11-25T12:20:39+03:30
محققان آزمایشگاه ملی فناوری انرژی آمریکا (NETL) از سیال به دست آمده از قطران زغال سنگ برای تولید گرافن استفاده کردند.

هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است

هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
2024-11-25T11:40:39+03:30
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: هوش مصنوعی از نظر قدرت تخریب حتی از انرژی اتمی نیز قدرتمندتر است.

قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی

قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
2024-11-25T11:27:21+03:30
نماینده حزب الله در ایران از دستاوردهای پزشکی ایران و کمک پزشکان ایرانی به مجروحان لبنانی قدردانی کرد.

ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است

ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
2024-11-25T11:27:20+03:30
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، مشکل کمبود پزشک متخصص را بی ارتباط با افزایش ظرفیت پزشکی دانست.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)