میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار آب و فاضلاب نشستی با حضور جمعی از فعالان فناور شرکتهای دانشبنیان و فناور برگزار کرد که در آن هیئتی ۱۰نفره از کنیا نیز شرکت داشتند.
عبدالرضا مجدالدین مدیر کل دفتر هماهنگی دانش، صنعت بازار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در این نشست هدف از شکلگیری کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار آب و فاضلابپ را تکمیل زنجیره ایده تا بازار در حوزههای مختلف فناوری و صنعت دانست و گفت: این کانونها که در ابتدا با استفاده از ظرفیتهای دولتی تاسیس شدند، مسیر خود را با تمرکز بر بخش خصوصی اصلاح کردند.
وی با اشاره به بازارسازی و رفع نیازهای فناورانه به عنوان محوریترین فعالیت کانونهای هماهنگی دانش، صنعت و بازاردر دور جدید، ادامه داد: این کانونها در حوزههای حیاتی و راهبردی شکل میگیرند و ناظر به توسعه بازار و رفع نیازهای فناورانه، ظرفیت لازم برای ایجاد اشتغال و ارزش افزوده را فراهم میکنند.
وی کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار آب و فاضلاب را یکی از همین کانون ها برشمرد و افزود: در حال حاضر کانون هماهنگی دانش صنعت و بازار حوزه آب و فاضلاب، در کنار ۲۵ کانون دیگر، در مسیر توسعه بازارهای داخلی و بینالمللی، رفع نیازهای فناورانه و همافزایی میان فعالان این حوزه فعال است.
ایجاد زیستبومی برای فعالان دانش صنعت و بازار آب و فاضلاب
در بخش دیگری از این نشست علی اصغر قانع رئیس کانون هماهنگی دانش صنعت و بازار آب و فاضلاب معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از برنامههای این کانون برای بازارسازی و ارائه توانمندیهای فناورانه ایرانساخت در ابعاد بینالمللی گفت و ادامه داد: این کانون که نهادی غیر انتفاعی بوده و زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعال است، تلاش میکند ضمن همافزایی همه ارکان صنعت آب و فاضلاب، دانش این حوزه را به فناوری پیوند دهد و راهکارهای اثربخشی را برای حل مشکلات این صنعت ارائه کند.
قانع، با اشاره به حمایت از شرکتهای دانشبنیان و خلاق فعال در حوزه آب و فاضلاب رفع موانع پیش روی توسعه فناورانه و مسایل موجود در صنعت آب و فاضلاب از دیگر اهداف ایجاد این کانون است.
وی ایجاد تعامل و همافزایی میان بخشهای اثرگذار زنجیره دانش تا محصول این حوزه را یکی از مهمترین اهداف کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار این حوزه دانست و گفت: شکلدهی و توسعه نظام ملی نوآوری در کنار کمک به بهبود تعامل میان نهادهای عرضه و تقاضای فناوریهای مرتبط را دنبال میکند.
رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار آب و فاضلاب از قابلیتهای رقابتی شرکتهای داخلی فعال در این حوزه گفت و ادامه داد: این کانون با ایجاد مزیت رقابتی مبتنی بر فناوری و نوآوری در سطح بنگاههای تولیدی و خدماتی و بهبود فضای کسبوکار کشور در حوزه آب و فاضلاب زمینه را برای بازارسازی داخلی از یک سو و ایجاد بازار در ابعاد بینالمللی ایجاد کرده است. بر همین اساس، نیز با هماهنگی شرکتهای دانشبنیان و خلاق فعال در حوزه آب و فاضلاب، بستری ایجاد شد که دستاوردهای ایرانساخت به مسئولان و مشتریان بالقوه این فناوری از کشور کنیا معرفی شود.
منبع : خبرگزاری مهر
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد