میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر بیگ محمدی در مراسم تقدیر از دستیاران برتر آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: متاسفانه سیستم آموزشی کشور، بر مبنای آموزش تئوری پایه گذاری و گسترش یافته است و در هر بخشی از این ساختار آموزشی که میبینیم توجه کمتری به مهارت شده است.
وی افزود: بعد از فارغالتحصیلی و زمانی که به طور رسمی و بدون حضور یک استاد همراه، در شرایط و محیط متفاوت، شروع به کار میکنید بیشتر متوجه نیاز به مهارت میشوید.
رئیس دانشکده پزشکی علوم پزشکی تهران با بیان اینکه فارغ از اینکه در چه رشتهای فارغ التحصیل شدهاید، گفت: سعی کنید در رشته خود بهترین و مفیدترین باشید، قرار نیست تاثیرات و اثربخشی همه افراد در سطح باشد، بلکه در حد توانمندیهایتان در مجموعهای که مشغول به فعالیت هستید بهترین و اثرگذار باشید و وظایف محوله را برای کشور و مردمی که به شما نیازمندند به نحو احسن انجام دهید.
دکتر بیگ محمدی با اشاره به موضوع مهاجرت گفت: متاسفانه نیروهای آموزش دیده و کسانی که به حدی از توانایی رسیدهاند که آماده ارائه خدمت هستند در کشورهای خارجی جذب و پذیرش میشوند.
وی ادامه داد: دوره دستیاری دوره سختی است، مشکلات وجود دارد اما با تمام سختیها میتوان کار کرد و به بهبود شرایط امید داشت، همین که در طول دوره زندگی و در چهار چوب کاری خود، یک نوآوری و خلاقیت برای بهتر شدن اوضاع ایجاد کنید، کار بزرگی کردهاید.
رئیس دانشکده پزشکی علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: شرایط تحصیل در دوره پزشکی به خاطر فشردگی که دارد، دانشجویان عموما وقت فعالیت در حوزههای غیردرسی را ندارند، اما شما اکنون در برههای هستید که امکان پرداختن به سایر علاقه مندیهای خود را دارید به آن بپردازید.
در ادامه دکتر لباف معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده علوم پزشکی تهران با تبریک به دستیاران برتر به خاطر فارغ التحصیلی و کسب رتبه برتر در آزمون دانشنامه گفت: شما امروز به افتخار بزرگی نائل شدهاید، از بزرگترین و قدیمیترین دانشگاه کشور که ادامه دهنده راه دارالفنون است و بیش از ۱۷۰ سال قدمت دارد فارغ التحصیل شدهاید.
معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران گزارش آماری از نتایج کسب شده توسط دستیاران دانشگاه در آزمون دانشنامه سال ۱۴۰۰ ارائه داد و گفت: در سال جاری سه هزار و ۶۰۵ نفر در آزمون شرکت کردند که ۵۵۴ نفر از دانشکده پزشکی تهران بودند که ۵۴ نفر( ۳۰ درصد) حائز رتبههای ۵ درصد و ۹۱ نفر(۲۵ درصد) حائز رتبه ۱۰ درصد شدند.
وی افزود: در دوره فوق تخصص ۳۸۳ نفر از کل کشور در آزمون دانشنامه شرکت کردند که ۱۰۶ نفر(۲۸ درصد) کل شرکت کنندگان، از دانشکده پزشکی بودند که ۳۰ درصد حائز رتبههای برتر شدند.
دکتر لباف به نتایج دستیاران دانشکده پزشکی در آزمون دانشنامه سال ۹۶ به بعد اشاره کرد و گفت:در سال ۹۶ هفتاد و نه نفر، سال ۹۷ هشتاد نفر سال ۹۸ صد و دو نفر و سال ۹۹ یکصد و بیست و پنج نفر و در سال ۱۴۰۰ نود و یک نفر از دستیاران تخصصی دانشکده در میان ۱۰ درصد اول آزمون قرار گرفتهاند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم