میرنیوز
به گزارش ایسنا، تیم اختراعات ایران متشکل از دانشآموزان و دانشجویان ایرانی همزمان با بزرگترین نمایشگاه و مسابقات جهانی نرمافزاری و بازیها و اپلیکیشنهای جهانی در تایلند، اختراعات و دستاوردهای پژوهشی خود را با دیگر کشورها در مسابقات جهانی اختراعات تایلند به رقابت گذاشتند.
در این مسابقات کشورهایی از جمله امریکا، آلمان، انگلیس، فرانسه، کرواسی، تایوان، هند، مالزی، عربستان، ترکیه، کرهجنوبی، ژاپن و دیگر کشورها با ۲ هزار مخترع با هم رقابت کردند.
این مسابقات توسط سازمان مالکیت فکری جهانی و زیر نظر سازمان مالکیت فکری تایلند و با حمایت مستقیم دولت تایلند و وزارت علوم و اقتصاد کشورهای منطقه توسط سازمان ملی تحقیقات تایلند (NRCT) و فدراسیون مخترعین جهانی (IFIA) با همکاری سازمانهای دیگر کشورها درحوزه اختراعات و پژوهش جهانی از جمله سازمان مالکیت فکری کره جنوبی و سازمان (KIPA) و(SIIF) کره جنوبی در فوریه ۲۰۲۰ در بانکوک پایتخت این کشور برگزار شد.
در تیم دانشآموزی ایران با اختراعات مهندسی پزشکی و پزشکی در حوزه اختراعات پزشکی، مدال نقره به "شهریار شریعتی"، "عادل احمدی فریمان" و مدال طلا به "فاطمه ابراهیمیمفرد" در این حوزه اعطا شد.
در تیم اختراعات و پژوهشی دانشجویی ایران نیز در حوزههای تجهیزات پزشکی، فناوری اطلاعات و الکترونیک با حضور "امیرعباس محمدی کوشکی"، "مجید نوری"، "فاعزه کارگری"، "زهرا قضاوی"، "غزل سهرابی" "نگار عطایی" و "آریانا نوری" موفق به دریافت مدال طلا شدند.
"زهرا نادری"، "میثم پوریوسفیان" و "علی نوری" مدال نقره این گروه را کسب کردند و در جایگاه دوم قرار گرفتند.
امیرعباس محمدی کوشکی نیز توانست بهترین جایزه ویژه و معتبرترین جایزه این مسابقات جهانی را در میان ۶۰ کشور از سازمان مالکیت فکری کشور کرهجنوبی کسب کند و جزو سه اختراع برتر این مسابقات جهانی قرار بگیرد.
امیرعباس محمدی کوشکی ، سرپرست تیم اختراعات ایران در گفتوگو با ایسنا در این باره گفت: تیم اختراعات دانشآموزی و دانشجویی ایران با شرکت ۱۰ اختراع و دریافت مدال طلا و نقره و کسب ۲ جایزه ویژه و کسب دیپلم افتخار از مسابقات جهانی دانشگاهی دانشگاه ملی کشور تایلند و کسب عنوان طرح برتر جهانی از KIPA کرهجنوبی، توانست پرچم ایران را در این رقابت به احتزاز درآورند.
وی به اختراعات ارائه شده به این دوره از مسابقات تایلند اشاره کرد و یادآور شد: از اختراعات برگزیده تیم ایران در این دوره از رقابتها میتوان به "دستکش هوشمند راهنمایی و رانندگی با قابلیت نمایش و کنترل ترافیک اشاره کرد. این دستکش مجهز به LCD است و قادر به صدور جریمه است.
محمدی ادامه داد: "دستکش هوشمند راهنمایی و رانندگی" سه سیستمی است، به گونهای که راکت ایست و حرکت با LED های سبز، زرد و قرمز برای کنترل ماشینها و عابرین پیاده طراحی شده است. در پشت این دستکش LCD قرار دارد که دارای قابلیت نمایش تمامی نقاط ترافیکی یک شهر با رنگهای سبز و قرمز است. این امر کمک بسیاری به ماموران راهنمایی و رانندگی جهت کنترل ترافیک میکند؛ این سیستم قابلیت اتصال به مرکز کنترل ترافیک را نیز دارد و ماموران میتوانند پلاک و علت تخلف را به صورت فایل صدا (Voice) تهیه و به مرکز ارسال کنند. این سیستم در نرمافزار عددها را در محل پلاک و علت تخلف را به نوشتار تبدیل میکند و بر این اساس جریمه صادر میشود.
سرپرست تیم اختراعات ایران "سیستم بیمارستان هوشمند و تخت هوشمند بیماران" را از دیگر اختراعات ارائه شده در این رقابت نام برد و خاطر نشان کرد: این سیستم دارای اسکنر و کنترل علائم حیاتی بیماران و ارتباط بیمار از طریق تخت با داروخانه، پرستار و دکتر است.
وی اضافه کرد: علاوه بر آن "دستبند هوشمند" ارائه شده از سوی تیم ایرانی برای افراد مبتلا به آلزایمر ارائه شده است. این دستبند قابلیت کنترل و ردیابی و ذخیره اطلاعات بیمار را دارد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد