میرنیوز

رویکرد ما با معاونت علمی تقابلی نیست/تسهیلات ویژه وزارت علوم برای اجرای تحقیقات نیازمحور

رویکرد ما با معاونت علمی تقابلی نیست/تسهیلات ویژه وزارت علوم برای اجرای تحقیقات نیازمحور 2021-11-02T10:05:47+03:30

به گزارش ایسنا دکتر محمدعلی زلفی گل امروز در نشست رؤسای پارک‌های علم و فناوری کشور با اشاره به رتبه اول ایران در منطقه در حوزه تولید علم، افزود: با تولید بیش از ۷۰ هزار سند علمی، اختلاف ما با رتبه دوم منطقه بیش از ۲۰ هزار سند علمی است و این امر نتیجه تلاش دانشگاهیان، دانشمندان و پژوهشگران کشور است.

وی خاطر نشان کرد: ما امروز علاوه بر حفظ و صیانت از برج تولید علم و فناوری که در منطقه و جهان خودنمایی می‌کند و رتبه پانزدهم جهانی را در این زمینه کسب کردیم، در پی آن هستیم که برج تولید نوآوری، فناوری و کارآفرینی را هم به همان اندازه ارتقا دهیم تا از این نظر در منطقه خودنمایی کند و بستر لازم را برای ایجاد اشتغال در کشور نیز فراهم کند.

زلفی گل با اشاره به سیاست‌های جدید وزارت علوم با طرح این سوال که چه راهکارهایی را اتخاذ کنیم که از ترویج علم به تولید ثروت و ارزش برسیم و راهکار رسیدن از علم به عمل و دستیابی به  علم نافع چیست، اظهار کرد: سوالات متعددی در این زمینه مطرح است و رؤسای پارک‌های علم و فناوری به عنوان سرمایه‌های ارزشمند مدیریتی و فناوری کشور می‌توانند پاسخ این سوالات را مکتوب و برای ما ارسال کنند.

وزیر علوم با تاکید بر اینکه کشور در حال حاضر آماده تدوین برنامه توسعه هفتم است، ادامه داد: مقدمات تدوین این برنامه آغاز شده است و از شما رؤسای پارک‌ها درخواست دارم که جلسات هم اندیشی برگزار کنید و احکامی که لازم می‌دانید که در برنامه توسعه هفتم درج شود تا زمینه توسعه فناوری را در کشور فراهم کنید، احصا کرده و در اختیار مسوولان ذی ربط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار دهید.

وی با تاکید بر اینکه این حوزه یک پتانسیل خوبی در کشور است که نباید از آن غافل شویم، اضافه کرد: در عرصه فناوری و توجه به فناوری نیز ما باید به این نکته توجه کنیم که بهترین راه دستیابی به اقتصاد مقاومتی توجه ویژه به پارک‌های علم و فناوری در کشور است؛ چرا که با افزایش قیمت واردات، پتانسیلی در کشور ایجاد می‌شود که بتوانیم رونق تولید داخل را داشته باشیم و در راستای خود اتکایی و خودکفایی گام برداریم.

راهکارهای توسعه اشتغال برای دانش آموختگان دانشگاهی

زلفی گل به شرایط اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی به ویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی، با تاکید بر اینکه ایجاد اشتغال با سطح سواد ارتباط مستقیم دارد، گفت: برای ایجاد اشتغال با سطح سواد زیر دیپلم مقداری هزینه نیاز است، ولی ایجاد شغل برای یک فرد دارای مدرک دکتری، هزینه چند برابری را می‌طلبد.

وزیر علوم، ایجاد شغل برای دانش آموختگان دوره‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و به ویژه دوره دکتری را تنها و تنها از طریق پارک های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان دانست و خاطر نشان کرد: ما نمی توانیم تمامی دانش آموختگان دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری را در سیستم‌های دولتی به کار بگیریم و طبیعی است که باید بخش اعظمی از آنها در بخش‌های خصوصی مشغول به فعالیت شوند.

وی با تاکید بر اینکه بخش‌های خصوصی نیز اگر بخواهند دانش آموختگان ارشد و دکتری را به کار بگیرند، باید سطح تولید آنها "های تک" و دارای تکنولوژی بالایی باشند، اظهار کرد: پارک های علم و فناوری مکان هایی هستند که بستر لازم را برای ایجاد و رشد شرکت های دانش بنیان و دانش پایه ایجاد می کنند و اگر ما می‌خواهیم خروج نخبگان را کاهش دهیم و از نخبگان کشور صیانت کنیم و برای دانش آموختگان دارای تحصیلات عالیه دکتری و ارشد شغل مناسب فراهم کنیم، راهی جز این نداریم که برای توسعه فناوری و پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد، هزینه کنیم.

راه اندازی معاونت فناوری در وزارت علوم

زلفی گل، هزینه کردن برای فناوری را بهترین نوع سرمایه‌گذاری برای آینده کشور دانست و یادآور شد: ما با توجه به این نیاز، در اولین فرصت معاونت فناوری در وزارت علوم را تاسیس خواهیم کرد و برای این منظور گام‌های اولیه را برداشتیم و خوشبختانه بسیاری از مسیر را طی کردیم.

وی با اشاره به انتصاب دکتر خیرالدین برای پیگیری راه‌اندازی این معاونت با بیان اینکه وی استاد ممتاز استان سمنان است، گفت: وی سال‌ها مدیریت دانشگاه سمنان را بر عهده داشت و در عرصه علم و فناوری توانمند است و مسؤولیت راه اندازی معاونت فناوری و نوآوری را به وی واگذار کردیم.

به گفته زلفی گل این معاونت در وزارت علوم تاسیس خواهد شد تا مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری متولی ویژه داشته باشند و تلاش شود که هم در شورای عتف و هم در هیات دولت و هم در مجلس، جایگاه فناوری و نوآوری در کشور تبیین شود و بروز و ظهور آن افزایش یابد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با تاکید بر اینکه با راه اندازی این معاونت، درصدد هستیم که توسعه فناوری را به مطالبه عمومی و همگانی تبدیل کنیم، افزود: در حال حاضر عمده ترین معضل و مشکل جامعه کشور بیکاری است و باید نهضت تولید اشتغال ایجاد کنیم.

وی با اشاره به وجود ۲۰ هزار نفر تحصیلکرده در کشور، اظهار کرد: ما باید به فکر اشتغال این افراد باشیم و بهترین جایی که اگر تقویت کنیم و می‌تواند برای تحصیلکردگان دانشگاهی اشتغال ایجاد کند، پارک‌های علم و فناوری است که خوشبختانه با دستور رییس جمهوری مجوز تاسیس صندوق علوم، تحقیقات و فناوری را دریافت کردیم.

زلفی گل با بیان اینکه این مجوز از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شد و رییس جمهور نیز آن را امضا کرد و این برای وزارت علوم صادر شد، ادامه داد: تلاش خواهیم کرد که در سال اینده اعتبار خوبی به این صندوق اختصاص دهیم و از پتانسیل آن برای تقویت فناوری استفاده شود.

رویکرد وزارت علوم با معاونت علمی ریاست‌جمهوری

وزیر علوم، شورای عالی عتف را یکی دیگر از ظرفیت‌های توسعه فناوری کشور دانست که باید از پتانسیل‌های آن استفاده شود، گفت: ارتباط ما با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ارتباط تکاملی و تکمیلی است و ما هرگز به دنبال تقابل با این معاونت نیستیم؛ چرا که همه ما در یک تیم به نام تیم علم و فناوری کشور هستیم.

وی دانشگاه آزاد و وزارت بهداشت  را از دیگر اعضای این تیم نام برد و افزود: همه ما تکه‌های پازل علم و فناوری کشور هستیم و از کنار هم قرار دادن آنها شکل پازل علم و فناوری کشور کامل می‌شود، بر این اساس سیاست ما تکاملی و تعاملی خواهد بود و سعی می‌کنیم رفتاری همگرا و هم افزا با سایر اعضای این تیم داشته باشیم.

توسعه فرهنگ فناوری گام دیگر وزارت علوم

زلفی گل، توسعه فرهنگ فناوری را از دیگر رویکردهای جدید وزارت علوم ذکر کرد و یادآور شد: در جامعه دانشگاهی یک فرهنگ عمومی و یک فرهنگ ویژه صنفی و دانشگاهی وجود دارد. در عرصه فناوری نیز به همین صورت است، از این رو باید در راستای توسعه فرهنگ فناوری در کشور و در میان جامعه دانشگاهی گام‌های موثری برداشته شود.

وی خطاب به روسای پارک‌های علم و فناوری با تاکید بر اینکه جلسه ویژه در این زمینه برگزار شود، گفت: در این جلسات باید بررسی شود که برای توسعه فرهنگ فناوری و نوآوری و کارآفرینی چه اقدامات و نوآوری‌هایی باید انجام شود و این اطمینان وجود دارد که کارشناس‌تر از رؤسای پارک‌ها در این زمینه وجود ندارد.

وزیر علوم، پارک‌های علم و فناوری را اتاق فکر وزارت علوم توصیف کرد و یادآور شد: علاوه بر آن باید بررسی شود که برای افزایش تعداد واحدهای فناور مستقر در مراکز رشد و پارک‌ها، معافیت مالیاتی، حمایت مالی و اتخاذ سیاست‌ها و قوانین و مقررات چه راهکارهایی باید اتخاذ شود.

وی با اشاره به ضرورت توجه به دیپلماسی علم و فناوری، اظهار کرد: ما نباید سیاست "عنکبوت وار" را برای خود ترسیم کنیم؛ چرا که چنین سیاستی در حوزه علم و فناوری باعث خواهد شد که رشد شایسته از این حوزه گرفته شود؛ از این رو دیپلماسی علم و فناوری نیاز به راهکارهای خاص خود دارد.

زلفی گل، با بیان اینکه باید در زمینه‌هایی چون فرهنگ نوآوری و فناوری، دیپلماسی فناوری و ارتباط با کشورهای همسایه نیز جلساتی برگزار شود، اضافه کرد: ضمن آنکه اقداماتی در تاسیس شرکت‌های دانش بنیان انجام می‌دهیم، برای ایجاد اشتغال برای دانش آموختگان باید ارتباط پارک‌ها با کسب‌وکارهای کوچک و خانگی و روستایی و عشایری نیز ترسیم شود.

این مقام مسوول، تاکید کرد: پارک‌های علم و فناوری تنها نباید زاویه دید خود را به نوع خاصی از فناوری معطوف کنند و اگر این نهادها بخواهند جایگاه خود را بیابند لازم است که در عرصه اجتماعی وارد شوند، به عنوان نمونه بهتر است پارک های علم و فناوری استان‌ها با کمیته امداد آن استان ارتباط برقرار کنند؛ چرا که این نهاد در راستای خودکفایی تحت تکفل خود برنامه‌هایی را در دستور کار دارد.

وی اضافه کرد: اگر پارک‌های علم و فناوری به کمک این نهاد بروند، یقینا می‌توان توفیقات کمیته امداد را چند برابر کرد. بر این اساس نیاز داریم که در زمینه نقش پارک‌های علم و فناوری برنامه جامعی تدوین شود.

ایجاد نظام پیشنهادات

وزیر علوم از راه اندازی نظام پیشنهادات خبر داد و در این باره توضیح داد: بر اساس این نظام، در حال تاسیس سامانه جامعی برای تحقیقات نیاز محور هستیم که خوشبختانه گام‌های خوبی در این زمینه برداشته شده است؛ به این صورت که تمامی نیازهای صنایع خصوصی و دولتی را از طریق شورای عتف که بر همه نهادهای دولتی اشراف دارد، دریافت کنیم که این پیشنهادات در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام نمایه سازی خواهد شد.

وی با بیان اینکه در این سامانه شرایطی ایجاد شده که هر شهروند ایرانی هر نیازی که تشخیص می‌دهد، بتواند به این پایگاه ارسال کند، افزود: این پیشنهادات پس از داوری نمایه‌سازی می شود و در نهایت پیشنهادات نمایه‌سازی شده در این پایگاه، در معرض دید اساتید و دانشجویان ارشد و دکتری قرار داده می‌شود.

به گفته وی هر محققی که در راستای این نیازها طرح و پایان‌نامه‌ای ارائه دهد، مورد حمایت ویژه قرار خواهد گرفت، ضمن آنکه چنین تحقیقاتی با رویکرد رفع نیازها در آیین نامه‌های ترفیع و ارتقا و اعطای گرنت، به صورت ویژه دیده می‌شوند.

وزیر علوم تاکید کرد: ظرفیت پذیرش دانشجویان دکتری و ارشد اساتیدی را که پایان‌نامه دانشجویان ارشد و دکتری آن‌ها بر پایه رفع نیازهای کشور باشد، ارتقا می‌دهیم و شرایطی را ایجاد خواهیم کرد که بخش قابل توجهی از پتانسیل تحقیقات کشور در راستای نیازهای جامعه باشد.

وی تصریح کرد: ما در حال راه‌اندازی این سامانه هستیم و گام های اولیه آن برداشته شده است.   

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

زنان باردار لاک ناخن، آرایش و رنگ مو را کنار بگذارند

زنان باردار لاک ناخن، آرایش و رنگ مو را کنار بگذارند
2024-11-24T07:07:20+03:30
تحقیقات جدید محصولات مراقبت شخصی از جمله رنگ مو، عطر، لوسیون، مرطوب کننده و لاک ناخن را با سطوح بالاتر PFAS (پلی فلوروآلکیل) که برای سلامتی مضر هستند، مرتبط ...

ماجرای افشای اطلاعات محرمانه بیماران HIV در آزمایشگاه‌های خصوصی

ماجرای افشای اطلاعات محرمانه بیماران HIV در آزمایشگاه‌های خصوصی
2024-11-24T07:07:20+03:30
رئیس اداره کنترل ایدز وزارت بهداشت، در واکنش به ابهامات انجام تست HIV در آزمایشگاه های بخش خصوصی و افشای اطلاعات محرمانه بیمار و دریافت هزینه بابت تست، توضیح...

همه چیز درباره تب دنگی؛ ۷۱۹ مبتلا شناسایی شدند

همه چیز درباره تب دنگی؛ ۷۱۹ مبتلا شناسایی شدند
2024-11-24T06:40:41+03:30
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی درباره آخرین وضعیت شیوع تب دنگی توضیح داد.

مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان

مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
2024-11-23T16:34:02+03:30
رئیس مرکز تحقیقات مقاومت میکروبی و تجویز منطقی آنتی بیوتیک‌ها گفت: برآورد شده که سالانه حدود ۵ میلیون نفر در دنیا متأثر از مقاومت میکروبی، جان خود را از دست ...

وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود

وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
2024-11-23T16:20:41+03:30
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران از عقد تفاهم‌نامه بررسی غذای دانشجویان با دانشکده تغذیه و رژیم شناسی پزشکی این دانشگاه به منظور بهبود وضعیت ...

توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانه‌ای به گرافن

توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانه‌ای به گرافن
2024-11-23T16:07:19+03:30
شرکت لویدان نسل دوم فناوری کربن زدایی لوپ را راه‌اندازی کرد که با استفاده از دستگاه لوپ این شرکت می‌توان گازهای زائد خروجی از سایت‌های تولید نفت و گاز را به ...

فراخوان بورس‌ تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد

فراخوان بورس‌ تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
2024-11-23T16:07:19+03:30
فراخوان بورس‌های تحصیلی مشترک سازمان همکاری فضایی آسیا-اقیانوسیه (اپسکو) و دانشگاه‌های چین در سال ۲۰۲۵ در رشته‌های مرتبط با فناوری‌ فضایی و کاربردهای آن منتش...

کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد

کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
2024-11-23T15:40:45+03:30
جلسه کمیته مشورتی پیشنهاد کاندیداهای تصدی ریاست دانشکده پزشکی به رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور معاون آموزشی دانشگاه و اعضای این کمیته برگزار شد.

پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاه‌های کشور در سال جاری

پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاه‌های کشور در سال جاری
2024-11-23T15:40:44+03:30
معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: امسال ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاه‌ها پذیرش شدند، پژوهشگاه‌هایی که درخواست اخذ دانشجو درهر مقطعی را دارند باید نخست از طریق سامانه «نا...

توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی

توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
2024-11-23T15:14:00+03:30
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در دهه پیش رو در کنار آموزش عالی، توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در کشور است.

جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی

جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
2024-11-23T15:13:59+03:30
ثبت نام وام شهریه دانشجویی نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۳ دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول آذرماه آغاز شده و تا ۱۴ آذر ادامه دارد.

روشی نوین برای ترمیم آسیب‌های استخوانهای حساس جمجمه و صورت

روشی نوین برای ترمیم آسیب‌های استخوانهای حساس جمجمه و صورت
2024-11-23T15:00:40+03:30
تیمی بین‌المللی از پژوهشگران با محوریت علمی متخصصان مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران و دانشگاه شهید بهشتی، موفق به ارائه روشی نوین برای ترمیم آسیب‌های است...

بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش

بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
2024-11-23T15:00:40+03:30
دبیر ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: چگونگی رسیدگی به شکایات ناظر بر آراء و تصمیمات سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی کشور بررسی می شود.

قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد

قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
2024-11-23T14:47:18+03:30
مدیرعامل آتیه سازان حافظ، از انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی خبر داد.

ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده

ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
2024-11-23T14:20:41+03:30
رئیس کمیته پزشک خانواده انجمن پزشکان عمومی ایران، بر ضرورت اصلاح روش پرداخت به پزشکان خانواده تاکید کرد.

اندازه‌گیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی

اندازه‌گیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
2024-11-23T13:53:59+03:30
یک شرکت دانش بنیان برای نخستین بار در کشور موفق به بومی سازی دستگاه ویسکومتر با یک سوم قیمت نمونه مشابه خارجی شده که یک ابزار دقیق و کارآمد برای اندازه‌گیری ...

پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد

پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
2024-11-23T13:40:41+03:30
پاویون منطقه بین‌المللی نوآوری ایران با حضور ۷ شرکت عضو این منطقه در هجدهمین نمایشگاه صنعت معدن آغاز به کار کرد.

جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی

جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
2024-11-23T13:40:41+03:30
جمهوری اسلامی ایران در حوزه فناوری‌های پیشرفته در زمینه چاپ چهار بعدی جایگاه نخست را در میان کشورهای جهان اسلام به خود اختصاص داده است.

دستیابی دانش بنیان‌ها به فناوری هدایت لیزری ماشین‌آلات سدسازی

دستیابی دانش بنیان‌ها به فناوری هدایت لیزری ماشین‌آلات سدسازی
2024-11-23T13:40:40+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی موفق به بومی‌سازی فناوری پیشرفته هدایت لیزری ماشین آلات راه‌سازی و سدساز...

دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل می‌شود

دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل می‌شود
2024-11-23T13:40:40+03:30
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در مورد تبدیل دستیاری به شغل گفت: پیش‌بینی ما این است که این مصوبه از سال آینده اجرایی شود؛چراکه تصویب آن در مجلس و طی م...

یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد

یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
2024-11-23T12:47:21+03:30
محققان مرکز (NYU) Langone Health برای نخستین بار در جهان جراحی کاملا رباتیک پیوند ۲ ریه را انجام دادند.  

۸ نشریه علمی دانشگاه علامه‌ در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت

۸ نشریه علمی دانشگاه علامه‌ در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
2024-11-23T11:40:42+03:30
بر اساس اعلام پایگاه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام، هشت عنوان نشریه علمی دانشگاه علامه‌طباطبائی در میان نشریات برتر (Q۱) کشور قرار گرفت.

پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور

پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
2024-11-23T11:40:42+03:30
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد کرد که با همکاری دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف و صنعتی امیرکبیر، آزمایشگاه‌های ملی متمرکزی ایجاد شود.

پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج

پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
2024-11-23T11:14:03+03:30
رئیس دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه و دانشگاهیان دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج پیامی صادر کردند.

المپیاد علمی حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود

المپیاد علمی حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود
2024-11-23T11:00:38+03:30
معاون آموزش حوزه‌های علمیه گفت: المپیاد علمی حوزه‌های علمیه در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود.

پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد

پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
2024-11-23T10:47:20+03:30
یک پژوهشگر مستقل وب ایرانی با اشاره به آیکون دلار در یک پروفایل ویژگی جدید ایکس را برملا کرده و به نظر می رسد ایلان ماسک نیز آن را تائید کرده است.

سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد

سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
2024-11-23T10:20:39+03:30
هیات منصفه دادگاهی در ایالت تگزاس آمریکا به «سامسونگ الکترونیکس» دستور داد ۱۱۸ میلیون دلار غرامت به «نت لیست» (تولید کننده حافظه رایانه) پرداخت کند.

بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملی‌سنجش» ضروری است

بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملی‌سنجش» ضروری است
2024-11-23T10:20:39+03:30
معاون سابق حقوقی و امور مجلس وزارت علوم گفت: بازنگری مصوبه غیر کارشناسی سازمان ملی سنجش و نظام ارزشیابی کشور ضروری است.

رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است

رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
2024-11-23T10:07:18+03:30
رئیس شورای حوزه‌های علمیه استان تهران گفت: جای رشته فقه مقاومت در حوزه‌های علمیه خالی است و باید به آن پرداخته شود.

توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید

توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
2024-11-23T10:07:18+03:30
مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به حساسیت‌هایی که در مورد پذیرش و جذب طلاب وجود دارد گفت: در پذیرش طلاب باید با حفظ کیفیت، ابداع و نوآوری هم داشته باشیم.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)