میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر مسعود کمبرانی در برنامه روی خط خبر شبکه خبر با عنوان حمایت جهاد دانشگاهی از کسب و کارهای نوپای دانشجویی با بیان اینکه این روزها صحبتهای بسیاری درباره شتابدهندهها و شرکتهای نوپا میشود، اظهار کرد: جوانان خوشفکر و خوش ایدهی بیننده این برنامه بدانند به پشتوانه مرکز شتابدهنده، ما میتوانیم از ایده آنها ثروت ایجاد کنیم.
وی در ادامه توضیح داد: یک شرکت نوپا و استارتآپ شرکتی است که حول یک ایده اولیه(ایده خام) شکل میگیرد که هنوز محصول آن مشخص نیست و این ایده، بازار و تجارت را نمیشناسد و لازم است از آن حمایتهایی انجام گیرد.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران در ادامه افزود: یک شرکت منسجم، متبحر و با تجربه شتابدهندهای را ایجاد میکند و استارتآپهای مختلفی را با ایدههای مختلف در اطراف خود جمع میکند. در مراحل مختلف زمانی ۲ تا ۳ ماهه آنها را ارزیابی، گزینش و حمایت میکند. استارت آپها بایستی در دوره کوتاه مدت ۶ تا ۹ ماهه به رشد مناسبی رسیده و به بازار و سرمایهگذار معرفی شوند.
دکتر کمبرانی با اشاره به سابقه ۴۰ ساله سازمان جهاد دانشگاهی تهران در زمینه تحقیقات فنی و مهندسی بالاخص در حوزه شیمی، مهندسی شیمی، مهندسی متالورژی و آلیاژهای فلزی گفت: از این رو مرکز شتابدهنده این سازمان مجهز به آزمایشگاههای خوبی است و چنانچه صاحبان ایده در این مرکز حضور یابند، علاوه بر اینکه از فضای مناسب و اشتراکی، بهره مند میشوند، میتوانند از مشاورههای علمی منتورها و مشاوران در امر گسترش ایدهها استفاده کرده و ایدههای خود را در آزمایشگاهها عملیاتی کنند.
وی با بیان اینکه این شرکتها از حمایتهای مالی، تجاری و اقتصادی بهره خواهند برد، افزود: در نهایت چنانچه ایدهای پرورش یابد و قابلیت تجاریسازی را داشته باشد آنها را به سرمایهدار، سرمایهگذار و یا به شرکتهای بزرگ تجاری معرفی میکنیم.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران با بیان اینکه در حمایت از ایده اولیه دانشجویان محدودیتی قائل نیستیم و از ایده همه دانشجویان فارغالتحصیل از هر دانشگاهی در حوزه شیمی، مهندسی شیمی، مهندسی متالورژی و آلیاژهای فلزی استقبال و حمایت میکنیم، خاطرنشان کرد: دانشجویان علاقهمند در این حوزه میتوانند با مراجعه به سایت جهاد دانشگاهی تهران فرم پذیرش را تکمیل کنند و وارد مرکز شتابدهی سازمان جهاد دانشگاهی تهران شوند تا روال پذیرش و استقرار طی شود.
دکتر کمبرانی اظهار امیدواری کرد فرایند رشد استارت آپها در مراکز شتابدهی و نفوذ ایده های جدید به شرکتهای تجاری، کمک موثری به اقتصاد دانش بنیان کشور کند.
دکتر کمبرانی با این توضیح که برای ایجاد کسب و کار ۳ ضلع نیاز است، یادآور شد: ضلع اول شرکت تجاری یا سرمایهگذاراست، ایده که هنوز ایده خام و اولیه است و در قالب استارت آپ ظهور میکند ضلع دوم است و مرکز شتابدهی که از ایده حمایت میکند و آن را پرورش میدهد به عنوان ضلع سوم، باید در کنار هم قرار گیرند تا سریعترین و مطمئن ترین مسیر برای ایجاد اقتصاد دانش بنیان فراهم شود.
وی با بیان اینکه در فرآیند شتابدهی، در مراحل مختلف ارزش ایده افزایش مییابد، افزود: ممکن است ایده اولیه و خام این شرکتها در مراحل اولیه جذابیت زیادی برای سرمایهگذاری نداشته باشد، اما بهتدریج و بر اثر کار بر روی آن، ایده مراحل رشد خود را طی میکند و به دانشی ارزشمند تبدیل شده و میتواند نظر سرمایهگذاران را جلب کند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را براساس عدل افزایش دادیم
یک ویروس ناشناخته در شهر چرخ میزند!
استارشیپ سال آینده میلادی ۲۵ بار به فضا پرتاب می شود
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را ما براساس عدل افزایش دادیم
انگلیس سلطه اپل و گوگل بر اکوسیستم موبایل را هدف گرفت
چکهای برگشتی داروخانهها ۲ برابر شد
ثبت بیش از ۲۴ هزار مأموریت اورژانسی در هفته گذشته
تغذیه دوران شیردهی؛ مادران این توصیهها را جدی بگیرند
دانشگاه پیام نور در ارشد و دکتری پذیرش «فراگیر» ندارد
مقاومت میکروبی درمان سرطان را دچار چالش می کند
درمان خارش در بیماریهای کبدی