میرنیوز
به گزارش ایسنا، مهندس دهبیدیپور در اختتامیه یازدهمین جشنواره کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف با نام VCcup درباره اهمیت و هدف VCcup اظهار کرد: VCcup جایی است برای دیده شدن. فرهنگسازی و ترویج فرهنگ کسبوکار در فضای دانشگاه و آموزش و توانمندسازی و رفع چالشها و موانع از جمله مهمترین ماموریتهای این جشنواره است.
وی ادامه داد: تعداد زیادی از شرکتکنندگان دورههای قبل امروزه صاحبان شرکتهای چند ده میلیاردی شدهاند. باید خروجی VCcup طرحی باشد که توسط سرمایهگذاران شکار شود و باید جشنواره را به سمتی سوق دهیم که به این هدف برسیم.
وی همچنین درباره نیازهای استارتاپها و کسبوکارها گفت: استارتاپ موتور محرکه نوآوری برای جهتدهی به ایدهها در خارج دانشگاه است. استارتاپهایی که در مرکز خدمات فناوری و داخل دانشگاه هستند، نیازمند ارائه خدمات منتورشیپ و توانمندسازی هستند.
غزاله جنتی، دبیر یازدهمین دوره جشنواره کارآفرینی و توسعه کسبوکار شریف نیز درباره فعالیتهای تیم برگزارکننده VCcup گفت: ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی و اقتصاد دانشبنیان، توانمندسازی و پشتیبانی از طرحهای کسبوکار و ایجاد ارتباط بین صاحبان ایده و طرحهای نوآورانه و سرمایهگذاران از جمله مهمترین ماموریتهای ما در این جشنواره بود.
وی افزود: دبیرخانه جشنواره در طول مدت فراخوان تعداد ۱۲۰ ایدهطرح کسبوکار و استارتاپ را دریافت کرد که از این میان، تعداد ۶۰ اثر طی مرحله غربالگری به مرحله داوری غیر حضوری راه پیدا کردند، تعداد ۱۸ اثر به مرحله داوری حضوری رسیدند و در رویداد اختتامیه در مجموع ۸ طرح کسبوکار و استارتاپ به رقابت پرداختند.
جنتی تصریح کرد: برای معرفی VCcup در کل کشور، تیم برگزارکننده رویداد یازدهمین جشنواره VCcup در شهرهای شیراز، سمنان، قزوین و گرگان رویدادهایی برگزار کردند.
بر اساس اعلام دانشگاه شریف، پس از ۶ ماه و ۱۲۰ تیم شرکتکننده در سه بخش کسبوکارهای نوپا (استارتاپ)، طرح کسبوکار و ایده و با کمک اعضای مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف، مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره و رویداد رقابت تیمهای کسبوکاری با نام VCcup در سالن جابربن حیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. در این مراسم ۴ تیم در هر یک از دو بخش کسبوکارهای نوپا و طرح کسبوکار به عنوان تیمهای اصلی به ارائه کسبوکار خود در مقابل حضار و داوران پرداختند. نحوه ارزیابی تیمها بر اساس توجه به پارامترهای رقبا، بازار، ناوبری ایدهها و نحوه ارائه بود. رای گیری برای انتخاب تیم برتر توسط داوران با امتیازهای داده شده به تیمها و همچنین حضار مراسم با رای دادن به یکی از ۴ تیم در هر بخش و با سامانه پیامکی معین انجام شد. در انتها نیز تیمهای برتر هر بخش اعلام شده و از آنها تقدیر شد و جوایز مرتبط به آنها تقدیم شد.
سه تیم در بخش استارتاپ و سه تیم در بخش کسب و کار مقام اول تا سوم را کسب کردند. همچنین سه تیم مننتخب جشنواره در حوزه هوش مصنوعی تقدیر شدند و دو تیم نیز در بخش محیط زیست مقامهای برتر را از آن خود کردند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را براساس عدل افزایش دادیم
یک ویروس ناشناخته در شهر چرخ میزند!
استارشیپ سال آینده میلادی ۲۵ بار به فضا پرتاب می شود
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را ما براساس عدل افزایش دادیم
انگلیس سلطه اپل و گوگل بر اکوسیستم موبایل را هدف گرفت
چکهای برگشتی داروخانهها ۲ برابر شد
ثبت بیش از ۲۴ هزار مأموریت اورژانسی در هفته گذشته
تغذیه دوران شیردهی؛ مادران این توصیهها را جدی بگیرند
دانشگاه پیام نور در ارشد و دکتری پذیرش «فراگیر» ندارد
مقاومت میکروبی درمان سرطان را دچار چالش می کند