میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر «محمدجواد زیبایی نژاد»؛ رئیس سیزدهمین کنگره قلب و عروق خاورمیانه و ششمین همایش مداخلات پیچیده قلبی با اشاره به استقبال خوب مخاطبان از این کنگره گفت: با توجه به وضعیت کرونا در کشور، امسال این رویداد به صورت مجازی و با ارائه سخنرانی و پوستر به صورت وبینار برگزار شد که با افزایش سطح مشارکت و استقبال مخاطبان همراه بود.
وی با بیان اینکه در مدت برگزاری این کنگره، ۹۰ سخنرانی ارائه شد، ادامه داد: علاوه بر سخنرانانی از کشورهای ایتالیا و ترکیه، سخنرانانی از دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران، مشهد، اهواز، همدان، کرمانشاه، اصفهان، یزد، بوشهر، هرمزگان، کرمان، مرکز تحقیقات قلب تهران، بیمارستان شهید رجایی و بیمارستان رضوی مشهد در این کنگره به ارائه آخرین دستاوردهای علمی در حوزه سلامت قلب و عروق پرداختند.
دکتر زیبایی نژاد افزود: حدود ۶۰ مقاله نیز به صورت پوستر در این کنگره ارائه شد و با داوری های انجام شده، به ۱۰ برگزیده بخش پوستر، هدایای نقدی اهدا می شود.
رئیس سیزدهمین کنگره قلب و عروق خاورمیانه و ششمین همایش مداخلات پیچیده قلبی شعار محوری این کنگره را «از پیشگیری تا مداخلات پیچیده قلبی» عنوان کرد و گفت: با شیوع بحران کرونا، اهمیت توجه به موضوع پیشگیری از بروز بیماریها و کنترل عوامل خطر، افزایش بیشتری یافته است.
وی فاکتورهای خطرزایی نظیر دیابت، فشارخون بالا، مصرف سیگار و چربی خون بالا را از جمله مواردی برشمرد که ریسک ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد و اظهار کرد: در شرایط کنونی با شیوع بحران کرونا، یافته ها نشان میدهد بیمارانی که سکتههای قلبی داشتهاند، بیشتر در معرض ابتلا به کرونا هستند و از سویی دیگر، افرادی که با فاکتورهای خطرزای یاد شده درگیر هستند نیز با خطر بالاتری در زمینه ابتلا به کرونا مواجه هستند، که باید کنترل دقیقتری در زمینه پیشگیری داشته باشند؛ چرا که کرونا می تواند منجر به تشکیل لخته در عرق کرونر قلب شود و احتمال افزایش سکته قلبی را دو تا سه برابر افزایش دهد.
دکتر زیبایی نژاد با تاکید بر ضرورت تلاش برای کاهش این فاکتورهای خطرزا ادامه داد: از جمله مباحث مطرح شده در طول برگزاری این کنگره، پاسخگویی به پرسش های مربوط به واکسیناسیون در بیماران قلبی عروقی بود که یافته های به دست آمده نشان میدهد تمام بیماران قلبی در نخستین فرصت ممکن می توانند واکسیناسیون را با هر نوع واکسن انجام دهند.
رئیس سیزدهمین کنگره قلب و عروق خاورمیانه و ششمین همایش مداخلات پیچیده قلبی یکی دیگر از پرسش های مطرح شده در این زمینه را تزریق واکسن پس از جراحی های قلب عنوان کرد و گفت: بیمارانی که عمل جراحی قلب باز و یا آنژیوپلاستی داشتهاند، به مدت دو تا سه هفته پس از عمل میتوانند برای انجام واکسیناسیون صبر کنند.
وی با بیان اینکه در طول برگزاری این کنگره شرکت کنندگان از سراسر کشور با طرح مسایل مربوط به بیماران، در این زمینه یافتهها و تجارب خود را مطرح کرده و به هماندیشی پرداختند، اظهار کرد: از موضوعات محوری مورد بررسی، اثرات بیماری کووید۱۹ بر سلامت قلب، اثرات بیماری های قلبی عروقی بر کرونا، نحوه برخورد با بیماران قلب و عروق مبتلا به کرونا و آخرین پیشرفت های مربوط به آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی بود که با طرح یافتههای اساتید و پزشکان این حوزه دنبال شد.
بنابر اعلام روابط عمومی معاونت تحقیقات وزارت بهداشت به نقل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، به شرکت کنندگان در این رویداد علمی امتیاز بازآموزی تعلق میگیرد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
معرفی برگزیدگان ریسرچپیچ و اینوتکسپیچ تهران
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها با مشارکت بخش خصوصی
منابع مالی برای رسیدن به رتبه علمی ۱۴ پرداخت نشد
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها
کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور
ادغام صدا و تصویر در یک دستگاه و پایان عصر اسپیکرها
بازدید وزیر علوم از خوابگاهها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف
سامانه جدید وزرت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»
وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده میگیرد
راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیبهای اعتیاد
راهکار کنترل حالت تهوع در بارداری
چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود
معرفی تجهیزات پزشکی ایرانساخت در نمایشگاه چین
آنچه مردان باید از پروستات بدانند
رشد چشمگیر روشهای نوین درمان سرطان در ایران
جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴
تعامل حوزههای علمیه قم و نجف تقویت میشود
پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه
نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار میشود
بستههای حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی
پارچه درخشانی که نور و صدا تولید میکند!
رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد
تشکیل جلسه فوقالعاده کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران
کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسیارشد سال ۱۴۰۴ منتشر شد
در حادثه دانشگاه تهران برخی موضوع اجتماعی را به مسائل سیاسی ربط دادند
تاکید وزیر علوم بر حفظ رویکرد غیرسیاسی شورای صنفی دانشجویان در پیگیری مطالبات
کشورهایی که در معرض برخورد سیارکی قرار دارند
نشان علامه طباطبایی به اساتید برجسته اعطا میشود
رقابت ۸۳۰ نخبه حوزوی در رویداد علمی حوزههای علمیه