میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، نخستین روز از نشست سه روزه مجمع دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی وزارت بهداشت، در سالن اجتماعات سردار شهید قاسم سلیمانی مجتمع صندوق رفاه دانشجویان این وزارتخانه در خزرآباد ساری برگزار شد.
این نشست با هدف تبادل نظر و بارش افکار و همچنین رفع مشکلات، موانع و چالشهای موجود بر سر راه فعالیت و خدمت دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی دانشگاههای علوم پزشکی با حضور تمامی دبیران شوراهای صنفی دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی برگزار شده و مشکلات و چالشها و پیگیری مطالبات صنفی، رفاهی و آموزشی بیان شده است.
رحمان خدابنده لو مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت گفت: حدود ۳۷ دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی، نمایندهای به عنوان دبیر شورای صنفی در مقطع دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی دارد؛ در واقع شما صدای گویای دانشجویان و در مسیر پیگیری مطالبات صنفی، رفاهی، آموزشی و پژوهشی هستید.
وی افزود: این نشست با هدف بارش افکار و تبادل نظر میان اعضای شورای صنفی و مسئولان ستادی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار شده و اعضای شوراهای صنفی بهتر از هر فرد دیگری میدانند که در حوزه مسائل صنفی، رفاهی، آموزشی و پژوهشی چه نیازها و چه مطالباتی وجود دارد. انتظار میرود دیدگاهها، نظرات و پیشنهادات در مسیر پیگیری مطالبات دانشجویان بیان شود.
مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه طی دو سال گذشته، در مسیر پیگیری مطالبات دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی، جلسات متعددی برگزار شده، اظهار داشت: از بدو تشکیل شورای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی اتفاقات و تحولات خوبی در حوزه دستیاری رخ داده است که میتوان به افزایش پرداختیها و حقالزحمه دستیاران، پوشش بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دستیاران، افزایش وامهای مختلف دانشجویی از جمله وام ودیعه مسکن شده است.
وی گفت: تلاش شد برخی از مطالبات به حق دستیاران تحقق یابد. اما باید تلاش کرد در مجمع جدید و با حضور اعضای تازه شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی، در مسیر پویایی بیشتر و بهتر گام برداریم تا دستیاران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در حوزههای رفاهی، صنفی، آموزشی و پژوهشی دغدغهای نداشته باشند.
وی با اشاره به تشکیل شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی از سال ۹۷، اظهار داشت: اعضا بعد از برگزاری انتخابات مجمع جدید و تعیین اعضای شوراها، باید به دنبال راهکار و راهحل مشکلات و نیازهای صنفی باشند و اگر نقشه و راه حلی برای رفع مشکلات خود پیدا نکنند قطعا ابراز پشیمانی میکنند چرا که در غیر این صورت دیگران راه حل پیدا میکنند.
خدابندهلو گفت: البته نمیتوان ادعا کرد که مشکلات به صورت ۱۰۰ درصدی مرتفع میشود اما رفع تدریجی نیازها میتواند مایه دلگرمی ما در وزارت بهداشت باشد. به هر حال نیازها و مطالبات دانشجویان در حوزههای آموزشی، پژوهشی، درمان، صنفی، معیشتی از جمله خوابگاه، تغذیه، وام است و باید با کمک اعضا و کارگروههای تخصصی شورا، به اهداف مان نزدیکتر شویم.
وی به آمادهسازی پیشنویس تبدیل شدن مقطع دستیاری به شغل گفت: پیشنویسی مبنی بر تبدیل مقطع دستیاری به شغل تهیه کردهایم و تلاش داریم از طریق مجرای قانونی و حقوقی به این هدف دست یابیم اما باید روال اقدامات حقوقی این کار انجام شود و این پیش نویس یا لایحه در هیات دولت بررسی شود و به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد که البته فرآیند طولانی دارد.
وی افزود: : هر چند نمیدانم چقدر تلاش ما به نتیجه میرسد اما به هر حال با کمک شما دانشجویان تلاش داریم به این مهم دست یابیم.
منبع : خبرگزاری مهر
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد