میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، مهدی صفاری نیا در مراسم نوزدهمین اجلاس سالیانه و جشنواره برترین های پارک فناوری پردیس که به صورت آنلاین در محل این پارک برگزار شد، گزارش عملکرد پارک فناوری پردیس در سال ۹۹ را ارائه کرد.
وی افزود: پارک فناوری پردیس متشکل از مرکز شتابدهی نوآوری، صندوق توسعه فناوری های نوین، شبکه فن بازار ملی ایران، اینوتکس، شبکه فناوری و نوآوری، بنیاد علم و فناوری مصطفی، کارخانه های نوآوری، مرکز رشد فناوری نخبگان، پارک فناوری اقتصاد دیجیتال، پارک فناوری سلامت پردیس است.
رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰۰ هکتار در تملک پارک فناوری پردیس است، تصریح کرد: این پارک ۴۰۷ عضو اصلی دارد.
صفاری نیا در خصوص اعضای پارک، اظهار داشت: ۱۸ فضای کار اشتراکی، ۸۷ شتابدهنده عضو مرکز شتابدهی (متشکل از ۷۲۰ استارت آپ)، سه هزار و ۴۳۳ عضو حقوقی شبکه فناوری و نوآوری از اعضای خانواده پارک فناوری پردیس به شمار می رود.
وی با بیان اینکه پارک فناوری پردیس اکنون ۱۵۸ شرکت تملیکی، ۶۴ شرکت استیجاری، ۹۷ تیم نوپا، ۵۱ کارگزار خدمات تخصصی، ۳۷ عضو پارک از شعب را در خود جای داده است.
رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه در سال گذشته ۱۵۵ هزار میلیارد ریال میزان فروش شرکت های دانش بنیان عضو پارک فناوری پردیس بوده است، تأکید کرد: میزان فروش سال گذشته نسبت به سال ۹۸ افزایش چشمگیری داشته است.
صفاری نیا با بیان اینکه در سال ۹۹، پنجاه محصول به ۲۲ شرکت توسط شرکت های عضو پارک پردیس صادر شده است، خاطرنشان کرد: میزان این صادرات برابر با ۳۰۰ میلیون یورو بوده است.
جلوگیری از خروج ارز در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی
به گفته وی میزان صادرات این شرکت های دانش بنیان در سال ۹۹، ۲۳۵ میلیون یورو باعث جلوگیری از خروج ارز از کشور شده که ۳۲ درصد این میزان مربوط به حوزه الکترونیک و مخابرات، ۵۲ درصد مربوط به حوزه دارو و تجهیزات پزشکی و ۱۸ درصد مربوط به سایر حوزه ها بوده است.
رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه در سال گذشته مجموع سرمایه گذاری بخش خصوصی ۲۵ برابر بیشتر نسبت به بخش دولتی بوده است، گفت: در مجموع ۷۷ هزار میلیارد ریال توسط بخش خصوصی در ساختمان و تجهیزات پارک سرمایه گذاری شده است.
صفاری نیا تأکید کرد: همچنین ۲۰۰ هزار مترمربع در حال طراحی و ساخت برای اختصاص به فضاهای پژوهشی و فناوری سرمایه گذاری می شود.
وی افزود: در مجموع سه هزار میلیارد ریال توسط دولت در سال گذشته در پارک فناوری پردیس سرمایه گذاری شد؛ همچنین در بخش تحقیق و توسعه شش هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.
هم افزایی اعضای پارک با دانشگاه ها در سال ۹۹
رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه در سال ۹۹ هم افزایی ویژه ای بین اعضای پارک فناوری پردیس و دانشگاه ها محقق شد، تصریح کرد: جذب ۸۲ استاد دانشگاه، انجام ۹ پایان نامه در شرکت ها، اشتراک گذاری ۲۸ مورد امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی، انتشار ۳۹ مقاله داخلی و خارجی، جذب ۴۵ کارآموز ودانشجو و انجام ۱۳ پروژه مشترک بین شرکت های عضو با دانشگاه ها از جمله همکاری های بین پارک و دانشگاه های کشور بوده است.
صفاری نیا با بیان اینکه در سال گذشته ۳۳ دانش فنی توسط شرکت های عضو پارک بومی سازی شده اند، تأکید کرد: همچنین دو پروژه با دو کشور خارجی به سرانجام رسید.
وی افزود: در مجموع هزار و ۷۳۷ محصول توسط شرکت های دانش بنیان عضو پارک فناوری پردیس به تولید رسیدند که جزو محصولات جدید به شمار می روند.
تسهیل تجاری سازی و توسعه خدمات تخصصی در سال ۹۹
رئیس پارک فناوری پردیس اظهار داشت: ایجاد دو هزار فرصت استخدام و کارآموزی، ارائه ۱۸۰ مورد مشاوره برای تجاری سازی، ارزیابی اختراع، تدوین مدل های کسب و کار طرح های دانش بنیان، آموزش ۲۳۸ هزار نفر ساعت در ۱۲۴ دوره، جذب ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار از صندوق توسعه ملی و صندوق نوآوری و شکوفایی و حمایت مالی ۸۰ مورد از شرکت های عضو از جمله تسهیلات پارک فناوری پردیس به شرکت های عضو بوده است.
حمایت از توسعه بازار شرکت ها و حضور در مناقصات
صفاری نیا با بیان اینکه در سال ۹۹، ۵۳ فقره تسهیلات به مبلغ ۳۰۲ میلیارد ریال به شرکت های دانش بنیان ارائه شده است، بیان کرد: همچنین ۱۱۷ فقره ضمانت نامه برای حضور در مناقصات به میزان دو هزار و ۱۳۲ میلیارد ریال به شرکت های دانش بنیان صادر شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته بیش از هزار جلسه مواجهه تجاری بین شرکت های دانش بنیان و سرمایه گذاران توسط پارک برگزار شد.
کمک به رفع نیازهای فناورانه صنایع بزرگ
رئیس پارک فناوری پردیس در خصوص رفع نیازهای صنایع بزرگ توسط شرکت های عضو پارک، گفت: بیش از ۵۰ پروژه در قالب ۲۰ قرارداد با صنایع مختلف به ارزش هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اجرا شد و بیش از صد نیاز صنایع به محصولات هایتک نیز به مرحله بومی سازی رسید.
به گفته صفاری نیا در مجموع پنج قرارداد پژوهشی به میزان ۱۸۰ میلیارد ریال برای کمک به رفع نیازهای فناورانه صنایع بزرگ منعقد شد.
برخورداری از معافیت ها و مزایای قانونی
وی افزود: در سال گذشته ۳ درصد از ۹ درصد مالیات بر افزوده به پارک های فناوری برای توسعه زیرساخت شهری اختصاص یافت و از سوی دیگر خدمات تخصصی نظام وظیفه ۲۰ نفر در شرکت های عضو انجام شد.
رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به دیگر معافیت ها و مزایای قانونی، گفت: بهره مندی سه هزار و ۱۵۳ نفر از پرسنل ۵۷ شرکت عضو از معافیت مالیات بر حقوق و برخورداری از ۸۹ شرکت به میزان هزار و ۹۲ میلیارد معافیت مالیات بر عملکرد از دیگر مزایای قانونی بود که در سال گذشته برای شرکت های دانش بنیان اعمال شد.
استقرار سه نهاد تخصصی در پارک فناوری پردیس
صفاری نیا با بیان اینکه سه نهاد تخصصی در پارک فناوری پردیس مستقر هستند، تأکید کرد: مجتمع حل اختلاف شرکت های دانش بنیان و نخبگان، اداره صمت استان تهران و دفتر مالکیت معنوی سازمان ثبت و اسناد و املاک کشور در پارک فناوری پردیس مستقر هستند.
برگزاری چهارمین دوره از جایزه مصطفی (ص)
وی با اشاره به جایزه مصطفی (ص) از برنامه های جنبی پارک فناوری پردیس، گفت: قرار است چهارمین دوره اعطای جایزه مصطفی در ۲۹ مهرماه در تالار وحدت برگزار شود.
رئیس پارک فناوری پردیس در خصوص رویدادهای برگزار شده در سال گذشته، تصریح کرد: اینوتکس، رویداد نونمایی، افتتاح نمایشگاه محصولات پارک از جمله رویدادها و برنامه های برگزار شده پارک پردیس به شمار می رود.
امکان فعالیت نخبگان مقیم خارج از کشور در پارک فناوری پردیس
صفاری نیا ادامه داد: در سال گذشته پنج مورد اعطای تسهیلات برای جذب ایرانیان متخصص غیر مقیم اعطا شد و دو شرکت دانش بنیان توسط این ایرانیان غیر مقیم در پارک مستقر شدند. همچنین دو مورد اشتغال از این افراد را در شرکت های دانش بنیان عضو پارک داشتیم.
رئیس پارک فناوری پردیس گفت: در مجموع ۳۰ شرکت دانش بنیان توسط ایرانیان غیرمقیم در پارک اداره می شوند.
مجوزها و تفاهم نامه های در سال ۹۹
صفاری نیا گفت: انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه ها از جمله دانشگاه آزاد، انعقاد تفاهم نامه با استانداری تهران جهت ایجاد و گسترش نوآوری پردیس، انعقاد تفاهم نامه با سازمان اوقاف و امور خیریه برای مشارکت در توسعه ناحیه نوآوری پردیس، انعقاد موافقت نامه با وزارت ارتباطات برای راه اندازی پردیس اقتصاد دیجیتال، انعقاد تفاهم نامه با شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید برای ایجاد شهرک مسکونی شاغلان در پارک پردیس از جمله تفاهم نامه ها در سال ۹۹ بوده است.
به گفته وی همچنین انعقاد قرارداد خرید ۳۲۷ هکتار از اراضی توسعه ناحیه نوآوری پردیس با وزارت مسکن و شهرسازی و تصویب طرح ایجاد ستاد امور فناوری و نوآوری استان تهران ذیل کارگروه آموزش و پژوهش استان تهران به مدیریت پارک فناوری پردیس از دیگر تفاهم نامه های سال گذشته بوده است که امیدواریم به نتیجه برسد.
منبع : خبرگزاری مهر
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است