میرنیوز
به گزارش ایسنا، پرویز کرمی در سومین نشست فعالان فضای مجازی حوزه کودک و نوجوان گفت: در حال حاضر کودکان به علت آسیب پذیر بودن و نداشتن توانایی لازم در برخورد و تشخیص انواع محتوا، نیازمند توجه ارکان و لایههای مختلف از جمله جامعه، والدین و حکمرانی هستند، همچنین با توجه به اینکه در کشور ما حدود ۲۰ درصد از افراد جامعه را کودکان تشکیل می دهند، موضوع صیانت از کودکان در فضای مجازی حائز اهمیت است و باید مورد توجه قرار گیرد.
کرمی ادامه داد: خوشبختانه با تصویب سند راهبردی صیانت از کودکان و نوجوانان و توجه این سند به موضوعات آموزشی، تربیتی، فنی و حقوقی، در حوزه حمایت از تولید محتوا، سرویسهای ایمن و ابزارهای مورد نیاز برای مراقبت، اقداماتی خوبی صورت گرفته است. بدون شک اجرای این سند باعث میشود با دستورسازی، تقسیم کار مناسبی میان دستگاهها در امور صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی صورت بگیرد، وظایف هر دستگاه در این حوزه مشخص شود، موازی کاری صورت نگیرد و دستگاهها با همافزایی به مقابله با آسیبهای این فضا بپردازند.
تولید محتوای غنی برای مصونسازی
مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در ادامه، تولید محتوای غنی و فاخر را از اقدامات مهم در تحقق مصونسازی دانست و بیان کرد: یکی از اقدامات مهم در امر مصون سازی، تولید محتوای غنی و فاخر است؛ محتوایی که شکوفایی خلاقیت کودکان را در پی داشته باشد، مورد پسند این قشر باشد و کودک با امید و انگیزه آن را دنبال کند.
دبیر ستاد فناوری های نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری در ادامه با اشاره به اینکه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در زمینه نهادسازی می تواند به تولید چنین محتواهایی کمک کند، گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از منظر مسئولیت اجتماعی و ملی در آماده سازی و پرورش کودکان اقداماتی صورت داده و در کنار آن به این حوزه به عنوان بازاری برای اشتغالزایی شرکتهای دانش بنیان و خلاق نیز نگاه میکند.
حمایت از شرکتهای خلاق برای رشد اشتغالزایی
وی با تاکید بر اینکه با حمایت شرکتهای خلاق و پلتفرمها در این حوزه ضمن اشتغالزایی میتوانیم به تحقق حکمرانی خوب در فضای مجازی نیز کمک کنیم، گفت: در سند راهبردی صیانت از کودکان در فضای مجازی میان نهادهای حاکمیتی نوعی تقسیم کار ملی صورت گرفته است و ما در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تکالیفی را برعهده داریم.
حمایت از ۳ خانه خلاق در حوزه کودک
کرمی با اشاره به برنامههای معاونت علمی برای ایجاد پلتفرم خانههای خلاق و نوآوری گفت: در این پلتفرم نقش منتورینگ و شبکه سازی و ایجاد تسهیلات در قالب صندوقهای جسورانه تعریف شده است و ما در حوزه تولید محتوا و آموزش مناسب کودک، یادگیری و اسباب بازی و گیم، حمایت از ۳ خانه خلاق را در دستور کار قرار میدهیم.
وی تاکید کرد: در این راستا با نظارت و رگولاتوری مرکز ملی فضای مجازی، بخشی از کمکها و حمایتهای مربوط به ایجاد خانه خلاق را به خانههای خلاق حوزه آموزش و محتوای کودکان و نوجوانان فضای مجازی اختصاص خواهیم داد.
دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه متقاضیان باید برای اطلاع از جزئیات بیشتر به سایت زیست بوم خانه خلاق ونوآوری مراجعه کنند، تاکید کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به هیچ عنوان دنبال ایجاد ساختاردولتی نیست و ذیل قانون تأسیس شرکتهای دانش بنیان و شرکتهای خلاق، برای حمایت و ارائه تسهیلات به بخش خصوصی و ایجاد ساختارهای نو توسط بخش خصوصی اقدام میکند.
توسعه و ترویج فضای مجازی مناسب کودک و نوجوان
«برگزاری رویدادها و جشنوارهها در موضوعات پویانمایی، بازیهای رایانه ای، سرگرمی، آموزش و یادگیری الکترونیک»، «حمایت از ایجاد پلتفرمهای آموزشی و سرگرمی به منظور تولید محتوای فاخر آموزش»،«همسو کردن رویدادها و جشنواره های حوزه کودک و نوجوان»، «همراهی نظام آموزش و پرورش در بهره برداری از محتواهای تولید شده» و«ایجاد مراکز ملی تولید محتوا در حوزه کودک و نوجوان با استفاده از هوش مصنوعی و نوآوریهای اجتماعی» از دیگر پیشنهاداتی بود که توسط پرویز کرمی در این نشست ارائه شد.
به نقل از معاومت علمی ریاستجمهوری، سومین نشست فعالان فضای مجازی حوزه کودک و نوجوان با حضور سید ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی با موضوع «توسعه و ترویج فضای مجازی مناسب کودک و نوجوان» اسم حسینی متولی برگزاری نشست و رؤسای جمعی از شرکت های خلاق حوزه کودک ونوجوان به صورت آنلاین و نشست حضوری به همت مرکز ملی فضای مجازی برگزار شد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را براساس عدل افزایش دادیم
یک ویروس ناشناخته در شهر چرخ میزند!
استارشیپ سال آینده میلادی ۲۵ بار به فضا پرتاب می شود
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را ما براساس عدل افزایش دادیم