میرنیوز
سعید حبیبا در گفتگو با خبرنگار مهر، در واکنش به اعتراض برخی دانشجویان خوابگاهی نسبت به پایین آمدن کیفیت غذا، حذف برخی اقلام از صبحانه و همچنین کاهش حجم غذا اظهار داشت: دانشجویان بعضا درست می گویند؛ به جهت رعایت دستورالعمل های بهداشتی مجبور هستیم غذا را به صورت بسته بندی از یکی دو ساعت قبل آماده و به دانشجویان تحویل دهیم و به همین خاطر در این شرایط تا اندازه ای از کیفیت غذا کاسته می شود.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران افزود: ما از شورای صنفی خواسته ایم تا یک نماینده را مشخص کند تا ضمن حضور در آشپزخانه هنگام طبخ، تهیه و توزیع غذا، از نزدیک شاهد این روند باشد و اگر در مواردی اعتراضی وجود دارد به ما منعکس کند.
وی ادامه داد: همچنین هفته ای یکبار جلسه شورای مدیران در کوی برگزار می شود و مدیران را موظف کرده ام که از غذای سلف سرویس استفاده کنند؛ خود من هم از این همین غذا استفاده کردم؛ اینکه می گویند غذا خیلی بد است واقعا اینطور نیست اما اینکه مزه غذا نسبت به قبل تفاوت پیدا کرده است را قبول دارم.
حببیا خاطرنشان کرد: از سوی دیگر به دلیل گران شدن قیمت برخی مواد اولیه ما مجبور شده ایم برخی اقلام را جابجا کنیم و از مواد اولیه ارزان تر در بازار استفاده کنیم؛ به طور مثال به دلیل افزایش قیمت برنج ایرانی، از برنج پاکستانی استفاده می کنیم که خب ما می دانیم طعم برنج ایرانی بهتر است اما فعلا چاره ای نداریم.
وی با اشاره به اینکه نه تنها دانشگاه تهران بلکه سایر دانشگاه ها درباره بودجه تغذیه و گران شدن مواد اولیه با وزارت علوم نامه نگاری کرده اند، گفت: با بودجه های موجود چاره ای نداریم و اکثر دانشگاه ها از همین برنج استفاده می کنند. اگر دانشجویان اعتراضی دارند به حق است، ما نامه نگاری های لازم را در این خصوص انجام داده ایم و خواهش هم کردیم بودجه مورد نیاز اختصاص یابد ولی همچنان منتظر هستیم.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران درباره هزینه تمام شده غذای دانشجویی برای دانشگاه و همینطور برای دانشجویان گفت: هزینه تمام شده غذا به طور میانگین برای دانشگاه ۳۴ هزار تومان است این در حالی است که ما از دانشجویان بابت هر ناهار و هر شام در مدل کم هزینه ۲ هزار و ۱۰۰ تومان، مدل متوسط هزینه ۳ هزار تومان و مدل پرهزینه ۳ هزار و ۵۰۰ تومان دریافت می کنیم و مابقی را دانشگاه پرداخت می دهد.
حبیبا افزود: به این ترتیب باید در نظر گرفت که اگر بخواهیم از برنج ایرانی استفاده کنیم، هزینه تمام شده هر پرس غذا برای دانشگاه حدود ۴۰ یا ۴۵ هزار تومان می شود.
منبع : خبرگزاری مهر
اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد
آتشسوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی میشود!
استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد
۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند
چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند
راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام میکند
زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت
هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه
بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک
اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک
نشست چالشهای زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار میشود
چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم
خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است
چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند
بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا
جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفهای داشته باشد
هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی
نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار میشود
دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعدههای سالم
وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت
۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند
بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان
۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند
داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی میشود
ایران دارای قویترین نظام سلامت در منطقه است
ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد
اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است
تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا